Φίλε Πάρη,χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω,αν θυμάμαι καλά, σου έγραψα και στο άλλο νήμα σου,ότι ο συγκεκριμένος ενισχυτής έχει κατασκευαστεί για κάποια νορμάλ ακρόαση και όχι για πάρτυ.Αυτό που θέλεις να κάνεις,(εννοώ με την αναβάθμηση στο μέλλον,για περισσότερα watt),είναι σαν να πάρεις ένα μηχανάκι παπάκι και να θέλεις να το αναβαθμήσεις,σε μοτοσυκλέτα τουρισμού.Όλα τα μηχανήματα έχουν κάποια όρια, τα οποία μπορεί να αλλάξουν,άλλα υπάρχουν και οι παράγοντες κόστος/απόδοση,χρόνος,φυσικά μεγέθη (π.χ. στην περιπτωσή σου, διαστάσεις κουτιού)κ.λ.π. Για να βγάλει πιο πολλά watt,ο ενισχυτής σου,πρέπει να αλλάξεις μ/τ και να καταργήσεις το κύκλωμα του τελικής βαθμίδας εξόδου και να τοποθετήσεις καινούργιο,εξ' ολοκλήρου, κύκλωμα,για να έχει νόημα όλη η αναβάθμιση.Οπότε,το μόνο που μπορείς να κάνεις,κατά την άποψή μου, με αυτόν τον ενισχυτή και έχει νορμάλ λόγο κόστος/απόδοση έιναι,να αλλάξεις πυκνωτές στην τροφοδοσία με λίγο μεγαλύτερους και άντε να βάλεις ανεμιστηράκι για καλύτερη ψύξη(που σημειωτέον,η ψύκτρα του ,για νορμάλ ακροάσεις, νομίζω είναι επαρκής),στις περιπτώσεις που τον ζορίσεις λιγάκι.Η τοποθέτηση του ανεμιστήρα , όμως, προυποθέτει και κάποια εργασία,μηχανολογικής φύσεως(ίσως κόψιμο κουτιού,στερέωση ανεμιστήρα κ.λ.π.)η οποία για να γίνει σωστά,χρειάζεται να έχει κανείς εμπειρία, βασικές γνώσεις , εργαλεία κ.λ.π.Σκέψου όλα αυτά ,και αναλόγως πράξε.Φιλικά.![]()