Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 19

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη east electronics
    Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

Ποσο ευκολα αγοραζεις ενα προιον απο τον μπεη για το οποιο δεν γνωριζεις απολυτως τιποτα .... Οπως με πολλα τρανσιστορ ετσι και με οτιδηποτε υπαρχει αναγκη για μαζικη παραγωγη , υπαρχουν δεκαδες δευετρα και μαιμουδες . Εχει αλλαξει ο τροπος που ψωνιζουμε . δεν μπορω να καταλαβω γιατι κοιτας στον μπεη και δεν πας στο καταστημα που ειναι κατω απο την πορτα του σπιτιου σου ...οπου ανθρωπος και οχι μηχανημα θα σε εξυπηρετησει και θα σου πει οτι εχει 3001 με 6 ευρω και με 18 διαλεγεις και παιρνεις .

Το οτι η τηελοραση συνεχιζει και αναβοσβυνει ακομα και μετα την επισκευη μπορει αν εχει και σχεση με το 3001 επισης καλα να ειμαστε και να ξαναγραψουμε εδω οταν θα δουμε ποσο θα κρατησουν αυτα τα 3001

Περα απο αυτο εγω αν ηταν να αφησω ενα ευρω θα προτιμουσα να το αφησω σε ενα Ελληνικο μαγαζι ακομα και αν η αγορα κοστιζε καποια χρηματα παραπανω .

Μου θυμησατε ενα μελος που ειχε ανεβασει ενα νημα για ενα ολοκληρωμενο απο TUNER ROTEL ο τυπος λοιπον εγραφε απο το γραφειο του κεντρο της αθηνας Ομονοια κια δεν το εβρισκε πουθενα κλπ κλπ ...Το ολοκληρωμενο το ειχε ο Φανος που ηταν ακριβως 30 μετρα απο το γραφειο του ...Τι να λεμε τωρα .

Φιλικα
    Σακης Πετροπουλος
    SERVICE ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΧΟΥ
    east_electronics@yahoo.gr
    www.eastelectronics.gr ε

2. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον east electronics για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Ηράκλειο

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποσο ευκολα αγοραζεις ενα προιον απο τον μπεη για το οποιο δεν γνωριζεις απολυτως τιποτα .... Οπως με πολλα τρανσιστορ ετσι και με οτιδηποτε υπαρχει αναγκη για μαζικη παραγωγη , υπαρχουν δεκαδες δευετρα και μαιμουδες . Εχει αλλαξει ο τροπος που ψωνιζουμε . δεν μπορω να καταλαβω γιατι κοιτας στον μπεη και δεν πας στο καταστημα που ειναι κατω απο την πορτα του σπιτιου σου ...οπου ανθρωπος και οχι μηχανημα θα σε εξυπηρετησει και θα σου πει οτι εχει 3001 με 6 ευρω και με 18 διαλεγεις και παιρνεις .

Το οτι η τηελοραση συνεχιζει και αναβοσβυνει ακομα και μετα την επισκευη μπορει αν εχει και σχεση με το 3001 επισης καλα να ειμαστε και να ξαναγραψουμε εδω οταν θα δουμε ποσο θα κρατησουν αυτα τα 3001

Περα απο αυτο εγω αν ηταν να αφησω ενα ευρω θα προτιμουσα να το αφησω σε ενα Ελληνικο μαγαζι ακομα και αν η αγορα κοστιζε καποια χρηματα παραπανω .

Μου θυμησατε ενα μελος που ειχε ανεβασει ενα νημα για ενα ολοκληρωμενο απο TUNER ROTEL ο τυπος λοιπον εγραφε απο το γραφειο του κεντρο της αθηνας Ομονοια κια δεν το εβρισκε πουθενα κλπ κλπ ...Το ολοκληρωμενο το ειχε ο Φανος που ηταν ακριβως 30 μετρα απο το γραφειο του ...Τι να λεμε τωρα .

Φιλικα
    Σακης Πετροπουλος
    Φίλε Σάκη δεν μπορώ να πω οτι έχεις άδικο σ'αυτά που λες . Επί πλέον θα σου πω οτι σέβομαι τις απόψεις σου , έχοντας δει κατά καιρούς τα γραφόμενα και τις παρουσιάσεις σου στο φόρουμ . Πάντως το εν λόγω ολοκληρωμένο δεν το βρήκα σε δύο κατ/τα του Ηρακλείου και αφού δεν το είχαν αυτοί δεν θα το είχε και κανείς άλλος εδώ . Δεν το βρήκα ούτε στο σαϊτ του Νταρλα . Πήγα τότε στο σέρβις της σόνυ και θα το έφερναν με 19 ευρώ κατόπιν παραγγελίας . Αν το είχαν ετοιμοπαράδοτο θα τα έδινα τα 19 , αλλά τότε σκέφτηκα να το ψάξω και έξω . Αυτή η εταιρεία έχει μεγάλο δίκτυο από οτι κατάλαβα και έτσι τους προτίμησα . Τώρα για το πόσο θα κρατήσει δεν ξέρω .....ευτυχώς έκαναν και μια βάση δώρο και την έβαλα , οπότε αν χρειαστεί ξανά αλλαγή , ξεκουμπώνω το ένα και βάζω το άλλο . Πάντως σε επιβεβαίωση των λεγομένων σου έχω να πώ οτι πριν από ένα χρόνο πήρα από το μπεη δυο STK0039 για ένα ενισχυτή Technics του ξαδέρφού μου . Ο τεχνικός στην Ηλιούπολη του είχε πει οτι δεν τα έβρισκε (το ένα χρειαζόταν) . Τα πήρα 6 ευρώ και τα δυο ή 7 απο οτι θυμάμαι και όντως το ένα δεν έπαιζε.....πάλι καλά . Ας είναι θα δούμε εν καιρώ......

Το avatar του χρήστη east electronics
    Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

τα ολοκληρωμενα αυτα δεν πρεπει να μπαινουν σε βαση ...ειναι πολυ λαθος πρακτικη
    SERVICE ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΧΟΥ
    east_electronics@yahoo.gr
    www.eastelectronics.gr ε

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-05-17, 02:41
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-10-12, 21:43
  3. Η τηλεόραση μου έχει πρασινίσει
    από kostas_par στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-12-11, 23:21