Μια ηλίθια ερώτηση.
Στις οθόνες που έχει καει μια λάμπα από τις 4, δεν μπορούμε με κάποιο τρόπο να ξεγελάσουμε το ινβερντερ για να μη σβήνει τις υπόλοιπες καλές;
Πιστεύω πως η οθόνη μια χαρά θα δείχνει και με 3 λάμπες.
Μπορείς εύκολα Θεόδωρε αν φοράει ολοκληρωμένο από τη σειρά FAN... αλλά θα έχεις μειωμένη φωτεινότητα.
Αρχικό μήνυμα από hliasaaa
Φίλε Νίκο δίκαιο είχες τελικά έχει κάψει λάμπα τις δοκίμασα μια-μια οι τρείς ανάβανε κανονικά έχει κάψει την μία από τις δύο στο επάνω μέρος είναι διπλή είναι 49 πόντους το θέμα είναι πού θα βρω λάμπες γιατί είναι φιξ με τα καλώδια και τα βύσματα αν ξέρετε καμιά διεύθυνση πέστε μου ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά για την βοήθεια.
Μια φορά που χρειάστηκα βρήκα στο ebay. Για εδώ δεν ξέρω περίμενε μήπως απαντήσει κάποιος που ξέρει.
Μπορείς εύκολα Θεόδωρε αν φοράει ολοκληρωμένο από τη σειρά FAN... αλλά θα έχεις μειωμένη φωτεινότητα.
Με πιο τρόπο μπορεί να γίνει αυτό;
Για τη μειωμένη φωτεινότητα πιστέυω πως μπορούμε εύκολα την επαναφέρουμε σε ανεκτά επίπεδα ανεβάζοντας τη, από τις ρυθμίσεις.
Με πιο τρόπο μπορεί να γίνει αυτό;
Για τη μειωμένη φωτεινότητα πιστέυω πως μπορούμε εύκολα την επαναφέρουμε σε ανεκτά επίπεδα ανεβάζοντας τη, από τις ρυθμίσεις.
Έχε υπόψιν σου ότι η η φωτεινότητα πέφτει σχεδόν στο μισό. Ποιο FAN... ολοκληρωμένο φοράει το μόνιτορ?
Έχε υπόψιν σου ότι η η φωτεινότητα πέφτει σχεδόν στο μισό. Ποιο FAN... ολοκληρωμένο φοράει το μόνιτορ?
Δεν έχω κάποια οθόνη με καμένη λάμπα, για να σου πω ποιο ολοκληρωμένο έχει. Γενική συζήτηση κάνω.
Αν κατάλαβα καλά, ανάλογα με το ολοκληρωμένο, ξεγελάμε και το ινβερτερ. Δεν υπαρχή μια λύση για όλα. (ΠΧ μια αντίσταση στη θέση της λάμπας.)