Το συγκεκριμένο το δούλευε φίλος και για να δουλεύει πίεζε κάθε φορά το βύσμα της τροφοδοσίας, πάνω στο jack της μητρικής, για να κάνει επαφή, με αποτέλεσμα να το πάρει στα χέρια και το λαπτοπ τώρα να μην ανοίγει καθόλου...Η έξοδος του τροφοδοτικού βγάζει 20,3 Volt .Όταν συνδέω το βύσμα του τροφοδοτικού στο jack της μητρικής κάνει σπινθηρα και το buzzer του τροφοδοτικού σφυρίζει επανελλειμένα, σβήνωντας και το πράσσινο ενδεικτικό led που βρίσκεται επάνω στο τροφοδοτικό.(νομίζω οτι είναι ένδειξη βραχυκυκλώματος )..
Τώρα αφού έφτασα στη κάτω πλευρά της μητρικής είδα οτι έχει μαυρίσει το ενα ποδαράκι του jack στη κάτω πλευρά της μητρικής. Έξυσα λίγο τη πίστα περιμετρικά και το ξανακόλησα περιμετρικά ...
Όμως εξακολουθεί να κάνει τα ίδια , και ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να είναι το ίδιο το jack βραχυκλωμένο εσωτερικά ;; Γιατί όταν ελέγχω για συνέχεια με το ωμώμετρο στο + και το - πάνω στο jack της μητρικής φαίνεται πως όλα τα ποδαρακιά μεταξύ τους έχουν συνεχεια ! Επίσης τάσεις δεν έρχονται μετά το jack πρός τη μητρική.
Επειδή βλέπω οτι η smd ασφάλεια είναι 5Α και ωμικά μου δείχνει 0.04 ωμ νομίζω πως είναι οκ πάνω στη μητρική μετά το jack .
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια !