Οντος ο SD 145CV είναι από TOSHIBA και το μηκος του τριχωειδους του ηταν πολύ μεγαλυτερο απ αυτό που προσπαθω να επισκευασω.
( κοιτα Φωτο) Αρα εδώ την πατησα… !!! Ας ευχηθουμε λογω αυτου να μην εχω χοντρο προβλημα., αν και ο aris το ξεκαθαρισε ότι είναι τζιφος η δουλεια…. Το κομπρεσερ αυτό είναι μεγαλυτερο και σε ογκο και σε βαρος και μαλιστα επειδη δεν καθοτανε καλα αναγκαστηκα να του λιμαρω τα τρια ποδαρικα για να κατσει σωστα επανω στα αντικραδασμικα. Το δε εξωτερικο κελυφος ( κοιτα φωτο) επρεπε να ζωριστει και να παραμορφωθει για να κλεισει.
Προσπαθησα να του κανω εξαερωση δηλαδη, σε λειτουργια ψυξης πατησα την βαλβιδα πιστευοντας ότι κατι κανω. Τωρα εάν την διαδικασια την εκανα σωστα η όχι δεν το ξερω. Αν πετυχει η εξαερωση ισως να μην χρειαστει να ξηλωθω 140€ για αντλια κενου , σημειωτεον ότι ένα τετοιο κλιματιστικο του κουτιου στο SuperMarket το παιρνεις με 130-190 Ευρουδια . Βεβαιa εγω το προσπαθω για το “gamoto” που λενε…. και μια και εχω χρονο λογω ανεργιας …
Για να το κρατησω στην ψυξη ανεβασα στο δωματιο 21 βαθμους και του εδωσα εντολη να κατεβασει στους 16.
Η φιαλη που εχω , εχει μεσα 407 γυρω στα 3,5 Κg και δεν εχω άλλη για να παω να παρω από τον Σολδατο 22- αρι υποκαταστατο. Ισως η λυση με την αλλαγη λαδιου να είναι η καλυτερη αλλα πως αλλαζουν λαδια? Και τι λαδι και παει λεγοντας…… Για την ιστορια μια και σας κουρασα σας στελνω και μερικες φωτογραφιες από την προσπαθεια.. Ευχαριστο παντος για την προθυμια σας και τις απαντησεις σας.ΤΟΣΗΙΒΑ 1.jpgTOSHIBA2.jpgTOSHIBA 3.jpgTOSHIBA 4.jpgTTRIXVEIDHS.jpgPATENTA 1.jpg

Απάντηση με παράθεση