Μια και είδα ότι δεν είμαι μόνο εγώ με τέτοιες σκέψεις... θα ήθελα να μάθω αν τελικά κάνει το μοτέρ για αυτήν την κατασκευή. Εγώ σκέφτομαι να έχω ένα μοτέρ πλυντηρίου και να το προσαρμόζω σε sander, σε πριονοκορδέλα και σε σε δισκοπρίονο πάγκου (όλα αυτά θα τα κατασκευάσω μόνος μου). Οπότε όταν τελικά έχεις εικόνα για το αν κάνει το μοτέρ, πες μου αν είναι να το ξεκινήσω κι εγώ.
Ευχαριστώ.
καλησπέρα και απο μένα,
κατατοπιστικότατο το άρθρο, αν και άσχετος, σύνδεσα το μοτέρ και δουλεύει μια χαρά.
το προβλημά μου είναι ότι θέλω να μπορώ να ρυθμίζω τις στροφές χωρίς να αλλάζω συνδεσμολογία, έχω βρει ένα ντίμερ με ενσωματωμένο controller μεχρι 2000w, πωσ θα συνδεθεί? το μοτερ μου είναι ασυγχρονο μονοφασικο, και δουλεψε με την ίδια συνδεσμολογία του μοτερ στο 1ο ποστ (παραπλήσιες τιμές αντιστάσεων)
Καλησπέρα σας Σήμερα απόκτησα ένα μοτέρ από πλυντήριο ευχαριστώ για της πληροφορίες filman Είσαι αναλυτικότατος και σαφέστατος
πάντα με τόση καλοσύνη προσφέρεις της γνώσεις που απόκτησες με κόπο Μπράβο σου σε θαυμάζω για το ήθος σου τίποτε άλλο ,καταλαβαίνεις.
Σύνδεση τελικά με ρελέ αργό γρήγορο και εμπρός πίσω μεγάλης ταχύτητας
Τι θα γίνει με σένα Μιχάλη, όλο πατέντες με μοτέρ κάνεις;
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...![]()