Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 15

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    jake
    Περιοχή
    Έδεσσα

Προεπιλογή

αρη, αν ημουν στην θεση σου, θα σκεφτομουν ποσα λεφτα θα εδινα για ηχεια, μετα θα εψαχνα κατι να ταιριαζει με τους ενισχυτες μου. δηλαδη ειναι δωρο-αδωρο για παραδειγμα να παρεις μικρα ηχεια για θηριο ενισχυτη, αλλα και ηχεια γιγαντες, για ενισχυτη μερικων βαττ.

επισης εκτος απο τα βαττ και τα ωμ στα ηχεια, πρεπει να δεις και την ευαισθησια τους - db.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    αρης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jakektm Εμφάνιση μηνυμάτων
    αρη, αν ημουν στην θεση σου, θα σκεφτομουν ποσα λεφτα θα εδινα για ηχεια, μετα θα εψαχνα κατι να ταιριαζει με τους ενισχυτες μου. δηλαδη ειναι δωρο-αδωρο για παραδειγμα να παρεις μικρα ηχεια για θηριο ενισχυτη, αλλα και ηχεια γιγαντες, για ενισχυτη μερικων βαττ.

επισης εκτος απο τα βαττ και τα ωμ στα ηχεια, πρεπει να δεις και την ευαισθησια τους - db.
    Συμφωνώ jake.
    Μήπως υπάρχει τρόπος να αγοράσω ένα ζευγάρι ηχεία (μικρά) που να συνδεθούν σε αυτά και οι δύο ενισχυτές;
    Οι τιμές για μικρά σχετικά ηχεία πόσο είναι περίπου; Θέλω να είναι καλά ηχεία όμως όχι πανάκριβα...

Νέο Μέλος
    Όνομα
    αρης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

ezizu θέλω να έχω στον ίδιο χώρο και τα δύο ηχοσυστήματα διότι με αυτά μεγάλωσα, οπότε για μένα προσωπικά έχουν αξία.
    Θέλω να μπορώ άλλοτε να χρησιμοποιώ το ένα ηχοσύστημα και άλλοτε το άλλο, με το ίδιο ζευγάρι ηχείων. Λόγω έλλειψης χώρου στο συγκεκριμένο σημείο, να μην αναγκαστώ να έχω δύο ζεύγη ηχείων. Εννοείται ότι όταν λειτουργεί ο ένας ενισχυτής, ο άλλος θα είναι κλειστός.
    Πώς θα μπορέσω όμως να συνδέσω δύο ενισχυτές (δηλαδή τέσσερα καλώδια) σε δύο ηχεία; Αφού το κάθε ηχείο έχει μόνον δύο υποδοχές.
    Αυτός ο διακόπτης επιλογής που λες, πώς λέγεται; Πώς θα τον ζητήσω; Είναι περίπλοκη η τοποθέτησή του;
    Μπορώ να πάρω μικρά ηχεία καινούργια, που να είναι και για τους δύο ενισχυτές, και να έχουν το καθένα τέσσερις υποδοχές αντί για δύο;

Νέο Μέλος
    Όνομα
    αρης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Έψαξα στο νετ και βρήκα για τον διακόπτη επιλογής ενισχυτή. Πολύ καλή ιδέα! Αυτό θα κάνω.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας