Μου το έδωσε ένας φίλος να ρίξω μια ματιά.Και στα 2 ντεκ βάζω κασσέτα και την μασάει και σταματάει.Παίζει να είναι ιμάντας ή κατι άλλο? Να σημειωθεί οτι έχει κάμποσο καιρό να παίξει.
Μου το έδωσε ένας φίλος να ρίξω μια ματιά.Και στα 2 ντεκ βάζω κασσέτα και την μασάει και σταματάει.Παίζει να είναι ιμάντας ή κατι άλλο? Να σημειωθεί οτι έχει κάμποσο καιρό να παίξει.
καλησπερα φιλε Θεμη μην ανησηχης ειναι ιμαντας. πρεπει να ασχοληθεις με το μηχανικο μερος του, καθαρισμα με μπατονετα, με οινοπνευματακι τα ιλντιερ αλλαξε ολους τους ιμαντες , δες το πιντς ρολλερ για το συγγεκριμενο χρειαζεσαι και καπειες γνωσεις θα επειθι μουσα να μαθω αν μπωρεις/ξερεις να τα καταφερεις ,ξεβιδωσε το καπακι και βγαλε με προσοχη τους ιμαντες αν δεν μπορεις αστο για να μην κανεις καμεια αλλη ζημεια .
Τελικά το άνοιξα και με αυτά που είδα....................... άσε! Έχει κομμένους τους μικρούς ιμάντες και έχουν αποσυνθεθεί και έχουν λιώσει επάνω στα ράουλα.Οι μεγάλοι-πλατιοί του κάπσταν φαίνονται ΟΚ αλλά σίγουρα θέλουν άλλαγμα.Οπότε για να μην το χειρουργήσω μόνος μου και κάνω καμια ζημιά το έδωσα για ένα σέρβις που θα περιλαμβάνει, καθάρισμα στα ράουλα-ιμάντες καινούργιους-κάπσταν-γράσσο ή λάδι στα κινούμενα μέρη.Οπότε θα αναστηθεί και εγώ θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο
πολυ οραια καλοριζικο με για και καλοακουστο.
πολυ καλα εκανες και το εδωσες εξω αφου δεν γνωριζεις απο αυτα. αρκει να γνωριζουν αυτοι τι πρεπει να κανουν και να χρησιμοποιησουν τα σωστα ανταλλακτικα.
Και που θα βρουν φρέσκους ιμάντες???? Οτι βρουν έ??
αυτο ακριβως εννοω με τον δημητρη. ιμαντες σε στοκ και μαλιστα στα γιαννενα λιγο δυσκολο. εδω στην πατρα ειναι πλεον δυσκολο να βρεις. ειδικα να βρεις μη πολυκαιριασμενους.