Σελίδα 48 από 115 ΠρώτηΠρώτη ... 3846474849505898 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 471 έως 480 από 1143
    Το avatar του χρήστη memoslar
    Μέλος
    Όνομα
    Μεμος
    Περιοχή
    Λαρισα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από JOUN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kαλα δεν σου κολλαει το στενσιλ; Μονο σ'εμενα γινεται αυτο ρε γμτ..
    Ναι! μου κολλάει περισσότερο απο τις μπίλιες.Ειδικά όταν ειναι μεγάλο το BGA,δύσκολα βγαίνει.ούτε εγώ βάζω flux.Μήπως να βάζω λίγο?
    Service ΓΛΥΚΟΣ

Μέλος
    Όνομα
    Μεμος
    Περιοχή
    Λαρισα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από JOUN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kαλα δεν σου κολλαει το στενσιλ; Μονο σ'εμενα γινεται αυτο ρε γμτ..
    Ναι! μου κολλάει περισσότερο απο τις μπίλιες.Ειδικά όταν ειναι μεγάλο το BGA,δύσκολα βγαίνει.ούτε εγώ βάζω flux.Μήπως να βάζω λίγο?
    Την πάστα την πατάω και γώ αρκετα.
    Service ΓΛΥΚΟΣ

Το avatar του χρήστη leosedf
    Συντονιστής
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από button Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλά υπερβάλεις ... αυτη μασκα ειναι για χημικά εργαστήρια (η για διαδηλώσεις ) όχι για να κόβεις ξύλα το πολλή παίρνεις μια φθηνή μιας χρήσης που έχουν στα νοσοκομεία..
    Αυτή η μάσκα είναι για σκουπίδια.
    Πώς είσαι σίγουρος οτι φιλτράρει βαρέα μέταλλα και τα χημικά μετά την καύση (αν καεί) του flux? Πώς είσαι σίγουρος οτι τα μικροσωματίδια δεν περνάνε μέσα απο το φίλτρο μιας απλής μάσκας? Γιατί αν το μυρίζεις... Σίγουρα το έχεις αναπνεύσει.
    900MHz-64GHz

Το avatar του χρήστη button
    Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Λαγκαδας Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Ε δεν θα έχεις τόσο κοντά τη μύτη σου και σίγουρα θα έχεις αεριζόμενο χώρο ..

μια γνώμη λέω δεν έτυχε να περάσω αυτο το τεστ
    Nokia 3250 / 6280 / N97mini
    <Mastech MS8268>

Μέλος
    Όνομα
    Μεμος
    Περιοχή
    Λαρισα

Προεπιλογή

Τελικά η μάσκα κάτι κάνει. Προς το παρόν βρωμάει πλαστικό
    Service ΓΛΥΚΟΣ

Μέλος
    Όνομα
    Μεμος
    Περιοχή
    Λαρισα

Προεπιλογή

Ανάμεσα απο Flux Nc-559 και RMA-223 UV υπάρχει κάποια που χρησιμοποιείτε πιο πολύ για ξεκόλλημα BGA και η άλλη για κόλλημα BGA ή και τα δύο μπορείς να τα χρησιμοποιείς για όποια δουλειά θες?
    Επί της ουσίας ποιά βολεύει περισσότερο?

Η RMA 223 TF δεν εξατμίζεται τόσο εύκολα όσο η 223 UV γιατί?

Μπορούμε να τα ξεκαθαρίσουμε αυτά όλα?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη memoslar : 09-12-11 στις 09:47
    Service ΓΛΥΚΟΣ

Το avatar του χρήστη dovegroup
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ακης
    Περιοχή
    ATHENS

Προεπιλογή

Χρόνια πολλά σε όλους.
    Επιτέλους μετά απο ολική ανασυγκρότηση και αναδόμιση των γερασμένων ματιών μου αποφάσισα να πάρω ενα AOYUE 852A+ γισ τπτ παλιοreworking.

Αφού έβγαλα την βίδα της αντλίας τον ξεκίνησα Α100 F51 και τι πώς αμάν...τι κομπρεσέρ και γεννήτρια θορύβου είναι αυτό ρε παιδιά τρέμει όλος ο πάγκος και σου παίρνει το κεφάλι.
    Το έβαλα stand by στο 1 λεπτό για να μην τα σπάει και χαμήλωσα την πίεση στο minimul level.

