Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 57

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη east electronics
    Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

Φιλιππε εγω ειμαι απλα ενας παρατηρητης ...αυτα που βλεπεις ειναι η πεπατημενη Στο εργαστηριο αλλαζουμε κατα μεσο ορο 5,000 ηλεκτρολυτικους τον χρονο τα συμπερασματα δικα σου .

Προφανως η εταιριες που σχεδιαζουν ηλεκτρολυτικους εχουν προβλεψει τα παραπανω .

Φιλικα
    Σακης Πετροπουλος
    SERVICE ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΧΟΥ
    east_electronics@yahoo.gr
    www.eastelectronics.gr ε

Το avatar του χρήστη ΠΑΝ
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Βόλος

Προεπιλογή

Sakis
    τα σέβη μου για την ωραία παρουσιαση.

Να προσθέσω απο την δικη μου εμπειρια,

1. Οι 2000 ώρες ειναι σχετικο, εξαρταται απο την θερμοκρασια στην περιοχή αλλα και μεσα στο μηχανημα.

2. Η μάρκα του πυκνωτή παιζει μεγάλο ρόλο, οι Philips ηλεκτρολυτικοί θεωρουντο αξιοπιστοι, οταν κατασκευαζοντο στην Ολλανδία, για του Κορεάτες δεν ξέρω.
    Πάντως ολους τους πυκνωτές απο Ανατολικης προέλευσης μηχανήματα τους αλλάζαμε.

3. Ο ηλεκτρολυτικος πυκνωτής περιέχει ηλεκτρολύτη, παραγει αναθυμιάσεις και επομένως δεν ειναι σωστό στο υπνοδωματιο να εχουμε μεγαλα στερεοφωνικα ή PC με μεγάλους ηλεκτρολυτικους.

4. Για τους Vintage πυκνωτές Axial απο παλια ραδιοφωνα, εγώ τους ξαναγεμίζω με νεους ηλεκτρολυτικους. Κρατάω δλδ τον κύλινδρο που συνηθως ειναι χαρτόνι με την μάρκα τυπωμενη και αλλάζω το περιεχόμενο.
    Επισης ξαναγέμισα και ορθιους αλουμινένιους Tesla και Siemens αν θυμασαι τους βιδωτους στο σασσί.

Είναι ωραίο να κρατάμε τα παλιά μηχανηματα με τα γνησια εξαρτήματά των.

Το avatar του χρήστη FILMAN
    Μέλος
    Όνομα
    Φίλιππος
    Περιοχή
    Δάφνη, Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλιππε εγω ειμαι απλα ενας παρατηρητης ...αυτα που βλεπεις ειναι η πεπατημενη Στο εργαστηριο αλλαζουμε κατα μεσο ορο 5,000 ηλεκτρολυτικους τον χρονο τα συμπερασματα δικα σου .

Προφανως η εταιριες που σχεδιαζουν ηλεκτρολυτικους εχουν προβλεψει τα παραπανω .

Φιλικα
    Σακης Πετροπουλος
    Θα είχε ενδιαφέρον να αφήσεις έναν όρθιο αρκετό καιρό και μετά να τον ανοίξεις από πάνω. Φαντάζομαι ότι θα είναι υγρός μέχρι πάνω, άλλωστε τι νόημα θα είχε τα υγρά να μην φτάνουν για να εμποτιστεί όλο το διηλεκτρικό;

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας