Τα έχουμε πει πολλές φορές. Πάρε έναν απλό σταθμό με το χέρι και έναν προθερμαντήρα και τελείωσε το θέμα.
900MHz-64GHz
Ειναι η πιο οικονομικα συμφερουσα λυση αλλα θελει αρκετη εξοικειωση και εμπειρια . Ο Κωνσταντινος την εχει , αλλα για αρκετους απο εμας ειναι λιγο δυσκολο. Παντως σκεψου οτι για να επιτυχεις μια επισκευη bga το πιο μεγαλο μερος της δουλειας επιτυγχανεται με ενα καλο preheater.
Ωραια τοτε ...
Ενα καλο πακετο σταθμου στο χερι και προθερμαντηρα ποιο θα ηταν ωστε να γνωριζω οτι σε περιπτωση αποτυχιας φταιω εγω και οχι ο εξοπλισμος ?
Δεν σε πειράζω, έναν 852 aoyue και έναν 853 preheater.
Βέβαια μπορείς να επιλέξεις οποιοδήποτε σταθμό από τους πιο καινούριους.
900MHz-64GHz
αυτα που περιγραφεις ειναι set πρωινου [για τοστ,φρυγανιες και ολα τα συναφη] και οχι για επαγγελματιες.
Εντάξει αφού είσαι επαγγελματίας πάρε τους πιο ακριβούς κινέζικους τενεκέδες και παίξε.
Από το 2000 τα δουλεύω και δεν είχα ποτέ πρόβλημα επαγγελματικά.
Γιατί αν είναι να πάρεις κανένα martin βάλε 50 χιλιάρικα να πεις ότι ναι έχω σωστό μηχάνημα.
Άλλος Κυριάκος πάλι.
900MHz-64GHz
ziakosnasos (07-03-14)
πες μου περιπου που θες να φτασεις,αν μιλας για 1,5κ τοτε πας για κινεζο,και η γνωμη μου ειναι το jovy [8500] το οποιο ειναι αντιγραφη της ERSA.αν τωρα θελεις να κανεις την υπερβαση και να παρεις μηχανημα δεν χρειαζεται να δωσεις 50κ οπως λεει ο φιλος παραπανω,τα μεταχειρισμενα οπως metcal-pace,ακομα και martin παιζουν γυρω στα 2,5 εως 3,5κ.