Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1143

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Μάνος
    Περιοχή
    Κρήτη

Προεπιλογή

Καλα με εσωσες οτι ειμουνα ετοιμος να παρω απο πολωνια με 35 ευρω μεταφορικα στην courier.
    Για την rfs/80 τελικα ειναι γνησια και ειναι custom design εστειλα μυνημα σε αυτον που την πουλαει στο ebay
    και μου ειπε οτι ο αδερφος του πηγε στη γερμανια με ενα σταθμο ir τους εξηγησε το προβλημα ανομοιογενους θερμανσης
    για κατασκευασανε αυτη την λαμπα για αυτο το σκοπο.Μαλιστα μου εδωσε και ονομα ατομου μεσα απο την εταιρια να επιβεβαιώσω.
    Οσο για τον ντοπιο εμπορα εχω να πω οτι ειναι τουλαχιστον λιγος γιατι αν εφερνε στοκ ειναι σιγουρο οτι θα πουλουσε οχι μονο εδω αλλα κυριως στο εξωτερικο.
    Δε πειραζει ας τα παρουνε οι εμποροι του εξωτερικου αν οι δικοι μας ειναι ανικανοι.

Τελικα δε βρηκα το μοντελο που λεμε στα αποπανω links και αγορασα την rfs/80 και για απο κατω κινεζιες θα δειξει αν εκανα καλα.
    Αν δεν κανουνε δουλεια οι κινεζικες κατω θα τις κανω μπριζολιερα και θα παρω και απο κατω elstein.
    Για τις κατω λαμπες αλλα και την πανω λαμπα τι περιπου κεραμικους κονεκτορες θα χρειαστω για να συνδεσω τα καλωδια με τις λαμπες ?
    Αυτοι κανουνε http://www.ebay.com/itm/30A-2-Pole-I...item35cd201143 ?
    Λεω για κεραμικους κονεκτορες μην βαλω τιποτα πλαστικο λιωσει απο τη θερμοκρασια και κανει βραχυκλωμα...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mtzag : 28-11-13 στις 12:43

Μέλος
    Όνομα
    Αδάμ
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Μία χαρά είναι.

Μέλος
    Όνομα
    Μάνος
    Περιοχή
    Κρήτη

Προεπιλογή

Κατι αλλο
    Εχω κεραμικο υλικο και μπορω να το κοψω σε οτι μεγεθος θελω οπως και εργαλειο να το φρεζαρω για να κανω φωλια ωστε να βαλω χωνευτη αντισταση.
    Το ερωτημα ειναι τι διατομης συρμα να βαλω και τι διαμετρο να εχουνε οι σπειρες ?
    2001_HSR_01_CF_02.gif
    Λογισμικο για το pc410 ποιο να βαλω ?

Μέλος
    Όνομα
    Αδάμ
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Σημασία έχει πόσο κοντά είναι η μία αντίσταση με την άλλην ώστε να μην αφήνεις μεγάλα κενά καθώς και τα συνολικά watt. Πάρε παράδειγμα από τις εστίες κουζίνας καθώς και από την HSR σειρά της Elstein (μην προσπαθείς να ανακαλύψης τον τροχό πάλι). Στο τέλος το καλύτερο θα ήταν να χρησιμοποιήσεις και ceran τζάμι για πιο ομοιόμορφη ακτινοβολία.
    Για λογισμικό δοκίμασε αυτό της Bauer.

Μέλος
    Όνομα
    Μάνος
    Περιοχή
    Κρήτη

Προεπιλογή

Οταν η αντισταση ειναι σπιράλ και οχι ισιο συρμα παιζει σημασια η διαμετρος των σπειρων οσο ποιο μικρη τοσο ποιο πολυ συγκεντρωμενη ειναι η θερμοτητα σε ενα σημειο(κεντρο των σπειρων) οπως επισης τα X watt στα 220V πρεπει να ξερεις τι διαμετρου συρμα τα αντεχει χωρις να καει.
    Εχω σκοπο να παρω μια κεραμικη πλακα απο ηφαιστιακο πετρωμα διαστασεις 3 x 25 x 35 και να κανω αυλακι ωστε να βαλω την τυλιγμενη σε σπιραλ αντισταση χωνευτη οπως φαινετε ποιο πανω. Απλα επειδη ειναι λιγο δυσκολο στην κατασκευη το αυλακι πρεπει να το κανω απο την αρχη σωστα ωστε να μην το κανω ξανα και ξανα.
    Ξερει κανεις η σειρα hts τι διαμετρου συρμα και τι διαμμετρο σπειρων εχει?

Μέλος
    Όνομα
    Αδάμ
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Γιατί το παιδεύεις το πράγμα. Έχεις λάμπες αλογόνου. Μέτρησε την αντίσταση, χρησιμοποίησε τον νόμο του ohm και βρές τα watt. Κάνε το όσο μακρύ χρείάζεται για να έχεις τα watt που θέλεις. Οι αντιστάσεις έχουν πολύ χαμηλό κόστος (http://www.eaparts.gr/content.aspx?c...0&cpi=1&s=&l=1) και εάν τα watt είναι παραπάνω, τις κόβεις. (Και όταν έλεγα στο προηγούμενο μου μήνυμα για το πόσο κοντά πρέπει να είναι οι αντιστάσεις ενοούσα τα σύρματα.)

Μέλος
    Όνομα
    Μάνος
    Περιοχή
    Κρήτη

Προεπιλογή

Συρμα αντιστασης παιρνω απο ενα μαγαζι διπλα μου σε πολυ χαμηλη τιμη σε οτι διαμετρημα θελω και εχω μηχανημα(τορνο) που κανει το τυλιγμα αυτοματα με τεραστια ακριβεια σε οτι διαμετρο και βημα θελω οποτε εχω δυνατοτητα για πολλες επιλογες.
    Θα βαλω συρμα παχους οτι εχει ενα αεροθερμο που εχω.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας