Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 7 από 7
    Το avatar του χρήστη manos_3
    Μέλος
    Όνομα
    Μανώλης
    Περιοχή
    Χανιά

Προεπιλογή BIOS Update σε HP Pavilion DV5 1020ev

Γεια σας.
    Θα ήθελα να ρωτήσω για το BIOS Update αν πρέπει να γίνεται όποτε βγαίνει νέα έκδοση;
    Επίσης πως γίνεται και τι παραπάνω μπορεί να προσφέρει;
    Στο everest home edition μου βγάζει System BIOS is more than 2 years old. Update it if necessary.
    Στο site όμως που είναι οι drivers http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/s...=3798130#N1226 έχει μόνο την έκδοση F. 21A ενώ εγώ έχω ήδη την F22.Μπορώ να βρω αλλού κάποια νεότερη έκδοση;
    Ευχαριστώ!

Το avatar του χρήστη νεκταριοος
    Μέλος
    Όνομα
    Νεκταριος
    Περιοχή
    ΑΙΓΙΝΑ

Προεπιλογή

φιλε καλησπερα το βιος ειναι σχεδων ολη η ζωη του ηπολογιστη ενα λαθος και για.Δεν ξερω αν μπωρει κανεις να κανει σαβε του βιος σε περιπτοση που το καινουργιο αποδειχθει πατατα υποτεθεται οτι το καινουργειο βιος ειναι ενημερομενο καλυτερα για ολα ,αλα ποτε δεν ξερεις ,καλη τυχη,και προσεχε.

Μέλος
    Όνομα
    Μανώλης
    Περιοχή
    Χανιά

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από νεκταριοος Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλε καλησπερα το βιος ειναι σχεδων ολη η ζωη του ηπολογιστη ενα λαθος και για.Δεν ξερω αν μπωρει κανεις να κανει σαβε του βιος σε περιπτοση που το καινουργιο αποδειχθει πατατα υποτεθεται οτι το καινουργειο βιος ειναι ενημερομενο καλυτερα για ολα ,αλα ποτε δεν ξερεις ,καλη τυχη,και προσεχε.
    Βασικά δεν εχω μπει στη διαδικασία να το αναβαθμίσω αλλά να δω κατ'αρχάς αν υπάρχει πιο νεότερη έκδοση από αυτή που αναφέρει ο κατασκευαστής στο site του!

Μέλος
    Όνομα
    Μιχάλης
    Περιοχή
    Napoli di Romania

Προεπιλογή

οσο αφορα το bios στα laptop (αλλα και γενικοτερα..) ισχυει η γνωστη αμερικανικη συμβουλη...
    ''αμα δουλευει μην το πειραζεις....''

υγ. everest?? τι ειναι αυτο? επαγγελματικο εργαλειο??
    υγ2. εχεις νεωτερη εκδοση bios απο την επισημη του προιοντος?.....κατι ειναι σαπιο στο βασιλειο της Δανιμαρκιας!! (και καπως ετσι ψοφανε τα λαπτοπ στην αναβαθμιση...)

Μέλος
    Όνομα
    Μανώλης
    Περιοχή
    Χανιά

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από makocer Εμφάνιση μηνυμάτων
    οσο αφορα το bios στα laptop (αλλα και γενικοτερα..) ισχυει η γνωστη αμερικανικη συμβουλη...
    ''αμα δουλευει μην το πειραζεις....''

υγ. everest?? τι ειναι αυτο? επαγγελματικο εργαλειο??
    υγ2. εχεις νεωτερη εκδοση bios απο την επισημη του προιοντος?.....κατι ειναι σαπιο στο βασιλειο της Δανιμαρκιας!! (και καπως ετσι ψοφανε τα λαπτοπ στην αναβαθμιση...)
    To everest είναι πρόγραμμα που παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή( http://www.softpedia.com/get/System/...-Edition.shtml )

Όταν μπω στο BIOS μου λεει καθαρά BIOS Version F22. Στο Site του κατασκευαστεί έχει την F21 A .Τώρ πως γίνεται αυτό δεν ξέρω!!!

Το avatar του χρήστη yannisdoulk
    Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    σαλονικα

Προεπιλογή

το τι προσθετει ή βελτιωνει καθε εκδοση του bios σε σχεση με την προηγουμενη
    το γραφει ο κατασκευαστης αναλυτικα για καθε εκδοση
    αλλα μερικες φορες ειναι απαραιτητο να το αλλαξεις
    π.χ εαν εχει γινει αλλαγη μητρικης μεσα στην εγγυηση σε HP-IBM εμφανιζει μυνημα πριν φορτωσει το λειτουργικο

Μέλος
    Όνομα
    Μιχάλης
    Περιοχή
    Napoli di Romania

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manos_3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    To everest είναι πρόγραμμα που παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή( http://www.softpedia.com/get/System/...-Edition.shtml )

Όταν μπω στο BIOS μου λεει καθαρά BIOS Version F22. Στο Site του κατασκευαστεί έχει την F21 A .Τώρ πως γίνεται αυτό δεν ξέρω!!!
    δεν καταλαβες το υφος μου σχετικα με το εβερεστ -ξερω καλα το προγραμμα
    ο επαγγελματιας ομως εδω εισαι εσυ (?) και δεν χρειαζεσαι ενα προγραμμα να σου πει οτι το bios ειναι παλιο ! και θελει αναβαθμιση (ακου προτροπη λεμε.....)

θα επιμεινω σφοδρα οσο αφορα την αναβαθμιση - ΔΕΝ - κανουμε αναβαθμιση αν δεν χρειαζεται
    καποιες φορες μαλιστα οι εταιρειες δεν δινουν σαφης πληροφοριες σχετικα με το ποια προβληματα λυνουν..
    ειναι απο τις τελευταιες ενεργειες που θα κανεις.

για την εκδοση του bios 2 πραγματα εχω στο μυαλο 1-λαθος μοντελο/πληροφορια 2- λαθος αναβαθμισης bios (καποιος εκανε πατατα...)
    δεν ειναι 1η φορα που βλεπω λαθος bios σε λαπτοπ (+μητρικες) -συνηθως απο 'ψαγμενους' χρηστες που θεωρουν οτι οι τεχνικοι περνουν τσαμπα λεφτα...

Παρόμοια Θέματα

1. [Φορητός Η/Υ] Πρόβλημα με οθόνη HP Pavilion DV9000
    από Fu Manchu στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-01-13, 10:42
  2. [Φορητός Η/Υ] HP pavilion δεν ανάβει!
    από jean στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-12-12, 02:08
  3. [Σταθερός Η/Υ] bios update
    από jsaravakos στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-09-12, 16:37
  4. hp pavilion zv5000 δεν αναβει
    από nop στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-11-11, 23:25
  5. BIOS Update