Ανοιξα καπάκι να δώ μήπως και έχει τπτ στον αέρα τπτ αντλίες κολλημένες με ταινία και αντι αυτού είδα να είναι δεμένη η αντλία με πλαστικά δεματικά!!!
    Τώρα τα φώτα σας ωτοασπίδες πουλάνε ειδικά γι αυτό, γιατί δεν δίνουν μαζί όταν το αγοράζεις και αν ναί που βρίσκω
    Πέρα απο το αστείο έτσι είναι αυτός ο σταθμός μπορεί να το βεβαιώσει κάποιος συμφορουμίτης ή έπεσα σε επισκευασμένο απο μαθητευόμενο Γερμανό Ninja?
    Ευχαριστώ και καλές γιορτές σε όλους.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    παυλος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

εμενα ειναι μαιμου aoyue 968 το ιδιο προβλημα ειχα και εγω ετρεμε
    ολος ο παγκος εβαλα ενα βαρος απο πανω απο τον σταθμο και σταματησε να τριζει.

Το avatar του χρήστη Thansavv
    Μέλος
    Όνομα
    Θανάσης
    Περιοχή
    Φινλανδία

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dovegroup Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χρόνια πολλά σε όλους.
    Επιτέλους μετά απο ολική ανασυγκρότηση και αναδόμιση των γερασμένων ματιών μου αποφάσισα να πάρω ενα AOYUE 852A+ γισ τπτ παλιοreworking.

Αφού έβγαλα την βίδα της αντλίας τον ξεκίνησα Α100 F51 και τι πώς αμάν...τι κομπρεσέρ και γεννήτρια θορύβου είναι αυτό ρε παιδιά τρέμει όλος ο πάγκος και σου παίρνει το κεφάλι.
    Το έβαλα stand by στο 1 λεπτό για να μην τα σπάει και χαμήλωσα την πίεση στο minimul level.

Ανοιξα καπάκι να δώ μήπως και έχει τπτ στον αέρα τπτ αντλίες κολλημένες με ταινία και αντι αυτού είδα να είναι δεμένη η αντλία με πλαστικά δεματικά!!!
    Τώρα τα φώτα σας ωτοασπίδες πουλάνε ειδικά γι αυτό, γιατί δεν δίνουν μαζί όταν το αγοράζεις και αν ναί που βρίσκω
    Πέρα απο το αστείο έτσι είναι αυτός ο σταθμός μπορεί να το βεβαιώσει κάποιος συμφορουμίτης ή έπεσα σε επισκευασμένο απο μαθητευόμενο Γερμανό Ninja?
    Ευχαριστώ και καλές γιορτές σε όλους.
    Άκη βάζω μια φωτογραφία του CIF852 (κάτι σε αντίγραφο του AOYUE 852) που έχω εγώ. Η αντλία είναι δεμένη όντως με δεματικά, αλλά μπορώ να πω ότι δεν κάνει πολύ θόρυβο, εκτός αν έχω κάτι ξεχασμένο πάνω στο σταθμό....
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Το avatar του χρήστη dovegroup
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ακης
    Περιοχή
    ATHENS

Προεπιλογή

Ευχαριστώ για τι απαντήσεις πραγματικά θα στείλω ενα email και θα τους πάρω ενα τηλέφωνο να τους ευχαριστήσω για το προϊόν πολλά σε ένα που μου πούλησαν, τώρα μπορώ να την πέσω στους Γερμανούς που το πατρονάρουν και έχουν και τα logo τους (τρομάρα τους) τιμή τους και καμάρι τους και τα manual μόνο είς την Γερμανικήν...λές και το προϊόν είναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση...ά κάνουν πρόβες για την Ευρώπη με Γερμανική κηδεμονία μάλλον...
    Ναι το προϊόν είναι στο ίδιο χάλι με το CIF852 του Θανάση πιό πάνω και υποτίθεται οτι είναι AOYUE 852Α+, ο Κωνσταντίνος που είναι και χρόνια χρήστης της AOYUE τι λέει?

Σελίδα 48 από 115 ΠρώτηΠρώτη ... 3846474849505898 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας