Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 4 από 4

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Σταύρος
    Περιοχή
    Αθήνα

Lightbulb 32LB75 Αναβάθμιση (firmware update)

Έχω 2 τηλεοράσεις LG 32LB75 και οι δύο δεν αναγνωρίζουν καμμία HDMI και επίσης δεν δουλεύει η DTV

Έχουν 3 εισόδους HDMI και στο MENU αναφέρει μόνο 2 !!!! (δοκίμασα όλους τους πιθανούς συνδυασμούς αλλά δεν παίζει)

Έχουν 2 SCART και στο MENU δείχνει 3 (σε αυτά δεν δοκίμασα να συνδέσω κάτι γιατί δεν με ενδιαφέρουν)
    Στην επιλογή ψηφιακής και μετά από ανίχνευση καναλιών δεν βρίσκει κανένα !!!!
    Επίσις (άσχετο) τις έχω συνδέσει με VGA σε υπολογιστή, ο υπολογιστής τις αναγνωρίζει αλλά αυτές αρνούνται να δείξουν εικόνα σε οποιαδήποτε ανάλυση και αν έχω επιλέξει.

φοράνε την έκδοση λογισμικού 4.1.1

υπάρχει σίγουρα νεότερη αλλά που θα την βρώ και πως την περνάω με serial cable ή null modem ?

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kavouras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω 2 τηλεοράσεις LG 32LB75 και οι δύο δεν αναγνωρίζουν καμμία HDMI και επίσης δεν δουλεύει η DTV

Έχουν 3 εισόδους HDMI και στο MENU αναφέρει μόνο 2 !!!! (δοκίμασα όλους τους πιθανούς συνδυασμούς αλλά δεν παίζει)

Έχουν 2 SCART και στο MENU δείχνει 3 (σε αυτά δεν δοκίμασα να συνδέσω κάτι γιατί δεν με ενδιαφέρουν)
    Στην επιλογή ψηφιακής και μετά από ανίχνευση καναλιών δεν βρίσκει κανένα !!!!
    Επίσις (άσχετο) τις έχω συνδέσει με VGA σε υπολογιστή, ο υπολογιστής τις αναγνωρίζει αλλά αυτές αρνούνται να δείξουν εικόνα σε οποιαδήποτε ανάλυση και αν έχω επιλέξει.

φοράνε την έκδοση λογισμικού 4.1.1

υπάρχει σίγουρα νεότερη αλλά που θα την βρώ και πως την περνάω με serial cable ή null modem ?

δεν υπάρχει αναβάθμιση για αυτό το μοντέλο ποιός σου είπε ότι χρειάζονται αναβάθμιση;
    έχει χτυπημένη την main δεν αξίζει να ασχοληθείς περισσότερο γιατί και παλιά είναι και ακριβή main

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Σταύρος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Αυτό μου είπανε από το επίσημο service της LG.
    Εάν με κάποιο τρόπο ξαναπεράσω το ίδιο firmware ? (δεν το έχω και δεν μπορώ να το βρώ)
    Δεν θα στρώσει ? Δεν αξίζει ούτε καν η προσπάθεια ?

Αν και αυτό δεν γίνεται ..... θα μείνουν έτσι.

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kavouras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό μου είπανε από το επίσημο service της LG.
    Εάν με κάποιο τρόπο ξαναπεράσω το ίδιο firmware ? (δεν το έχω και δεν μπορώ να το βρώ)
    Δεν θα στρώσει ? Δεν αξίζει ούτε καν η προσπάθεια ?

Αν και αυτό δεν γίνεται ..... θα μείνουν έτσι.

από το service μάλον σου είπανε για main new version στο λέω με σιγουριά γιατί φτιάχνω τις εγγυήσεις της LG service(Mανωλόπουλος),δεν υπάρχει αρχείο στην αγορά και τέλος αν έβρισκες αρχείο και το πέρναγες με στικ πώς θα διέγραφες το ιστορικό και να την κάνεις in start να ξεκινήσει χωρίς τον βοηθητικό εξοπλισμό της LG;

Παρόμοια Θέματα

1. [Τηλεόραση LG] lg 32lb75 δεν εχει εικονα
    από freecom στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-07-13, 00:05
  2. [Σταθερός Η/Υ] bios update
    από jsaravakos στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-09-12, 16:37
  3. προβλημα με windows update
    από turboallani στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 2