Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 9 από 9

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    βασιλησ
    Περιοχή
    περιστερι

Προεπιλογή

τα εχω κολλισει ολα ενα ενα.αν τα θωρακισω θα δω διαφορα?και πωσ τα θωρακιζω?αυτο μ τον επεξεργαστη που ειπεσ πωσ το κανω?με το παλιο καλωδιο μ κανει αλλα πολυ λιγεσ κοκκινεσ γραμμεσ και του εχς βγαλει απλα την θωρακιση στην αρχη .με vga ειναι ολα ενταξη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από bill.lask Εμφάνιση μηνυμάτων
    τα εχω κολλισει ολα ενα ενα.αν τα θωρακισω θα δω διαφορα?και πωσ τα θωρακιζω?αυτο μ τον επεξεργαστη που ειπεσ πωσ το κανω?με το παλιο καλωδιο μ κανει αλλα πολυ λιγεσ κοκκινεσ γραμμεσ και του εχς βγαλει απλα την θωρακιση στην αρχη .με vga ειναι ολα ενταξη
    φυσικα σε κανει λιγοτερο αφου εχει θωρακιση το μανισιο ειναι το μπλενταζ περιμετρικα των καλωδιων ντυλιγμενο οπως ειναι τα καλωδια rca,ομοαξωνικο καλωδιο τηλεορασης κ.λ.π
    η θωρακιση συνηθως συνδεεται στο σασι του μονιτορ και σασι μητρηκης χωρις να ειμαι 100% σιγουρος
    το καλωδιο το αλλο ide δεν κανει γι αυτη την δουλεια δεν εχει θωρακιση
    αν θελεις για δοκιμη βγαλε το μπελνταζ απο ενα καλωδιο αλλο τηλεορασης και περασε το καλωδιο ide απο μεσα
    και γειωση σασι οθονη με σασι μητρικης
    καλυτερα να αγορασεις θωρακισμενο καλωδιο με τον αριθμο καλωδιων που εχει το μανισιο και να κανεις τις ενωσεις

ΦΙΛΙΚΑ

Νέο Μέλος
    Όνομα
    βασιλησ
    Περιοχή
    περιστερι

Προεπιλογή

να το κοψω και να το ξανα κολλισω δυσκολο αλλα μπλενταζ καλωδιο που θα βρω να περασω το ide

Νέο Μέλος
    Όνομα
    βασιλησ
    Περιοχή
    περιστερι

Προεπιλογή

κανεισ αλλος?

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι