Σελίδα 72 από 115 ΠρώτηΠρώτη ... 2262707172737482 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 711 έως 720 από 1143

Μέλος
    Όνομα
    Μιχάλης
    Περιοχή
    Napoli di Romania

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manos_3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ............Δεν είχε ένα χαρτί να λέει πως συναρμολογείται..!!!Είχε μέσα ένα CD σπασμένο..!!!Μετά από 1 μερα που εφαγα για να το συναρμολογήσω εμφανήστικαν αμέσως τα προβλήματα.

Πρώτον: Ο πάνω άξονας που πάει πάνω κάτω ειναι χαλασμένος και κάνει θόρυβο,άσε που σείεται όλο το γραφείο στη κίνηση του.
    Δεύτερο: To Top heater plate καμμένο χωρίς καν να το ενεργοποιήσω να δουλέψει
    Τρίτο: Σήμερα το πρωί έπαθε βλάβη και το bottom heater και δεν δουλεύει!!!
    Τέταρτο: Δεν συνδέεται καλά με το pc με αποτέλεσμα να μην μπορώ να περάσω τα δεδομένα μέσα!
    εχεις καμια φωτογραφια της κουτας που τα εστειλαν??
    πως ειναι δυνατον να εχει μεσα σ π α σ μ ε ν ο CD ?? πολυ δυσκολα γινεται τετοια ζημια, αντε να γρατζουνιστει το καταλαβαινω...
    μαλλον το εφερναν με κλωτσιες απο την ζουαζιλανδη.....οποτε λογικο να μην δουλευει τπτ....
    καλο ειναι ,ειδικα σε περιπτωσεις με ακριβα αντικειμενα, να κρατας πειστηρια αν και δεν ξερω πως θα σε βοηθησει αυτο μιας και δεν ξερουμε απο που το αγορασες

Το avatar του χρήστη manos_3
    Μέλος
    Όνομα
    Μανώλης
    Περιοχή
    Χανιά

Προεπιλογή

Το αγόρασα από Αγγλία http://www.bgamods.co.uk/

Το avatar του χρήστη ziakosnasos
    Μέλος
    Όνομα
    Ακης
    Περιοχή
    Ελλαδα

Προεπιλογή

Στείλε email θα σε απαντήσουν και μετά μπες και στο φορουμ http://bgamods.com/forum/ και γράψε για το πρόβλημα σου . Μπορεί το μηχάνημα να ήταν μούφα , αλλά επειδή λες ότι δεν είχες και κάποιο μάνιουαλ , να έγινε λάθος συναρμολόγηση απο μέρους σου δημιουργόντας τα παραπάνω προβλήματα μου έχει τύχει προσωπικά .Το πρώτο που έπρεπε να κάνεις ήταν να τα βγάλεις μια φώτο το μηχάνημα και να τους τα στείλεις λέγοντας τι έχει συμβεί , τώρα τι να πω πιστεύω να μην σε αφήσουν ξεκρέμαστο .

Μέλος
    Όνομα
    Μανώλης
    Περιοχή
    Χανιά

Προεπιλογή

Φίλε πιάσαμε ολόκληρη κουβέντα...!!!Τους έστειλα αναλυτικά video με όλα τα προβλήματα και φωτογραφίες...!!!!Παραδέχτηκαν το πρόβλημα και προσφέρθηκαν να μου στείλουν έναν άλλο δωρεάν....Δεν γουστάρω όμως!!!!
    Που ξέρω ότι και αυτος που θα έρθει δεν θα μου βγάλει πρόβλημα;;;;
    Θα τους το στείλω πίσω λοιπόν να ησυχάσω μια και καλή γιατί δεν αντέχω άλλο..(έχω τρελαθεί στο αγχος και στη ψυχολογική πίεση γιατί τα λεφτά δεν τα βάζω εγώ)).

Θα κάνω κάτι πιο απλό και πιο εύκολα κατανοητό σε μένα....μαζί με την αγορά πήρα έναν Aoyue 969A+ που είναι πολύ καλό μηχάνημα απ'ότι είδα...Ε θα πάρω και ένα preheater και θα κάνω τη δουλειά μου...!!!!Μετά από καιρό αν δω ότι αξίζει το κόπο θα πάρω ολοκληρωμένο BGA Station ...Τώρα όχι...και μόνο το άγχος που θα έχω να μην χαλάσει αρκεί!!!

Για preheater κοιτάζω αυτόν http://bgamods.co.uk/BGA_Rework_Stat...i/Puhui_T-8280 που τον έχει και αυτό το μαγαζί να τον κάνω τράμπα...!!!

Τώρα ψάχνω και για μια βάση για να κάθεται ο το σωληνάριο του θερμού αέρα αλλά δεν μπορώ να βρω κάπου...Έχετε κάτι υπ΄'όψιν;
    Ψάχνω επίσης και μεγάλα nozzles...!!!

