Σελίδα 85 από 115 ΠρώτηΠρώτη ... 3575838485868795 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 841 έως 850 από 1143

Μέλος
    Όνομα
    Αδάμ
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Γιατί το παιδεύεις το πράγμα. Έχεις λάμπες αλογόνου. Μέτρησε την αντίσταση, χρησιμοποίησε τον νόμο του ohm και βρές τα watt. Κάνε το όσο μακρύ χρείάζεται για να έχεις τα watt που θέλεις. Οι αντιστάσεις έχουν πολύ χαμηλό κόστος (http://www.eaparts.gr/content.aspx?c...0&cpi=1&s=&l=1) και εάν τα watt είναι παραπάνω, τις κόβεις. (Και όταν έλεγα στο προηγούμενο μου μήνυμα για το πόσο κοντά πρέπει να είναι οι αντιστάσεις ενοούσα τα σύρματα.)

Μέλος
    Όνομα
    Μάνος
    Περιοχή
    Κρήτη

Προεπιλογή

Συρμα αντιστασης παιρνω απο ενα μαγαζι διπλα μου σε πολυ χαμηλη τιμη σε οτι διαμετρημα θελω και εχω μηχανημα(τορνο) που κανει το τυλιγμα αυτοματα με τεραστια ακριβεια σε οτι διαμετρο και βημα θελω οποτε εχω δυνατοτητα για πολλες επιλογες.
    Θα βαλω συρμα παχους οτι εχει ενα αεροθερμο που εχω.

Μέλος
    Όνομα
    Μιχαήλ
    Περιοχή
    Κοζάνη

Προεπιλογή BGA

Μία ερώτηση θέλω να κάνω για τα reballing kits. Ποιά η διαφορά ενός reballing kit 90χ90 και 80χ80 και πιο πρέπει να πάρω? είναι για διαφορετικά BGA's? Θέλω να κάνω reballing σε GPU NVidia G84-602-A2 απο ένα macbook pro A1226. Βρήκα και καινούργιες σε καλή τιμή αλλά λέω να δοκιμάσω το reballing για την εμπειρία και την ενασχόληση με το άθλημα.Πιο να πάρω για να είναι και direct heat? Ρωτάω επειδή σε video με τη μπλε βάση για reballing βαζει το flux έπειτα το stencil και μπίλιες. Τέλος δεν το θερμαίνει με stencil αλλά το βγάζει και το θερμαίνει μετά χωρίς stencil και τις μπίλιες κολλημένες στο BGA με την βοήθεια του flux που είχε τοποθετήσει. Ποιά μέθοδο να εφαρμόσω και πια stencil να πάρω? direct heat or not direct heat? ΕΥχαριστώ
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maiko21 : 06-12-13 στις 01:02 Αιτία: Διόρθωση

Μέλος
    Όνομα
    Μιχαήλ
    Περιοχή
    Κοζάνη

Προεπιλογή

Δείτε το video και ας αποφασίσουμε βάση και τις βαθμολογίας που τα αξιολογεί πιο είναι πιο αξιόπιστο

Μέλος
    Όνομα
    Μιχαήλ
    Περιοχή
    Κοζάνη

Προεπιλογή

Μάλλον RD-90...

Μέλος
    Όνομα
    Αδάμ
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Δες το βίντεο για direct heat stencil reballing http://www.youtube.com/watch?v=97nxZwHG5bA

Μέλος
    Όνομα
    Μιχαήλ
    Περιοχή
    Κοζάνη

Προεπιλογή

Τελικά direct heat or not? πιο jig να πάρω για να περνει stencil που ειναι direct heat?

Μέλος
    Όνομα
    Αδάμ
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Κανένα, χρησιμοποιείς ταινία αλουμινίου, πολύ πιο φθηνή λύση. Στο βίντεο ο κινέζος βασίζεται στo κολλώδες του flux για να μένει το stencil στην θέση του (χρησιμοποεί πολύ flux). Βάζεις όσο λιγότερο flux μπορείς.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη atsio : 07-12-13 στις 02:05

Μέλος
    Όνομα
    Μιχαήλ
    Περιοχή
    Κοζάνη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από atsio Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κανένα, χρησιμοποιείς ταινία αλουμινίου, πολύ πιο φθηνή λύση. Στο βίντεο ο κινέζος βασίζεται στo κολλώδες του flux για να μένει το stencil στην θέση του (χρησιμοποεί πολύ flux). Βάζεις όσο λιγότερο flux μπορείς.
    Δηλαδή προτείνεις να πάρω απλά stencil direct heat χωρiς jig και άλλα. που μπορώ να βρω direct heat για μια nvidia NVidia G84-602-A2 απο ένα macbook pro A1226 και μπιλιες για το συγκεκριμενο stencil? Ευχαριστώ

Μέλος
    Όνομα
    Αδάμ
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Έχεις σκοπό να αγοράσεις bga workstation;

Σελίδα 85 από 115 ΠρώτηΠρώτη ... 3575838485868795 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι