Τα μοσφετ δεν ειναι βραχυκυκλωμενα σίγουρα, όπως και οι δίοδοι ισχύος.
Το ακριβές μοντέλο είναι mega 180la και έχει ενα διακοπτάκι στην πρόσοψη μαζί με την ρύθμισης των αμπερ, που συνδέεται στο πλακετάκι FBA600.
Όποιαδήποτε πληροφορία δεκτή!
Τα μοσφετ δεν ειναι βραχυκυκλωμενα σίγουρα, όπως και οι δίοδοι ισχύος.
Το ακριβές μοντέλο είναι mega 180la και έχει ενα διακοπτάκι στην πρόσοψη μαζί με την ρύθμισης των αμπερ, που συνδέεται στο πλακετάκι FBA600.
Όποιαδήποτε πληροφορία δεκτή!
Πριν γράψετε ένα νέο θέμα στο φόρουμ, ψάξτε ->εδώ<-, κάτι θα βρείτε που δεν ξέρατε.
Δυστυχώς από Imperia αυτή τη στιγμή έχω μόνο μια Super 160 και η πλακέτα είναι διαφορετική από τη δική σου. Γενικά πάντως, δεν ξέρω αν έχεις ψάξει στο διαδίκτυο, αλλά έχω συμπεράνει ότι η πραγματική κατασκευάστρια εταιρεία είναι η EP SYSTEMS, της οποίας τα μηχανήματα θα τα βρει κανείς με διάφορες μετονομασίες, όπως η IMPERIA. Από EP SYSTEMS έχω δύο σχέδια από τα οποία το ένα μου ταίριαζε απόλυτα με την SUPER 160. Ίσως να σου χρησιμεύσουν, αν δεν είναι τα ίδια, πιθανόν να είναι ίδια η φιλοσοφία. Το μόνο κακό είναι ότι δεν δείχνει αναλυτικά τα πλακετάκια FBA/PWM... αλλά εφόσον δεν έχω αυτή τη στιγμή μια MEGA 180, δε νομίζω να μπορώ να βοηθήσω περισσότερο δυστυχώς...
Και βέβαια ως υπερσυντονιστής, είσαι ο πλέον καταλληλότερος άνθρωπος να μου πει αν επιτρέπεται να τα ανεβάσω δημόσια.
Βοηθάτε αλλήλους!!!
Τι είμαι λέει?....
θα το ψάξω κι εγώ αργότερα ως EP Systems, αλλα αν δεν σου κάνει κόπος ανέβασέ το εδώ
Ευχαριστώ!
Πριν γράψετε ένα νέο θέμα στο φόρουμ, ψάξτε ->εδώ<-, κάτι θα βρείτε που δεν ξέρατε.
Συγνώμη για την καθυστέρηση.
Αυτά τα δύο σχέδια έχω βρει, με το EPI5002 να ταιριάζει με την Super 160.
1) EPI5002
EPI5002-160A EC CIRCUIT_PRO-page-001.jpg
2) EPI3003
ep_system_epi3003_inverteres_hegeszto-page-001.jpg
Εδώ είναι τα μοντέλα της EP SYSTEMS.
http://www.epsystems.it/ing/index.htm
Βοηθάτε αλλήλους!!!
Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε, Ελπίζω να ταιριάζουν θα την ξανακοιτάξω όταν βρώ χρόνο, Τώρα μπήκαν άλλα μπροστά!!
Μήπως τα έχεις σε καλύτερη ανάλυση που να φαίνονται και οι τιμές των εξαρτημάτων?
Μμμ... έχεις δίκιο. Μάλλον γίνεται κάποια συμπίεση κατά το upload γιατί σε εμένα η ανάλυση είναι καλύτερη και τα νούμερα φαίνονται.
Συνημμένο μπορεί να ανεβεί από εδώ (δεν βλέπω να έχει άλλη επιλογή πέρα από φωτογραφία/βίντεο).
edit: Προς το παρόν μπορείτε να τα κατεβάσετε από εδώ σε μορφή pdf.
1) http://www.megafileupload.com/en/fil...T-PRO-pdf.html
2) http://www.megafileupload.com/en/fil...eszto-pdf.html
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gas_liosia : 31-01-14 στις 20:39
Βοηθάτε αλλήλους!!!
Τώρα ΝΑΙ! θα κάνουμε δουλειά! ...χρόνο να βρούμε!
Ευχαριστώ!
Μου φέρανε και εμένα μια ηλεκτροσυγκόλληση inverter (Imperial - mega 180) αλλά επειδή είχε πάει για επισκευή κάπου αλλού, ο προηγούμενος τεχνικός δεν σύνδεσε καθόλου τα καλώδια που ενώνουν τις γέφυρες ανόρθωσης και τον διακόπτη on\off με την πλακέτα. Μήπως υπάρχει διαθέσιμη καμιά φωτογραφία να δω τι γίνεται και πως είναι η σωστή συνδεσμολογία;;