Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 22

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΜΑΣΤΡΟΧΑΛΑΣΤΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΦΩΤΩΝ!!!ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΕΥΤΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΧΙ>ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥΜΕΤΡΟ ΑΛΛΑ...ΠΩΣ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Η ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΑ ΤΩΡΑ?ΤΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΜΜΕΝΑ Η ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΡΟΗ? ΩΣΤΟΣΟ ΞΕΣΥΝΔΕΣΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΜΠΙΠ ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΚΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΜΠΙΠ.ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ?
    1ον Βάλε μια φωτογραφία και όχι 2.
    2ον Πες τι συσκευή είναι αυτή, γιατί είναι σε πάγκο κουζίνας οπότε δεν είναι μποιλερ!!! Αμα δεν ξέρουμε γιατί μιλάμε θα μιλάμε αόριστα και άκρη δεν βγάζουμε.
    3ον Οι φωτογραφίες σου δεν είναι από την ίδια συσκευή! Σωστά?
    4ον Το πρόβλημα ποια το έχει?

Το avatar του χρήστη Nemmesis
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Πτολεμαιδα

Προεπιλογή

απο καμοια στιρελα ειναι βρε Παναγιωτη... το μποϊλερ που λενε τα παιδια ειναι απο το ατμοσιδερο και οχι αυτο που εχεις στο μυαλο... και φυσικα οι φωτογραφιες ειναι απο την ιδια συσκευη...
    εγω παντως για ολο το προβλημα που αναφερει ο φιλος μας "ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΕΥΤΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΧΙ" και βλεπωντας την ολη κατασταση απο την υγρασια το μονο που θα εκανα μετα τις βασικες μετρισεις (συνεχεια αντιστασης και διαρροης πως την γη) ηταν ελυνα το μποϊλερ, οπτικος ελενχως της αντιστασης και αν ηταν οκ , θα το καθαριζα απο αλατα και μετα θα του εβαζα μια καινουργια φλαντζα μαζι με φλαντζοκολα, τοση υγρασια που δειχνει να βγαζει μονο καλο ειναι και ταιριαζει με το οτι δεν πεφτει παντα το αντιηλεκτροπληξιας..
    φανατικος αντιαεικινηστης....
    δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Πτολεμαιδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το πολύμετρο θα το βάλεις στην επιλογή 200 Ωμ (σκέτο) . και όχι στο Ω200Κ όπως λες . το πρώτο μετράς σε Ωμ ενώ στο Ω200Κ που λες ότι το έβαλες μετράς σε ΚιλοΩμ δηλαδή....
    τα 38 που μέτρησες όπως λες (αν το είχες στην κλίμακα Ω200Κ) τότε λογικά η αντίσταση σου είναι 1,27 Βατ!!

και αυτό από την πράξη W=U2/R . (ισχύς = τάση εις το τετράγωνο δια την αντίσταση ) όπου τότε έχουμε 220 βολτ επί 220 βολτ = 48400 βολτ δια την αντισταση 38.000 Ωμ = 1,27 βατ .... δεν στέκει για αντίσταση μπόιλερ.
    ποιος σου ειπε οτι το βαζει στα 200κ??

Το avatar του χρήστη gas_liosia
    Μέλος
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Άνω Λιόσια

Προεπιλογή

Αυτό ακριβώς που λέει ο Παναγιώτης. Και προτού τροφοδοτήσεις να σιγουρευτείς οτι όλα είναι στεγνά από υγρασία. Για να έχει τόσα άλατα εξωτερικά το μπόιλερ σίγουρα ξερνάει.
    Βοηθάτε αλλήλους!!!

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

Ε...!!!! που να το ξέρω από που είναι? Ηλεκτρολόγος είμαι όχι μέντιουμ!
    Άμα είναι από ατμοσίδερο έχουμε την πάνω πλευρά (με άλατα λόγο του νερού που τρέχει από το γέμισμα) και τη κάτω πλευρά καθαρή! Πότε πέφτει το αντιηλεκτροπληξιακό? Απευθείας? Μετά από 5 λεπτά? Μόλις πας κουνήσεις το σίδερο η σε κάποια κίνηση του ?
    Το νερό ζεσταίνεται? Μήπως έχει κοπεί κανένα καλώδιο (πέρα του σωλήνα του ατμού πάνε και τα καλώδια της ηλεκτροβαλβίδας) και ακουμπάει στη γείωση?

