Κανενας βοηθεια μαγκες?
Μηπως υπαρχει τουλαχιστον κανενας τροπος να τεσταρω το μοτερ?
Ευχαριστω!
Κανενας βοηθεια μαγκες?
Μηπως υπαρχει τουλαχιστον κανενας τροπος να τεσταρω το μοτερ?
Ευχαριστω!
Αγαπητέ Παναγιώτη,
σημαντικότερη βοήθεια, από αυτή που ζητάς εσύ, θα χρειαστεί ο άτυχος ασκούμενος!
Σκέφτηκες τι θα γίνει αν κάποιος κάνει "χαλαρό περπάτημα" και ξαφνικά τα περισσότερα από τρία άλογα αφηνιάσουν;
Για τα εκτός προγράμματος "ηλεκτροσόκ" δεν νομίζω πως χρειάζεται συζήτηση!
Δεν καταλαβαίνεις ποιά είναι η σχέση της τάσης λειτουργίας με την τάση που γράφει πάνω του ο πυκνωτής! Δεν ξεχωρίζεις τη μόνωση από το βραχυκύκλωμα! Πως έλεγξες τα IGBT με το πολύμετρο; Το κύκλωμα που παρουσιάζεις ... ...
Μήπως είναι καλύτερα να το δώσεις για έλεγχο σε κάποιον που ξέρει τι κάνει;
Φιλικά,
Δαμιανός
Αγαπητε Φιλιππε
Για το κυκλωμα ειμαι κατα 80% -όσο παραξενο και αν σου φαινεται- πως ετσι ειναι. Aν σου θυμίζει κατι που ισως θα μπορουσε να γινεται πες μου να το ελεγξω σε περιπτωση που μου εχει ξεφυγει κατι. Επισης μπορεις να μου πεις, αν δεν σου ειναι κοπος, το/α σημειο/α τα οποια σε κανουν να πιστευεις με τοση σιγουρια πως δεν παιζει να ναι ετσι να το ελεγξω και αυτο.
Επισης θα προτιμουσα αν γνωριζετε να προτεινετε καποιον παθητικο ελεγχο του κινητηρα πχ με πολυμετρο η παρομοιο εργαλειο γιατι δεν ξερω που να βρω 180VDC
Φιλε Δαμιανε σε ευχαριστω για την απαντηση απλα να σου επισημανω πως πολλες απο τις απαντησεις όπως πχ για την μονωση την περιμενα ρωτησα για επιβεβαιωση.
Με τα ηλεκτροσοκ δεν καταλαβα τι εννοεις.
Για τους πυκνωτες πρωτη φορα ειδα τετοια ενδειξη κ γι αυτο ρωτησα εδω.Πηγα σε μαγαζι και τους ειπα τι γραφει πάνω και δεν ηξεραν να μου δωσουν κατι αντιστοιχο. Όπως είπα και στο πρωτο μνμ μου το working voltage ειναι μια ερμηνεια που ηρθε απο το google.
Το ερωτημα ειναι αν το 350WV που εγραφε ειναι το ιδιο με το 350V σκετο όπως στους περισσοτερους πυκνωτες.
Τα IGBT ειχαν 0 αντισταση αναμεσα σε collector-emitter και προς τις δυο κατευθυνσεις.Δεν αρκει για να ειναι καμενα?Πως έλεγξες τα IGBT με το πολύμετρο;
Πες μου τα σχολια σου για το κυκλωμαΤο κύκλωμα που παρουσιάζεις ... ...
Εγώ όμως είμαι κατά 100% σίγουρος πως είναι λάθος. Η πολικότητα του δεξιού ηλεκτρολυτικού και η τοπολογία με τις διόδους και την αντίσταση είναι πολύ περίεργη. Η πλακέτα που έχεις στα χέρια σου είναι κατά πάσα πιθανότητα διπλής όψης. Οπότε πρέπει να ελέγξεις για διαδρομές και πάνω και κάτω.
Δεν χρειάζεται να του δώσεις 180V. Γυρνάει και με μικρότερες τάσεις. Δοκίμασε να τον συνδέσεις σε ένα κοινό εργαστηριακό τροφοδοτικό από αυτά που βγάζουν ως 30V. Επίσης μπορείς να κάνεις ένα έλεγχο με το χέρι. Και στις δυο περιπτώσεις, θα πρέπει να γυρνάει ομαλά χωρίς να κλωτσάει.
Οι πυκνωτές που θα βρεις θα είναι έτσι κι αλλιώς 400 ή 450V οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς.
Αρκεί.
Οκ Φιλιππε θα το ελεγξω μεχρι να ειμαι σε θεση να κοψω το χερι μου οτι ετσι ειναι.
Ασχετως παντως δεν σου θυμιζει καμια άλλη τοπολογια που ηδη γνωριζεις ωστε νε έχω ενα πιθανο άλλο προτυπο να ελεγξω, ετσι?
Η πληροφορια για το μοτερ ηταν πολυ χρησημη σε ευχαριστω πολυ
Λοιπόν Φιλιππε ειχες δικιο. Ειχα σημειωσει μπαρουφα. Εδω ειναι το αναθεωρημενο σχεδιο.
Τα βασικα ερωτηματα ειναι τα εξης.
α)Η τιμη της αντιστασης αναμεσα στους πυκνωτες που όπως ειπα ηταν καμενη κ μετρωντας το συρμα μου βγηκε καπου 2Ω.Αν την αντικαταστησω με μια 2Ω λοιπον 10W eιναι λογικη τιμη πιστευεις?
β) Στο μοτερ εχει μια ντισταση η οποια εχει μαυρο-καφε-ασημι κ χρυσο. Τι τιμη έχει αυτη? Εγω νομιζα πως δεν παιζει μαυρο στη πρωτη γραμμη.
Σε ευχαριστω πολυ για την υπομονη και το ενδιαφερον σου.
Είναι αντίσταση μικρής τιμής-μάλλον ασφαλείας και η σωστή τιμή είναι 0,1 Ω και όχι 0,01 Ω. Το ασημί στη θέση του πολλαπλασιαστή είναι *0.01 ενώ το χρυσό /10.
Θα το ψάξω λίγο για να σιγουρευτώ.
Ναι, είναι το σωστό
http://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=62414
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Papas00zas : 21-03-12 στις 22:37