Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 41

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Πάρης
    Περιοχή
    Σκάλα , Λακωνίας

Προεπιλογή

Παιδια και εγω νομιζω πως θα ειναι κολα..θα το ειχα προσεξει ανοιγοντας το...
    πριν που το ειχα παει στον τεχνικο..με το που του ειπα τι ειχε γινει...κατευθειαν χωρις αλλη σκεψη μου ειπε..''Οι εξοδοι εχουν καει...:/
    μου ειπε πως θα τον ανοιγε το απογευμα..βεβαια..χαρακτηριστικο αυτου του τεχνικου ειναι το ποοοοσο πολυ βαριετε...μπορει ξερω γω να ειναι καποια ζημια που να βαριετε να την φτιαξει και να μου πει οτι ειναι για πεταμα κ οτι ο ενισχυτης καικε ολοος...και κατι τετοια...:O..εδω και χρονια αυτος ειναι ο μονος τεχνικος εδω στην περιοχη μας μιας και ειμαστε κομοπολη..τωρα δεν ξερω ποση σημασια θα δωσει..αλλα μακαρι να μην αρχισει τις Μ............του...:O και να μαθω τι στο καλο επαθε ενας ενισχυτης 5 ημερων...:@..:O

Το avatar του χρήστη Nemmesis
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Πτολεμαιδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από paris Kitsios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδια και εγω νομιζω πως θα ειναι κολα..θα το ειχα προσεξει ανοιγοντας το...
    πριν που το ειχα παει στον τεχνικο..με το που του ειπα τι ειχε γινει...κατευθειαν χωρις αλλη σκεψη μου ειπε..''Οι εξοδοι εχουν καει...:/
    μου ειπε πως θα τον ανοιγε το απογευμα..βεβαια..χαρακτηριστικο αυτου του τεχνικου ειναι το ποοοοσο πολυ βαριετε...μπορει ξερω γω να ειναι καποια ζημια που να βαριετε να την φτιαξει και να μου πει οτι ειναι για πεταμα κ οτι ο ενισχυτης καικε ολοος...και κατι τετοια...:O..εδω και χρονια αυτος ειναι ο μονος τεχνικος εδω στην περιοχη μας μιας και ειμαστε κομοπολη..τωρα δεν ξερω ποση σημασια θα δωσει..αλλα μακαρι να μην αρχισει τις Μ............του...:O και να μαθω τι στο καλο επαθε ενας ενισχυτης 5 ημερων...:@..:O
    5ημερων ενισχυτης και τον ανοιξες??? τι ειναι αυτα που κανεις... επρεπε να τον πας με την μια πισω...
    φανατικος αντιαεικινηστης....
    δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...

3. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον Nemmesis για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

mikemtb73 (07-05-23)

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Πάρης
    Περιοχή
    Σκάλα , Λακωνίας

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Nemmesis Εμφάνιση μηνυμάτων
    5ημερων ενισχυτης και τον ανοιξες??? τι ειναι αυτα που κανεις... επρεπε να τον πας με την μια πισω...
    Φιλε Nemmesis επαναλαμβανω πως βρισκομε πολλαα χιλιομετρα μακρια απο το καταστημα που παραγγειλα τον ενισχυτη...και με την εγγιυση να το εστελνα δεν με συμφερε μιας και θα πληρωρα 25 ευρω μεταφορικα.....ειχα επικοινωνισει με το καταστημα πριν κανω οποιαδηποτε κινηση...και εφοσων δεν με συμφερε..τον ανοιξα και μετα τον πηγα σε εναν τεχνικο της περιοχης..δεν ειμαι πια και τοοοσο χαζος...

Παρόμοια Θέματα

1. KODA AV-1068A
    από makoulis στο forum Eνισχυτής, Home Cinema & HiFi
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-01-15, 22:20
  2. KODA AV-1300 καμένη η μια έξοδο
    από Makissat στο forum Eνισχυτής, Home Cinema & HiFi
    Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-03-12, 00:50
  3. Ενισχυτής KODA AV-1300
    από high frequency στο forum Eνισχυτής, Home Cinema & HiFi
    Απαντήσεις: 11