Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 19
    Το avatar του χρήστη chrisrer
    Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή Toshiba satellite pro a200 model psae7e

Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα που αντιμετωπιζο με το συγκεκριμενο μοντελο Toshiba satellite pro a200 model psae7e.
    Συμπτωματα: Οταν ανοιγει το λαπτοπ μπορει να σβησει σε καποια δευτερολεπτα μετα απο 2-3 προσπαθειες η να ανοιγει για κανενα 10 λεπτο και μετα να σβησει.

Ενεργειες που εκανα: καταρχην το ξυλωσα ολλο το μηχανημα και εκανα πληρη καθαρισμο ανεμιστηρα, μητρικη κλπ (δεν εβαλα παστα σε cpu,gpu) οταν το αγορασα δεν αναβε καν......... το εδεσα και ξεκινησε το μηχανημα οτα εγκατεστησα τα windows (δοξα το θεο δεν εσβησε και προλαβε). απο οτι προσεξα οταν αλλαζω την ram σε αλλο slot δεν αναβει καν μονο στο συγκεκριμενο που ητανε εγκατεστησα ενα προγραμμα για μετρηση θερμοκρασιας με πολλυ κοπο γιατι συνεχεια εσβηνε και προσεξα οτι το laptop ανεβαζει θερμοκρασια (δειχνει 50 βαθμους αλλα ειναι μια φυσιολογικη θερμοκρασια για το cpu το προγραμμα δειχνει ομως οτι υπερθερμαινετε και σβηνει μετα απο λιγο) επισης αν ασχετα με το τι δειχνει το προγραμμα το laptop ειναι δροσερο εξου και ο λογως που με προβληματιζει, απεριψα το προβλημα της κακρτας γραφικων γιατι δν θα αναβε καν το μηχανημα η θα εδειχνε παραμορφωμενη εικονα. κατι που προσεξα επισης ειναι οτι το τροφοδοτικο επειδη ειναι after market δινει κανονικα τα volt αλλα ποιο λιγα amber συμφωνα με το Laptop o προηγουμενος ιδιοκτητης μου ειπε οτι δουλευε αψογα πρωτου βγουν τα συμπτωματα.... εχετε κατι στο νου σας?

Το avatar του χρήστη dan
    Μέλος
    Όνομα
    Θεόδωρος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Καλημέρα
    το θέμα μεταφέρθηκε από το hlektronika αλλά δεν μεταφέρθηκαν οι απαντήσεις.
    Μπορούν να μεταφερθούν οι απαντήσεις ή δεν γίνεται;
    Ξέμεινα από ψιλά…
    και μου κόψανε τα χοντρά!!!

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

καλημερα οχι φιλε μου το εστειλα εγω 2 φορες αλλα το ηλεκτρονικα εχει ποιο πολλυ ανταποκριση

Το avatar του χρήστη dan
    Μέλος
    Όνομα
    Θεόδωρος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chrisrer Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλημερα οχι φιλε μου το εστειλα εγω 2 φορες αλλα το ηλεκτρονικα εχει ποιο πολλυ ανταποκριση
    Στο hlektronika δεν υπάρχουν οι χθεσινές απαντήσεις.
    Ξέμεινα από ψιλά…
    και μου κόψανε τα χοντρά!!!

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο hlektronika δεν υπάρχουν οι χθεσινές απαντήσεις.
    υπαρχουν dan

Το avatar του χρήστη JOUN
    Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Σταυρός Θεσσαλονίκης

Προεπιλογή

Κατα πασα πιθανοτητα εχει προβλημα ο μεγαλος τετραγωνος πυκνωτης κατω ακριβως απο τον επεξεργαστη.
    Δες αν μπορεις να κανεις κατι τετοιο:
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες
    Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από JOUN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κατα πασα πιθανοτητα εχει προβλημα ο μεγαλος τετραγωνος πυκνωτης κατω ακριβως απο τον επεξεργαστη.
    Δες αν μπορεις να κανεις κατι τετοιο:
    joun για εξηγησε φιλε μου τι πεζει εδω? δεν θυμαμε τι πυκνωτη εχει γιατι περιμενω την παστα να ερθει ωστε να τον ξαναλυσω... ο φιλος dan προτεινε και αυτη την λυση (Κακό αυτό.... αν είχε μπαταριά θα σου έλεγα να δοκιμάσεις με τη μπαταρία τι κάνει.
    Πολλά μοντέλα toshiba έχουν πρόβλημα με το NEC TOKIN 0E907 πυκνωτή, και παρουσιάζουν προβλήματα με επανεκκινήσεις, νομίζω πως το δικό σου, είναι ένα από αυτά.

