Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 26 από 26

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Υγρό ατσάλι; Αυτό εννοείς;
    You only live twice.

Μέλος
    Όνομα
    Απόστολος
    Περιοχή
    Μακεδονία

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pavlos 1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικά το σωληνάκι κολλήθηκε με μια ειδική κόλλα.
    Προς στιγμής δουλεύει κανονικά αλλά το μέλλον άγνωστο.
    Εφόσον χάλασε μια φορά, πάει να πει ότι το μέλλον θα ήταν πάλι άγνωστο και για το ίδιο το εργοστασιακό σωληνάκι αν άλλαζες το μπόιλερ. Οπότε το να χαλάσει κάποια στιγμή η κόλληση δεν θα ήταν απίθανο, από την στιγμή δηλαδή που χάλασε το μέταλλο χωρίς κόλληση. Αλλά αυτές οι κόλλες αντέχουν συνήθως πάνω από 200 C. Εγώ είχα χρησιμοποιήσει σε εξάτμιση αυτοκινήτου η οποία αναπτύσσει μεγάλη θερμοκρασία. Απλά με τον καιρό ράγιζε από τους κραδασμούς και έπεφταν κομματάκια.

Μέλος
    Όνομα
    Νικος
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από agis68 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ετσι απο περιέργεια....αν το άλλαζες με χάλκινο ίδιας διατομής τι θα χάλαγε?.....τίποτα απλά θα εβγαινε στα ρούχα ή μουτζούρα του χαλκου...οπότε εχω λύση...παιρνεις ενα θερμοσυστελλομενο ακομη και διάφανο για να βλέπεις τι γίνεται και όταν ξαναχαλάσεις βάζεις το χάλκινο με ακριβώς ίδιο λύγισμα (εννοειται οτι θα βαλεις αμμο μεσα να μη στραβώσει....και μετα το λυγίζεις όσο πρέπει σε μια μέγγενη αλλά με οδηγό μια μεταλλική μπαλιτσα......που θα βρεις μεταλλική μπαλίτσα μα στα ειδη αλιείας θα πάρεις ενα στρογγυλο μολύβδινο βαρίδι στη διάσταση της καμπύλης που θέλεις.....(περίπου 1 ευρώ). Μετά ντύνεις το σωλήνα με θερμοσυστελλόμενο και τον βάζεις στη θέση του.....εχω φτιάξει ετσι τετοια σίδερα δυό τόννους......
    ρε φιλε τι εχεις κανει???ποση ωρα σε πηρε να το κανεις αυτο?

Μέλος
    Όνομα
    Νικος
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Panoss Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υγρό ατσάλι; Αυτό εννοείς;
    μπορει και να ειναι αυτο εγω το εχω σε σωληναρια 2 συστατικων.κανει καλη δουλεια για να κολλησω σωμα καλοριφερ(θερμοκρασια πιεση)

Μέλος
    Όνομα
    Νικος
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από A-tech Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εφόσον χάλασε μια φορά, πάει να πει ότι το μέλλον θα ήταν πάλι άγνωστο και για το ίδιο το εργοστασιακό σωληνάκι αν άλλαζες το μπόιλερ. Οπότε το να χαλάσει κάποια στιγμή η κόλληση δεν θα ήταν απίθανο, από την στιγμή δηλαδή που χάλασε το μέταλλο χωρίς κόλληση. Αλλά αυτές οι κόλλες αντέχουν συνήθως πάνω από 200 C. Εγώ είχα χρησιμοποιήσει σε εξάτμιση αυτοκινήτου η οποία αναπτύσσει μεγάλη θερμοκρασία. Απλά με τον καιρό ράγιζε από τους κραδασμούς και έπεφταν κομματάκια.
    μπραβο!πολυ σωστα η επισκευη ποτε δεν ξερεις ποσο θα κρατησει.σαφως η καλη δουλεια δινει και την μεγιστη παραταση αλλα πολλες φορες οι ασταθμητοι παραγοντες(!) δεν μπορουν να σου δωσουν με βεβαιοτητα αν θα αντεξει κατι για πολυ!αποστολε η κολληση ραγισε γιατι ειχε κραδασμους και συντονιζε και με την μηχανη,στην προκειμενη περιπτωση αυτοι δεν υπαρχουν οποτε εχει πολλες ελπιδες!

Μέλος
    Όνομα
    Νικος
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από electronick1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μπορει και να ειναι αυτο εγω το εχω σε σωληναρια 2 συστατικων.κανει καλη δουλεια για να κολλησω σωμα καλοριφερ(θερμοκρασια πιεση)
    το εχω βαλει σε σωμα καλοριφερ,σε μαντεμενιο δοχειο αντλιας θερμων υδατων,σε καδο απο πλυντηριο ρουχων...τελευταια ηθελα να μονοσω και το δοχειο νερου απο ενα ατμοσιδερο(combi) αλλα επειδη η επιφανεια ηταν μεγαλουτσικη δεν με επαιρνε λογο κοστους μιας και αυτη η κολλα τα 20g εχουν 10 ευρο!!!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Παρόμοια Θέματα

1. προβλημα σε ατμοσιδερο με μποιλερ
    από miltos50 στο forum Σύστημα Σιδερώματος
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-05-11, 15:03
  2. Νοκια 2310 μετα απο πτωση σε νερο. Σωζεται?
    από kostelo στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-06-07, 10:29
  3. NOKIA 6260 ΣΤΟ ΝΕΡΟ (ΠΡΟΒΛΗΜΑ)
    από gourtz στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-05-06, 12:36

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι