Σελίδα 6 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 456
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 58 από 58

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Ηρακλειο

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από konman Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η αλλη πλακετα μπηκε κανονικα.
    Αν δεν βρεις πυκνωτη ενημερωσε με.
    konman καλημερα, Η αλλη πλακετα μπηκε κανονικα? .. δεν το καταλαβα ... Πυκνωτη δε νομιζω να μη βρω.. 1μF/250 μου φαινεται πολυ συνηθισμενη τιμη... απλα δεν εχω προλαβει να παω να τον αγορασω! ... Εχεις καποια σχεση με τον Μανο που αρχικα ανοιξε το θεμα? (Ηρακλειο και οι δυο ή απλα ο ιδιος λογαριασμος!? ) Ευχαριστω!

Μέλος
    Όνομα
    Μανος
    Περιοχή
    Ηρακλειο Κρητης

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gsfakian Εμφάνιση μηνυμάτων
    konman καλημερα, Η αλλη πλακετα μπηκε κανονικα? .. δεν το καταλαβα ... Πυκνωτη δε νομιζω να μη βρω.. 1μF/250 μου φαινεται πολυ συνηθισμενη τιμη... απλα δεν εχω προλαβει να παω να τον αγορασω! ... Εχεις καποια σχεση με τον Μανο που αρχικα ανοιξε το θεμα? (Ηρακλειο και οι δυο ή απλα ο ιδιος λογαριασμος!? ) Ευχαριστω!
    Δεν εχω απολυτως καμια σχεσει με τον Μανο που ανοιξε το θεμα.

Σε ρωτησα για τον πυκνωτη διοτι προεξεχει
    και δεν εχει πολυ χωρο.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Ηρακλειο

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από konman Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν εχω απολυτως καμια σχεσει με τον Μανο που ανοιξε το θεμα.

Σε ρωτησα για τον πυκνωτη διοτι προεξεχει
    και δεν εχει πολυ χωρο.
    Ok, ειδα Μανος και Ηρακλειο και παρασυρθηκα Η πλακετα μπηκε μια χαρα, ο 0,47 ειναι λεπτος.. ουτως η αλλως ο κανονικος θα μπει απο την αλλη πλευρα οποτε χωραει οσο μεγαλος και αν ειναι! Εκεινη την στιγμη τον εβαλα απο κατω για να ειναι παραλληλα στο δικο του και να 'φτασω' κοντα στο 1μF ! Ευχαριστω οπως και να'χει

Το avatar του χρήστη liontas
    Μέλος
    Όνομα
    Λεωνιδας
    Περιοχή
    Ελλάδα

Προεπιλογή

Φίλε μου συγχαρητήρια για το θέμα.Μια παράκληση...Αν μπορείς να σημειώσεις επάνω στην φωτό με βελάκια που είχες ψυχρές κολήσεις για να μαθαίνουμε και εμείς οι αρχάριοι να τις διακρίνουμε,
    Ευχαριστώ

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Ηρακλειο

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από liontas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε μου συγχαρητήρια για το θέμα.Μια παράκληση...Αν μπορείς να σημειώσεις επάνω στην φωτό με βελάκια που είχες ψυχρές κολήσεις για να μαθαίνουμε και εμείς οι αρχάριοι να τις διακρίνουμε,
    Ευχαριστώ
    Σε ευχαριστω πολυ. Το σκεφτηκα και εγω κατοπιν εορτης, θεωρωντας οτι φαινονται.. ομως επειδη προσφατα εχω περασει σε windows 8 το μηχανημα ειναι ακομα αδειο και δεν εχω editor!... Ομως οπως ειχα διαβασει στο ρωσικο site μια σειρα απο την LG υπεφερε απο ψυχρες στα ρελε ελεγχου του μοτερ.. και αυτα ειναι τρια οπως φαινονται στην πρωτη φωτο και ηθελαν περασμα ΟΛΕΣ οι κολλησεις των επαφων τους (3 στο καθενα)... Ομως και ο πυκνωτης ηταν στον 'αερα' παρα την αλλαγη χωρητικοτητας του!... Υποθετω οτι επειδη τα σημεια ΙΣΧΥΟΣ στην πλακετα ειναι ενισχυμενα με δακτυλιους μεταλλικους, εκει επεσε πολυ λιγη ποσοτητα κολλησης, οποτε πιθανως και σε αλλα σημεια οπου εχει δηλαδη αυτους τους δακτυλιους να εχει ή να κινδυνευει να εμφανισει το ιδιο προβλημα... αλλα τωρα που το μαθαμε...!! χ α χα χα Αν παλι εννοεις πως να διακρινεις μια ψυχρη κολληση, ειναι σχετικα ευκολο... αν προκειται για παλιες κολλησεις με μολυβδο θα εχουν 'θολη' οψη εναντι των σωστων που ειναι γυαλιστερες, ενω γυρω απο την ακιδα του εξαρτηματος φαινεται μια κυκλικη ρωγμη ή και κενο/κοψιμο αν ειναι εκτεταμενη η ζημια... Αν οι κολλησεις ειναι lead-free τοτε εξαιρειται το πρωτο χαρακτηριστικο μιας και ολες εχουν την ιδια θολη οψη οποτε ψαχνεις μονο για ρωγμες κενα στην επιφανεια τους... IMG_0014.jpg (Υ.Γ. ξεχασα τον editor των windows! xa xa ok)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gsfakian : 18-10-12 στις 13:01

6. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον gsfakian για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

liontas (18-10-12)

Το avatar του χρήστη mxp
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Μανος
    Περιοχή
    Ηρακλεο

Προεπιλογή

Παιδιά γεια σας,
    Ειμαι ο Μανος που ανοιξα το θέμα, ξανά κοντά σας μετά απο καιρό ...
    Απο οτι βλέπω δέν λέει να κλείσει ...καταραμένο LG !
    Θα σας στείλω το βραδάκι νεότερο μήνυμα σχετικά με την συνέχεια της ιστρίας...

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΝΙΚΟΣ
    Περιοχή
    ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Προεπιλογή ΠΛΑΚΕΤΑ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑ LG Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ (ΜΑΝΟΣ, GSFAKIAN). ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΤΗΛ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΙΚΟΣ

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ? ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ LG ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΑΚΡΗ... ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ LINK? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Μέλος
    Όνομα
    Λουκάς
    Περιοχή
    Λιβαδειά

Προεπιλογή

αν και ειναι πολυ παλιο το θεμα, το σφαλμα του ειναι το UE ή κολλημα χρονου, το λενε και οι οδηγιες χρηστη. ανισοκατανομη φορτιου στον καδο και ανομοιογενεια των ρουχων! ηπαρχει αισθητιρας 3D πανω στον καδο και σταματαει την τελευταια φαση του κυκλου που ειναι το στυψιμο.
    τα γυριζει να τα φερει παλι σε σε σωστη θεση και ξανα προσπαθει να στιψει.
    το προβλημα λυνετε με τους εξης ελενχους:
    1.το πλυντηριο σταθερο στα ποδια του και να μην κουνιετε. αν παλι UE
    2.δοκιμη με ομοιογενη ρουχα. αν παλι UE
    3. αλλαγη αμορτισερ. αν παλι UE
    4. αλλαγη πλακετας!!!

ο αισθητηρας 3D δεν εχει τυχει να φταιει

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 456

Παρόμοια Θέματα

1. Πλυντηριο ρουχων hoover προβλημα
    από petros1967 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-01-12, 20:30