δεν το ξερω αυτο πριν φταιξεις το προβλημα με τον επιλογεα επιαζε ;
δεν το ξερω αυτο πριν φταιξεις το προβλημα με τον επιλογεα επιαζε ;
ναι επαιζε μια χαρα και σημερα ειπα να τον ανοιξω για να δω για της λαμπες και τακτοποιησα τα καλωδια λιγο
το βαζω και μετα μου εγβαλε αυτο το προβλημα
ε τοτε απο τα καλωδια θα ειναι ωαξε να δεις ποια η ποιο δεν παταει καλα κοιτα μηπως σου εχει κοπει καποιο
για τα λαμπακια παρε απο καποιο καταστημα ηλεκτρονικων 6 η 12v πρεπει να ειναι
οκ θα το δοκιμασω και θα σου πω
ποιο πραγμα ; ενα ξερεις ολα φτιαχνονται
αυτο με ποτενσιομετρο που κανει πρασιτα
το pot σου κανει νουμερα η ειναι απο καλωδιο οπως μου εγραψες σε αλλο post;
αν ειναι απο το pot τοτε ισως θελει καθαρισμα αν ειναι οπως τα ειπες ποιο πανω τοτε μαλλον κατι εκανες με τα καλωδια
για πες μου για να καταλαβω
κοιτα εφταιξα τον επιλογεα και ολα δουλευαν μια χαρα μεχρι χτες που ειπα να δω της λαμπες
ελεγξα για ψυχρες κολλησεις και ταχτιποισηα τα καλωδια λιγο με δεμτικα και τα μαζεψα
και το εβαλα πανω για να ακουσω μουσικη και με το που βασω λιγο φωνη χρατσ χρουτσ απο τα ηχεια και αν το βαλω 6-7 την ενταση το τε ακουω αλλα πολυ σιγα και αυτο κανει και ας μη βαλω να παιζει η πηγη δηλαδη να αυξομοιωνω την ενταση παλι κανει χρατσ χρουτσ
αν εχεις κανονικη ενταση στον ηχο τοτε απλα εχει μαζεψει σκονες και βρωμιες το pot παρε ενα καθαριστικο για pot με λαδι απο καποιο καταστημα ηλεκτρονικων και ψεκασε μεσα στο pot κανε το pot μερικες φορες μπρος πισω και μαλλον θα φιαξει φυσικα ολα αυτα με κλειστο το μηχανημα