Μέλος
    Όνομα
    Ακης
    Περιοχή
    Ελλαδα

Προεπιλογή

Aφού έβγαλες άκρη , μια χαρά , την καλύτερη δουλειά έκανες για εμένα . Η βάση για τα μικρόφωνα είναι μια καλή πατέντα έχω δει πολλά στο νετ , νοζλε έχει στο ebay αρκετά. Το μόνο που σου τονίζω να το ρωτήσεις είναι ότι αν τον Puhui τον στέλνουν απο Αγγλία και οχι απο Κίνα γιατί εαν τον στέλνουν απο Κινα θα πληρώσεις και τελωνείο στο τέλος .

Μέλος
    Όνομα
    Μανώλης
    Περιοχή
    Χανιά

Προεπιλογή

Λοιπόν μου έκαναν πρόταση να μου στείλουν ένα καινούριο Scotle IR 360 PRO με τα ίδια λεφτά που κάνει αυτός που πήρα!!!Τι λέτε;

Μέλος
    Όνομα
    Ακης
    Περιοχή
    Ελλαδα

Προεπιλογή

Κοίτα εάν δεν πληρώσεις παραπάνω λεφτά μια χαρά είναι έχει και hot air αλλα και ir κεφαλή νομίζω . Εάν τον έχει κάποιος ας γράψει να μας πει . Πόσο σου στοίχησε ο χαλασμένος μαζί με τον aoyue ?

Μέλος
    Όνομα
    Μανώλης
    Περιοχή
    Χανιά

Προεπιλογή

Ο σταθμός μόνος του έκανε 735 λίρες...Όλα μαζί(σταθμός και Aoyue 968A+ και βαρβατο σετ απο στένσιλ μαζί με βάση και flux amtech και θερμόμετρο) πήγαν 1250 €!!!
    Ναι ο Scotle IR360 pro έχει και αέρα και υπέρυθρες....Φαίνεται επαγγελματικός σταθμός!!!!
    Αυτό που φοβάμαι είναι ότι μπορεί να ξαναχαλάσει όπως αυτός που ήρθε και μετά αντε παλι τρέχε...!!!Δηλαδή ουσιαστικά πέρνεις ένα μεγάλο ρίσκο!
    Εσύ φίλε Θανάση έχεις κάποιο σταθμό;

Μέλος
    Όνομα
    Ακης
    Περιοχή
    Ελλαδα

Προεπιλογή

Δεν έχω κάποιο σταθμό ο ίδιος , απλώς είχα ασχοληθεί με έναν φίλο και το καλύτερο που έκανε ήταν να πάρει , απο την wiltec aoyue 883 preheater και aoyue 968+ και στενσιλ-φλουξ απο το ebay τουλάχιστον και τα 2 είναι ποιοτικά μηχανήματα και δοκιμασμένα , αξίζουν τα λεφτά τους και απο ανταλλακτικά βρίσκεις παντού. Τώρα με τους σταθμούς είναι άλλο θέμα δεν ξέρω τι να σου πω , κοίτα τι παίζει και απο υποστήριξη δηλαδή εάν καεί κάποιο εξάρτημα θα μπορέσεις να βρεις εύκολα ανταλλακτικά? Πριν κάνα 2μηνο ήμουν πωρωμένος και ετοιμαζόμουν να πάρω κάποιο σετ , όμως επειδή ασχολούμαι με άλλα πράγματα το καλύτερο που σκέφτηκα και θα το κάνω είναι να διαθέσω αυτά τα χρήματα για την αγορά ενός παλμογράφου , πιο πολύ θα τον χρησιμοποιήσω .

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Λόγω όγκου και μη προσεκτικής συσκευασίας, είναι αρκετά συχνό φαινόμενο τα μηχανήματα να έρχονται με προβλήματα. Ορισμένες εταιρίες μάλιστα, στέλνουν μαζί με το μηχάνημα και ανταλλακτικές θερμαντικές πλάκες. Ο Scotle νομίζω πως είναι "αγγλικός" και λογικά θα έχει περισσότερη υποστήριξη και θέλω να ελπίζω καλύτερο manual.
    Αν πάλι έχεις απογοητευτεί από την διαδικασία, και από την στιγμή που διαθέτεις ήδη σταθμό θερμού αέρα, μπορείς να πάρεις έναν preheater και να ξεκινήσεις τις δοκιμές. Αν με το καλό οι δουλειές πάνε καλά, σε μια επόμενη φάση αναβαθμίζεις τον εξοπλισμό σου, αγοράζοντας κάποιον σταθμό.

Σελίδα 72 από 115 ΠρώτηΠρώτη ... 2262707172737482 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας