900MHz-64GHz
Ε δεν θα έχεις τόσο κοντά τη μύτη σου και σίγουρα θα έχεις αεριζόμενο χώρο ..
μια γνώμη λέω δεν έτυχε να περάσω αυτο το τεστ
Nokia 3250 / 6280 / N97mini
<Mastech MS8268>
Τελικά η μάσκα κάτι κάνει. Προς το παρόν βρωμάει πλαστικό
Service ΓΛΥΚΟΣ
Ανάμεσα απο Flux Nc-559 και RMA-223 UV υπάρχει κάποια που χρησιμοποιείτε πιο πολύ για ξεκόλλημα BGA και η άλλη για κόλλημα BGA ή και τα δύο μπορείς να τα χρησιμοποιείς για όποια δουλειά θες?
Επί της ουσίας ποιά βολεύει περισσότερο?
Η RMA 223 TF δεν εξατμίζεται τόσο εύκολα όσο η 223 UV γιατί?
Μπορούμε να τα ξεκαθαρίσουμε αυτά όλα?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη memoslar : 09-12-11 στις 09:47
Service ΓΛΥΚΟΣ
Χρόνια πολλά σε όλους.
Επιτέλους μετά απο ολική ανασυγκρότηση και αναδόμιση των γερασμένων ματιών μου αποφάσισα να πάρω ενα AOYUE 852A+ γισ τπτ παλιοreworking.
Αφού έβγαλα την βίδα της αντλίας τον ξεκίνησα Α100 F51 και τι πώς αμάν...τι κομπρεσέρ και γεννήτρια θορύβου είναι αυτό ρε παιδιά τρέμει όλος ο πάγκος και σου παίρνει το κεφάλι.
Το έβαλα stand by στο 1 λεπτό για να μην τα σπάει και χαμήλωσα την πίεση στο minimul level.
Ανοιξα καπάκι να δώ μήπως και έχει τπτ στον αέρα τπτ αντλίες κολλημένες με ταινία και αντι αυτού είδα να είναι δεμένη η αντλία με πλαστικά δεματικά!!!
Τώρα τα φώτα σας ωτοασπίδες πουλάνε ειδικά γι αυτό, γιατί δεν δίνουν μαζί όταν το αγοράζεις και αν ναί που βρίσκω
Πέρα απο το αστείο έτσι είναι αυτός ο σταθμός μπορεί να το βεβαιώσει κάποιος συμφορουμίτης ή έπεσα σε επισκευασμένο απο μαθητευόμενο Γερμανό Ninja?
Ευχαριστώ και καλές γιορτές σε όλους.
εμενα ειναι μαιμου aoyue 968 το ιδιο προβλημα ειχα και εγω ετρεμε
ολος ο παγκος εβαλα ενα βαρος απο πανω απο τον σταθμο και σταματησε να τριζει.
Ευχαριστώ για τι απαντήσεις πραγματικά θα στείλω ενα email και θα τους πάρω ενα τηλέφωνο να τους ευχαριστήσω για το προϊόν πολλά σε ένα που μου πούλησαν, τώρα μπορώ να την πέσω στους Γερμανούς που το πατρονάρουν και έχουν και τα logo τους (τρομάρα τους) τιμή τους και καμάρι τους και τα manual μόνο είς την Γερμανικήν...λές και το προϊόν είναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση...ά κάνουν πρόβες για την Ευρώπη με Γερμανική κηδεμονία μάλλον...
Ναι το προϊόν είναι στο ίδιο χάλι με το CIF852 του Θανάση πιό πάνω και υποτίθεται οτι είναι AOYUE 852Α+, ο Κωνσταντίνος που είναι και χρόνια χρήστης της AOYUE τι λέει?