Δες αν υπάρχει στη mother ο NEC TOKIN 0E907)
    joun ανελυσε με φιλε και εσυ λιγο τι πεζει τι ειδους πυκνωτες χρειαζετε απο που μπορω να τουσ προμηθευτω κλπ (λινκ (ebay κλπ)) απο οτι προσεξα πρεπει να πεζει γεφυρωσεις με πυκνωτες.

περιμενω νεα σου

Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Σταυρός Θεσσαλονίκης

Προεπιλογή

Ακου τι γινεται:Ο πυκνωτης αυτος ειναι ο κυριος υπευθυνος για να παρει σωστο(χωρις κυματωση) ρευμα η CPU,οταν τροφοδοτειται απο φορτιστη.Επειδη ομως συχνα χανει την χωρητοκοτητα του,η CPU δεν παιρνει ομαλη ταση και κανει διαφορα χαζα(επανεκινησεις,κολαει οταν συνδεθει ο φορτιστης κλπ)
    Πρεπει να τον βγαλεις με θερμο αερα, η να τον σπασεις πολυ προσεκτικα..Αφου καθαρισεις τις νησιδες μπορεις να βαλεις τον ιδιο απο εδω π.χ: http://www.ebay.com/sch/?_nkw=NEC%20...279&mfe=search η να βαλεις 4 παραλληλα 330μF 2.5V οπως αυτους:http://www.ebay.com/itm/5PCS-330UF-2...item3a764c4865
    Aν εσυ η καποιος γνωστος σου εχει κανενα παλιο λαπτοπ πιθανοτατα η motherboard του να εχει επανω τους 330μF (κατα πασα πιθανοτητα θα εχω και εγω αν ψαξω.. )
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JOUN : 07-11-12 στις 00:41

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από JOUN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακου τι γινεται:Ο πυκνωτης αυτος ειναι ο κυριος υπευθυνος για να παρει σωστο(χωρις κυματωση) ρευμα η CPU,οταν τροφοδοτειται απο φορτιστη.Επειδη ομως συχνα χανει την χωρητοκοτητα του,η CPU δεν παιρνει ομαλη ταση και κανει διαφορα χαζα(επανεκινησεις,κολαει οταν συνδεθει ο φορτιστης κλπ)
    Πρεπει να τον βγαλεις με θερμο αερα, η να τον σπασεις πολυ προσεκτικα..Αφου καθαρισεις τις νησιδες μπορεις να βαλεις τον ιδιο απο εδω π.χ: http://www.ebay.com/sch/?_nkw=NEC%20...279&mfe=search η να βαλεις 4 παραλληλα 330μF 2.5V οπως αυτους:http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw...+2.5V&_sacat=0
    Aν εσυ η καποιος γνωστος σου εχει κανενα παλιο λαπτοπ πιθανοτατα η motherboard του να εχει επανω τους 330μF (κατα πασα πιθανοτητα θα εχω και εγω αν ψαξω.. )
    αρα ειναι ο NEC TOKIN τελεια ως εδω.... το θεμα της ram πως το εξηγεις? να δουλευει μονο το ενα slot? και κατι αλλο εχω κατι παλιες mainboard απο λαπτοπ θα αν υπαρχουν οι μικροι αν οντως υπαρχουν μπορεις να μ εξηγησεις πως γινονται οι γεφυρωσεις γιατι πανω στα ηλεκτρονικα αρχισα να ασχολουμε περιπου 1 χρονο. αν σου ειναι ευκολο βεβαια

Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Σταυρός Θεσσαλονίκης

Προεπιλογή

Δες φωτο στο ποστ #6.Οσο για την ραμ τι να σου πω δεν ξερω.Ετσι κιαλλιως το προβλημα ειναι αλλο:Ακομη και να αναψει δεν δουλευει σωστα οποτε αλλαξε πυκνωτες και βλεπουμε(κατα πασα πιθανοτητα θα φτιαξει αλλα ποτε δεν ξερεις)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. TOSHIBA SATELLITE L300 1A3
    από στεφανος μιχαλης στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-04-13, 23:38
  2. [Φορητός Η/Υ] Προβλημα σε Λαπτοπ Toshiba satellite
    από billtech στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-09-12, 02:36
  3. UNITED model NR UTV 14X42 service manual
    από misterno στο forum Αναζήτηση Service Manual
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-08-12, 14:52
  4. Toshiba Satellite P100-137 (Κόκκινες κάθετες γραμμές).
    από mariosinsuex στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-07-12, 20:32
  5. Laptop TOSHIBA SATELLITE M70-352
    από PATENTAS10 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-10-11, 20:24

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι