Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1143

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη ziakosnasos
    Μέλος
    Όνομα
    Ακης
    Περιοχή
    Ελλαδα

Προεπιλογή

Είχε κάτι ανάλογα βίντεο στο youtube . Aλλα και πάλι όπως λες τραγωδία να μην έχουν οδηγό για την συναρμολόγηση. Πες μας τις πρώτες εντυπώσεις .

Το avatar του χρήστη manos_3
    Μέλος
    Όνομα
    Μανώλης
    Περιοχή
    Χανιά

Προεπιλογή

Εντυπώσεις!!!!Χαχαχα...καλό!!!
    Είμαι απελπισμένος/απογοητευμένος πραγματικά..!!!Ήρθε ο σταθμός...Δεν είχε ένα χαρτί να λέει πως συναρμολογείται..!!!Είχε μέσα ένα CD σπασμένο..!!!Μετά από 1 μερα που εφαγα για να το συναρμολογήσω εμφανήστικαν αμέσως τα προβλήματα.

Πρώτον: Ο πάνω άξονας που πάει πάνω κάτω ειναι χαλασμένος και κάνει θόρυβο,άσε που σείεται όλο το γραφείο στη κίνηση του.
    Δεύτερο: To Top heater plate καμμένο χωρίς καν να το ενεργοποιήσω να δουλέψει
    Τρίτο: Σήμερα το πρωί έπαθε βλάβη και το bottom heater και δεν δουλεύει!!!
    Τέταρτο: Δεν συνδέεται καλά με το pc με αποτέλεσμα να μην μπορώ να περάσω τα δεδομένα μέσα

ΕΛΕΟΣ!!!!!!

Τους έστειλα μύνημα να το γυρίσω πίσω και να μου στείλουν κάτι άλλο:

Εγώ θα προτιμούσα να πάρω ένα preheater και σε συνδυασμό με τον Aoyue 968A+ που πήρα να κάνω τη δουλειά μου.!
    Αυτοί μου πρότειναν να μου στείλουν ένα καινούριο IR6000 v4...!!

Δεν ξέρω τι να κάνω,,,!!!
    Αν κάποιος έχει τον IR6000 ας μου απαντήσει να μου πει τη γνώμη του...!!!Και γενικά οι γνώστες του θέματος να αφήσουν τη γνώμη τους!!!

Μέλος
    Όνομα
    Ακης
    Περιοχή
    Ελλαδα

Προεπιλογή

Απο που το πήρες ? Απο ebay ή απο κατάστημα του εξωτερικού ?

Μέλος
    Όνομα
    Μιχάλης
    Περιοχή
    Napoli di Romania

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manos_3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ............Δεν είχε ένα χαρτί να λέει πως συναρμολογείται..!!!Είχε μέσα ένα CD σπασμένο..!!!Μετά από 1 μερα που εφαγα για να το συναρμολογήσω εμφανήστικαν αμέσως τα προβλήματα.

Πρώτον: Ο πάνω άξονας που πάει πάνω κάτω ειναι χαλασμένος και κάνει θόρυβο,άσε που σείεται όλο το γραφείο στη κίνηση του.
    Δεύτερο: To Top heater plate καμμένο χωρίς καν να το ενεργοποιήσω να δουλέψει
    Τρίτο: Σήμερα το πρωί έπαθε βλάβη και το bottom heater και δεν δουλεύει!!!
    Τέταρτο: Δεν συνδέεται καλά με το pc με αποτέλεσμα να μην μπορώ να περάσω τα δεδομένα μέσα!
    εχεις καμια φωτογραφια της κουτας που τα εστειλαν??
    πως ειναι δυνατον να εχει μεσα σ π α σ μ ε ν ο CD ?? πολυ δυσκολα γινεται τετοια ζημια, αντε να γρατζουνιστει το καταλαβαινω...
    μαλλον το εφερναν με κλωτσιες απο την ζουαζιλανδη.....οποτε λογικο να μην δουλευει τπτ....
    καλο ειναι ,ειδικα σε περιπτωσεις με ακριβα αντικειμενα, να κρατας πειστηρια αν και δεν ξερω πως θα σε βοηθησει αυτο μιας και δεν ξερουμε απο που το αγορασες

Μέλος
    Όνομα
    Μανώλης
    Περιοχή
    Χανιά

Προεπιλογή

Το αγόρασα από Αγγλία http://www.bgamods.co.uk/

Μέλος
    Όνομα
    Ακης
    Περιοχή
    Ελλαδα

Προεπιλογή

Στείλε email θα σε απαντήσουν και μετά μπες και στο φορουμ http://bgamods.com/forum/ και γράψε για το πρόβλημα σου . Μπορεί το μηχάνημα να ήταν μούφα , αλλά επειδή λες ότι δεν είχες και κάποιο μάνιουαλ , να έγινε λάθος συναρμολόγηση απο μέρους σου δημιουργόντας τα παραπάνω προβλήματα μου έχει τύχει προσωπικά .Το πρώτο που έπρεπε να κάνεις ήταν να τα βγάλεις μια φώτο το μηχάνημα και να τους τα στείλεις λέγοντας τι έχει συμβεί , τώρα τι να πω πιστεύω να μην σε αφήσουν ξεκρέμαστο .