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Πτολεμαιδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PanagiotisHlektrlogos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε...!!!! που να το ξέρω από που είναι? Ηλεκτρολόγος είμαι όχι μέντιουμ!
    Άμα είναι από ατμοσίδερο έχουμε την πάνω πλευρά (με άλατα λόγο του νερού που τρέχει από το γέμισμα) και τη κάτω πλευρά καθαρή! Πότε πέφτει το αντιηλεκτροπληξιακό? Απευθείας? Μετά από 5 λεπτά? Μόλις πας κουνήσεις το σίδερο η σε κάποια κίνηση του ?
    Το νερό ζεσταίνεται? Μήπως έχει κοπεί κανένα καλώδιο (πέρα του σωλήνα του ατμού πάνε και τα καλώδια της ηλεκτροβαλβίδας) και ακουμπάει στη γείωση?
    γιατι μπερδευεις και αλλο τον φιλο που δεν το πολυ εχει το θεμα απο την στιγμη μαλιστα που και εσυ δεν ξερεις τι ακριβως ειναι αυτο που βλεπεις? φιλικα παντα και ελπιζω χωρις καμια παρεξηγηση.

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Nemmesis Εμφάνιση μηνυμάτων
    γιατι μπερδευεις και αλλο τον φιλο που δεν το πολυ εχει το θεμα απο την στιγμη μαλιστα που και εσυ δεν ξερεις τι ακριβως ειναι αυτο που βλεπεις? φιλικα παντα και ελπιζω χωρις καμια παρεξηγηση.
    Φιλικά το είπα και εγώ. Είναι το ''μετά από λίγο'' που με βάζει σε σκέψη το τι γίνεται δηλαδή μετά από λίγο και ρίχνει το ρελέ! Διαρροή ως προς γη? Σίγουρα. Γιατί όχι αμέσως? Μια αντίσταση είναι βραχυκυκλωμένη ή έχει διαρροή συνεχεία ή σε σταθερές καταστάσεις (συνήθως ζεστή λόγο διαστολής) . Σωστά δε λέω συνονόματε?

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Πτολεμαιδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PanagiotisHlektrlogos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλικά το είπα και εγώ. Είναι το ''μετά από λίγο'' που με βάζει σε σκέψη το τι γίνεται δηλαδή μετά από λίγο και ρίχνει το ρελέ! Διαρροή ως προς γη? Σίγουρα. Γιατί όχι αμέσως? Μια αντίσταση είναι βραχυκυκλωμένη ή έχει διαρροή συνεχεία ή σε σταθερές καταστάσεις (συνήθως ζεστή λόγο διαστολής) . Σωστά δε λέω συνονόματε?
    ακριβως... και εκει κολλαει αυτο που λεω εγω για τον οπτικο ελεγχο της αντιστασης.. σε τετοιες περιπτωσεις που η αντισταση παρουσιαζει διαρροη αφου ζεσταθει συνηθως στο σημειο που υπαρχει η διαροη υπαρχει καποια παραμορφωση στην αντισταση και εχει περισσοτερα αλατα κολλημενα σε εκεινο το σημειο... αν και στην συγκεκριμενη περιπτωση η διαρροη προς την γη πρεπει να εμφανιζεται οταν ζεσταθει το νερο και ανεβαζει πιεση μεσα στο μποϊλερ με αποτελεσμα να χανει νερο-ατμο στο σημειο που φαινονται τα αλατα και οι σκουριες..

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Nemmesis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ακριβως... και εκει κολλαει αυτο που λεω εγω για τον οπτικο ελεγχο της αντιστασης.. σε τετοιες περιπτωσεις που η αντισταση παρουσιαζει διαρροη αφου ζεσταθει συνηθως στο σημειο που υπαρχει η διαροη υπαρχει καποια παραμορφωση στην αντισταση και εχει περισσοτερα αλατα κολλημενα σε εκεινο το σημειο... αν και στην συγκεκριμενη περιπτωση η διαρροη προς την γη πρεπει να εμφανιζεται οταν ζεσταθει το νερο και ανεβαζει πιεση μεσα στο μποϊλερ με αποτελεσμα να χανει νερο-ατμο στο σημειο που φαινονται τα αλατα και οι σκουριες..
    Ας το κοιτάξει με υπομονή και θα του πει μόνη της η συσκευή τη βλάβη! Γι αυτό ρώτησα πότε το κάνει? Πάντως τυχαίο δεν είναι! Γίνεται μετά από μια συγκεκριμένη αλληλουχία κινήσεων-γεγονότων! Εκεί νομίζω καταλήγουμε!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    φραγκισκος
    Περιοχή
    ηράκλειο κρήτης

Προεπιλογή

παναγιωτη νομιζω οτι εκει ειναι τελικα ολο το μυστικο.παρατηρησα οτι μετα απο καθε γεμισμα ειχα το προβλημα.πηγε το μυαλο μου στο γεμισμα.οπως ειπες η κατω πλευρα ειναι καθαρη αρα υπεθεσα οτι το σταζει απο το γεμισμα.εβαλα σιλικονη γυρω απο το λαιμο(γεμισματος και δεν μου ξαναριξε ασφαλειες.τωρα με την σιλικονη βλεπω οτι ζεστένεται και μαλακωνει ξανα.τελος παντων την τσιμουχα γυρω απο τον λαιμο τηνροδελα τελος παντων για να μην τρεχει μεσα το νερο στα καλώδια την βρισκω κάπου ως ανταλλακτικο?πως την ζητάω?ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας