Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 11

Θέμα: TOSHIBA 32a3000p

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Καβάλα

Προεπιλογή TOSHIBA 32a3000p

Καλησπέρα, είμαι καινούριος εδώ οπότε συγχωρέστε με εκ τον προτέρων αν κάνω κάτι λάθος.
    Έχω την παραπάνω τηλεόραση η οποία εδώ και 2 χρόνια περίπου μου κάνει την ζόρικη! Όταν την ανοίγω, ακούγετε συνήθως μόνο ο ήχος και δεν έχω εικόνα. Μετά από αρκετά άνοιξε-κλείσε ανοίγει κανονικά, και παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα! Υπάρχει και περίπτωση να ανοίξει κατευθείαν αλλά σπάνια. Για ένα μεγάλο διάστημα είχε σταματήσει να το κάνει αλλά τώρα χειροτέρεψε. Από όσο έψαξα και αλλού όλοι με παραπέμπουν στον Inverter της 6632L-0420A και προτείνουν είτε επιδιόρθωση είτε αντικατάσταση.
    Τι μου προτείνεται εσείς? Καμιά άλλη ιδέα?
    Και αν είναι ο Inverter , που μπορώ να βρω τον ίδιο, γιατί σε μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα βρήκα μόνο κιτ επιδιόρθωσης.

Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων
    Χρήστος

Banned
    Όνομα
    Κώστantinos
    Περιοχή
    ΕΛΛΑΔΑ

Προεπιλογή

κοιτα πρωτα τα 24 βολτ πανω στο ινβερτερ
    κοιτα για ψυχρες στα τρανσφορμερ του ινβερτερ

ενδεχετε να εχεις και πανελ ομως

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pipilas Εμφάνιση μηνυμάτων
    κοιτα πρωτα τα 24 βολτ πανω στο ινβερτερ
    κοιτα για ψυχρες στα τρανσφορμερ του ινβερτερ

ενδεχετε να εχεις και πανελ ομως

είσαι σίγουρος για την απάντηση που έδωσες?
    μήπως είναι κάτι άλλο πιο απλό

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Καβάλα

Προεπιλογή

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! οι κολλήσεις είναι οκ! Λέω να ψάξω για ινβέρτερ! έκανα μια αναζήτηση σε ebay και amazon αλλά μόνο κιτ επιδιόρθωσης βρήκα! Ξέρετε που μπορώ να βρω;

ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ, εσύ τι προτείνεις;

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ccks22 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! οι κολλήσεις είναι οκ! Λέω να ψάξω για ινβέρτερ! έκανα μια αναζήτηση σε ebay και amazon αλλά μόνο κιτ επιδιόρθωσης βρήκα! Ξέρετε που μπορώ να βρω;

ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ, εσύ τι προτείνεις;
    εγώ προτείνω να ψάξεις να βρείς την βλάβη αν γνωρίζεις απο ηλεκτρονικά και να μην δίνεις βάση σε αυτά που γράφει ο κάθε καϋμένος στα διάφορα σίτε οι περισσότεροι έχουν άγνοια απο επισκευές το ινβέρτερ κοστίζει 140€ και η τηλεόραση σου είναι πολύ παλιά αλλά η βλάβη δεν είναι στο ινβέρτερ ψάξε λίγο και θα την βρείς την βλάβη

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Καβάλα

Προεπιλογή

Νίκο αν ήμουν ηλεκτρονικός θα το είχα λύσει το πρόβλημα! Έχω κάποιες γνώσεις πάνω σε ηλεκτρονικά! Έχω ελέγξει κολλήσεις , πυκνωτές είναι όλα οκ. Από εκεί και πέρα δεν ήξερα τι άλλο να κάνω και απευθύνθηκα εδώ για να μου προτείνει κάποιος κάτι! αυτό που με παραπέμπει σε inverter είναι το παρακάτω link που έχει και αυτός το ίδιο πρόβλημα με εμένα!
    http://www.badcaps.net/forum/showthread.php?t=31742

Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ccks22 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νίκο αν ήμουν ηλεκτρονικός θα το είχα λύσει το πρόβλημα! Έχω κάποιες γνώσεις πάνω σε ηλεκτρονικά! Έχω ελέγξει κολλήσεις , πυκνωτές είναι όλα οκ. Από εκεί και πέρα δεν ήξερα τι άλλο να κάνω και απευθύνθηκα εδώ για να μου προτείνει κάποιος κάτι! αυτό που με παραπέμπει σε inverter είναι το παρακάτω link που έχει και αυτός το ίδιο πρόβλημα με εμένα!
    http://www.badcaps.net/forum/showthread.php?t=31742
    Αν δεν βαριέσαι δοκίμασε να κάνεις έλεγχο σε ασφάλειες (όχι γυάλινες, αλλά μικρές πράσινες, ή μεγάλες αντιστάσεις ή και ότι δεις να αρχίζει με F πριν το νούμερο).

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vp74 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν δεν βαριέσαι δοκίμασε να κάνεις έλεγχο σε ασφάλειες (όχι γυάλινες, αλλά μικρές πράσινες, ή μεγάλες αντιστάσεις ή και ότι δεις να αρχίζει με F πριν το νούμερο).
    Βαγγέλη επειδή εισαι αλάνι θα την δώσουμε την βλάβη μόνο και μόνο γιατί ασχολείσαι αρκετά δεν είναι ασφάλειες αφού ανοίγει ας αλλάξει τον πυκνωτή φίλτρου και μετά πάμε παρακάτω κουφή βλάβη δεν φταίω εγώ

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΙΩΑΝΝΗΣ
    Περιοχή
    ΔΡΑΜΑ

Προεπιλογή ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ TOSHIBA BRHKA ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ Τ

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βαγγέλη επειδή εισαι αλάνι θα την δώσουμε την βλάβη μόνο και μόνο γιατί ασχολείσαι αρκετά δεν είναι ασφάλειες αφού ανοίγει ας αλλάξει τον πυκνωτή φίλτρου και μετά πάμε παρακάτω κουφή βλάβη δεν φταίω εγώ
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ TOSHIBA BRHKA ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΙΝΒΕΡΤΕΡ 2 680ΜΦ 35Β ΦΟΥΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΑ
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΧΟΣ ΝΑΙ ΟΘΟΝΗ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΠΥΚΝΩΤΗ ΦΙΛΤΡΟΥ ΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ? ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΙ?
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από 1967ioan Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΗΧΟΣ ΝΑΙ ΟΘΟΝΗ ΟΧΙ
    Το δικό σου πρόβλημα μάλλον έχει να κάνει με καμένη ασφάλεια στο inverter board. Κοίταξε εκεί που πάει η καλωδιοταινία από το τροφοδοτικό στο inverter board, στην γραμμή των 24V έχει μια μικρή ασφάλεια (γράμμα f πριν το εξάρτημα). -inverter board-.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Τηλεόραση Toshiba] TOSHIBA 37'' Z3030
    από Hulk στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-01-17, 19:33
  2. [Τηλεόραση Toshiba] TOSHIBA REGZA 32A3000P
    από digitalsat στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-08-13, 01:00
  3. [Προβολέας] projector toshiba tdp -s20
    από στεφανος μιχαλης στο forum Προβολέας