Μέλος
    Όνομα
    Μανώλης
    Περιοχή
    Χανιά

Προεπιλογή

Φίλε πιάσαμε ολόκληρη κουβέντα...!!!Τους έστειλα αναλυτικά video με όλα τα προβλήματα και φωτογραφίες...!!!!Παραδέχτηκαν το πρόβλημα και προσφέρθηκαν να μου στείλουν έναν άλλο δωρεάν....Δεν γουστάρω όμως!!!!
    Που ξέρω ότι και αυτος που θα έρθει δεν θα μου βγάλει πρόβλημα;;;;
    Θα τους το στείλω πίσω λοιπόν να ησυχάσω μια και καλή γιατί δεν αντέχω άλλο..(έχω τρελαθεί στο αγχος και στη ψυχολογική πίεση γιατί τα λεφτά δεν τα βάζω εγώ)).

Θα κάνω κάτι πιο απλό και πιο εύκολα κατανοητό σε μένα....μαζί με την αγορά πήρα έναν Aoyue 969A+ που είναι πολύ καλό μηχάνημα απ'ότι είδα...Ε θα πάρω και ένα preheater και θα κάνω τη δουλειά μου...!!!!Μετά από καιρό αν δω ότι αξίζει το κόπο θα πάρω ολοκληρωμένο BGA Station ...Τώρα όχι...και μόνο το άγχος που θα έχω να μην χαλάσει αρκεί!!!

Για preheater κοιτάζω αυτόν http://bgamods.co.uk/BGA_Rework_Stat...i/Puhui_T-8280 που τον έχει και αυτό το μαγαζί να τον κάνω τράμπα...!!!

Τώρα ψάχνω και για μια βάση για να κάθεται ο το σωληνάριο του θερμού αέρα αλλά δεν μπορώ να βρω κάπου...Έχετε κάτι υπ΄'όψιν;
    Ψάχνω επίσης και μεγάλα nozzles...!!!

Μέλος
    Όνομα
    Ακης
    Περιοχή
    Ελλαδα

Προεπιλογή

Aφού έβγαλες άκρη , μια χαρά , την καλύτερη δουλειά έκανες για εμένα . Η βάση για τα μικρόφωνα είναι μια καλή πατέντα έχω δει πολλά στο νετ , νοζλε έχει στο ebay αρκετά. Το μόνο που σου τονίζω να το ρωτήσεις είναι ότι αν τον Puhui τον στέλνουν απο Αγγλία και οχι απο Κίνα γιατί εαν τον στέλνουν απο Κινα θα πληρώσεις και τελωνείο στο τέλος .

Μέλος
    Όνομα
    Απόστολος
    Περιοχή
    Μακεδονία

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manos_3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τώρα ψάχνω και για μια βάση για να κάθεται ο το σωληνάριο του θερμού αέρα αλλά δεν μπορώ να βρω κάπου...Έχετε κάτι υπ΄'όψιν;
    Ψάχνω επίσης και μεγάλα nozzles...!!!
    Είναι πολύ χρηστική η επιτραπέζια βάση μικροφώνου MST-550 τύπου "γερανός". Δες τα παρακάτω:
    http://www.emark.gr/index.php?page=s...ted=1&Itemid=2

http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17883

Θα χρειαστείς βέβαια και κάποια υποδοχή για τη συγκράτηση του Hot Air. Εγώ για τον σταθμό της Aoyue 968A+ χρησιμοποιώ αυτό: MH-56 JTS. Αυτό θα βιδωθεί στην άκρη της βάσης. (link-emark) (link-emimikos)

Είχα δοκιμάσει και την υποδοχή MST-3 αλλά δεν κάνει σφιχτή συγκράτηση επειδή είναι αρκετά μαλακό το υλικό, καθώς επίσης και την MH-36 JTS στην οποία τελικά δεν χωρούσε το Hot Air.

Όσο για τα μεγάλα nozzles υπάρχουν στο ebay αυτά τα σετάκια:
    http://www.ebay.co.uk/itm/6-Nozzle-f...item2c71717550

http://www.ebay.co.uk/itm/6-BGA-NOZZ...item5af41bd837
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη A-tech : 24-08-13 στις 00:06

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία