εφοσον ειναι μιας "χρησης" δε χανεις τιποτα να δοκιμασεις αν αλλαξεις τα ρουλεμαν που ειναι φτηνα.σου ξαναλεω θα βοηθησουμε-παρε και κανα φιλο που "πιανουν" τα χερια του
εφοσον ειναι μιας "χρησης" δε χανεις τιποτα να δοκιμασεις αν αλλαξεις τα ρουλεμαν που ειναι φτηνα.σου ξαναλεω θα βοηθησουμε-παρε και κανα φιλο που "πιανουν" τα χερια του
Ευχαριστω πολυ Παναγιωτη αλλα ειδα το βιντεο στο youtube και πελαγωσα! Δε μπορω με τιποτα να το διαλυσω και να το ξαναφτιαξω μετα με τιποτα!
Δεν εχει πισω ανοιγμα και θα πρεπει να βγουνε τα παντα εξω. Ασε που θα τρεμω να το βαλω στο ρευμα μετα μην εκανα καμμια πατατα. Και πολυ μπελας ειναι. Θα σπασουν τα νευρα μου.Δεν εχω και κανεναν να ασχολειται με τετοια. Θα το πεταξω. Απλα τωρα τι να παρω δε ξερω για να μην εχω παλι προβληματα. Εχεις καμμια ιδεα?
Εντάξει Χρήστο ... (Ο πελάτης έχεις πάντα δίκιο !!) ... πάντως στο παρελθόν , αν ρίξεις μια ματιά στα υπόλοιπα post . θα δεις πολλαπλές επιτυχίες και αποτελέσματα και μάλιστα από άτομα που δεν είχαν ιδέα ούτε πως να φτιάξουν το μιξεράκι του φραπέ (το οποίο λειτουργούσε με μπαταρίες). Και τα κατάφεραν με το πλυντήριο τους !!.
Αυτό βέβαια υπό προυποθέσεις να είναι αποφασισμένοι και θαρραλέοι και φυσικά κάποιες αναλυτικές φωτογραφίες που βοηθούν πάρα πολύ.
Από καινούριο πλυντήριο πάρε επώνυμες μάρκες και επειδή ισχύει (ότι πληρώνεις παίρνεις ) μην συμβιβάζεσαι κάτω από 250-300 ευρώ .
προσωπικά θα σου συνιστούσα 7κιλο πλυντήριο και πάνω. Μην ανησυχείς μπορείς και με αυτά να πλένεις και λιγότερα ρούχα.
Siemens & LG
Υπαρχει μηπως πιθανοτητα να εχουν φυγει απο την θεση τους τα αμορτισερ και να δημιουργειτε το προβλημα?
Αν το ανοιξω απο μπροστα , θα μπορεσω να το καταλαβω και να τα βαλω στη θεση τους?
Φιλε οταν γυρναω με το χερι μου το τυμπανο, εκει που βαζουμε τα ρουχα δεν κανει κανενα θορυβο. Ο θορυβος υπαρχει οταν κουναω το τυμπανο πισω μπρος. Θα ανεβασω βιντεακι τωρα γαι να δεις. Το ξεβιδωσα απο πανω και θα σου δειξω απο που ερχεται η φασαρια
242.jpg Δε μπορεσα να βαλω βιντεακι.
Λοιπον ολο αυτο , ο καδος δηλαδη ,κουνιεται πισω μπρος. Σαν κατι να λειπει και δε μπορει να σταθεροποιηθη.Το ελλατηριο ειναι ενταξει. Απο κατω σηκωσα το πλυντηριο και με φακο ειδα τα αμορτισερ, φαινονται οκ. Αλλα δεν ξερω παλι. Μηπως εχουν πεσει? Και δεν στηριζεται ο καδος?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη doc_2005 : 09-06-12 στις 23:49