Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 16 από 16

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Τώρα που έπαθα, έμαθα.
    Δικαίωμα σου να το ξαναφτιάξεις αλλά συνεννοήθηκες και εκτός του κόστους του μοτέρ και στο συνολικό κόστος? τι διαφορά θα έχεις με ένα καινούριο αντίστοιχο? .. Και έπειτα έχεις ένα "ταλαιπωρημένο" ψυγείο και μάλιστα με ηλεκτρονικά και πλακέτες .

Πάρε ένα απλό ψυγείο χωρίς ίχνος από ηλεκτρονικά απάνω και σώθηκες. Τα ακούω συνέχεια από άλλους μέρα παρά μέρα με αυτά τα ξεφτιλισμένα ηλεκτρονικά . Και άλλο τόσο νιώθω υπερήφανος για το δικό μου "ταπεινό" και απλό ψυγείο Faure 15 ετίας . που δουλεύει "μαύρο σκυλί"

Και που να δεις όταν έχουμε εκείνες τις συννεφιασμένες και βροχερές μέρες που το ρεύμα τρεμοπαίζει εδώ σαν τρελό . Σε τέτοιες στιγμές λέω μέσα μου για το δικό μου ψυγείο .... Χάλασε ρε !! και πολύ δούλεψες .... χάλασε γιατί έχω μουδιάσει από την απραξία και θέλω να σου βάλω χέρι !! Αλλά ψόφο δεν έχει !

Το avatar του χρήστη DIATHERM
    Μέλος
    Όνομα
    ΑΝΔΡΕΑΣ
    Περιοχή
    ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Προεπιλογή

Ετσι ετσι ειναι πετρο.... πεσταα!!!! και εγω εχω ενα και ειναι σκυλι τοσα χρονια μαρκας eskimo εχω αλλαξει δυο βασεις που καθετε επανω για τον λογο οτι εχουν σαπισει και εκεινο εκει..... ουτε βιδα δεν εχω ξεβιδωσει!!!

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DIATHERM Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ετσι ετσι ειναι πετρο.... πεσταα!!!! και εγω εχω ενα και ειναι σκυλι τοσα χρονια μαρκας eskimo εχω αλλαξει δυο βασεις που καθετε επανω για τον λογο οτι εχουν σαπισει και εκεινο εκει..... ουτε βιδα δεν εχω ξεβιδωσει!!!
    Δεν μου λες Ανδρέα ? .... οι 2 βάσεις που έχεις αλλάξει μέχρι τώρα ... είχαν "ηλεκτρονικά" επάνω? Ή μήπως ήταν της Bosch / Siemens?

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γρηγόρης
    Περιοχή
    Γλυφάδα

Προεπιλογή

[QUOTE=Κυριακίδης;539201]Δικαίωμα σου να το ξαναφτιάξεις αλλά συνεννοήθηκες και εκτός του κόστους του μοτέρ και στο συνολικό κόστος? τι διαφορά θα έχεις με ένα καινούριο αντίστοιχο? .. Και έπειτα έχεις ένα "ταλαιπωρημένο" ψυγείο και μάλιστα με ηλεκτρονικά και πλακέτες .

Ο τεχνικός είναι αγαπημένος ξάδελφος. Κόστος συνολικό (μοτέρ και υγρά) 105Ε.

Συμφωνώ 100% με ένα απλό καινούργιο. Αλλά: το συγκεκριμένο ψυγείο είναι 2 μέτρα ύψος επί 80 cm πλάτος (απὀτι ξέρετε όχι η πιο εμπορική διάσταση) και βρίσκεται ήδη τοποθετημένο σε ντουλάπια στην κουζίνα. Αν πάρω καινούργιο θα πρέπει να δώσω κανένα χιλιάρικο (για να κρατήσω τις διαστάσεις και να μην χρειαστεί επέμβαση και στα ντουλάπια, γιατί μετά μπλέξαμε). Οπότε όπως καταλαβαίνετε η επισκευή είναι μονόδρομος...
    Κι εγώ έχω στην αποθήκη ένα Ιζόλα 35ετίας που ακόμα και τα λάστιχα βεντουζάρουν μια χαρά. Ούτε λάμπα δεν έχει κάψει! Αλλά μας έχει φάει το design και τα φρου - φρου.

Το avatar του χρήστη DIATHERM
    Μέλος
    Όνομα
    ΑΝΔΡΕΑΣ
    Περιοχή
    ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Προεπιλογή

Μια χαρα σου ηρθε η επισκευη ολη Γρηγορη πολυ προσιτι τιμη.....
    ευχομαι να ειναι απρπβληματιστο!!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γρηγόρης
    Περιοχή
    Γλυφάδα

Προεπιλογή

Σε ευχαριστώ Ανδρέα.
    Στις μέρες μας πρέπει να αξιολογούμε πλεον όλες τις εναλλακτικές και να επιλέγουμε τη λύση με τον καλύτερο λόγο κόστους / όφελους.
    Εκεί που μας φτάσανε...
    Θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου που ανακάλυψα αυτό το forum. Να είστε όλοι καλά που συμμετέχετε στα προβλήματα του κόσμου, με μεράκι και ανιδιοτέλεια.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. [Pitsos] PITSOS, σταματάει την ψύξη
    από SDrikos στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-06-18, 23:18
  2. [Pitsos] Ψυγείο Pitsos no-frost πιάνει πάγο και βγάζει νερά
    από tzitzikas στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-09-15, 12:52
  3. [Τηλεόραση] Schaub Lorenz LT22-354DB μετά απο μερικές ώρες κλείνει.
    από jtb στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-09-12, 17:38
  4. [Τηλεόραση LG] Απενεργοποίηση οθόνης μετά από ένα λεπτό λειτουργίας
    από theoharis1 στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-07-12, 19:56
  5. Service manual για PITSOS
    από pit21 στο forum Αναζήτηση Service Manual
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-03-11, 23:50

Δικαιώματα - Επιλογές