Εποξική κόλλα 2 συστατικών?
Εποξική κόλλα 2 συστατικών?
Σιλικόνη θερμοκρασίας και χάλκινο σωληνάκι που να φωλιάζει εξωτερικά (ψυκτικός) και είσαι έτοιμος.
Τελικά το εδωσα σε ενα φιλο ο οποιος κανει κολλήσεις αλουμινίου και θα προσπαθήσει να το φτιάξει.
Τα νεωτερα την επομενη εβδομαδα.
Ευχαριστω πολυ για την βοήθειά σας!!
Τι εγινε . Κολησε?
Το εχω δωσει εδω και τοσες μερες για κοληση,αλλα τιποτε ακομη.
Χθες πηρα τηλ να δω τι γινεται, και μου ειπε ο μαστορας οτι περιμενει να του ερθει καποια κολλα και κατι τέτοια.
Μπααααα!! δυσκολο το βλεπω!!
Οταν εχω νεωτερα θα το γραψω.
Δουλευω σε σερβις ηλεκτρικων μικροσυσκευων παυλο και συνιστω να αγορασεις το μποϋλερ καθως και την φλατζα στεγανοποιησης. με το να το κολλησης μετα απο λιγο καιρο θα εχεις τα ιδια προβληματα .
Τελικά το σωληνάκι κολλήθηκε με μια ειδική κόλλα διότι με αλουμινοκόλληση δεν γινόταν.
Δείτε Φώτο.
Προς στιγμής δουλεύει κανονικά αλλά το μέλλων άγνωστο.
Τουλάχιστον αν είναι να χαλάσει, να χαλάσει πριν την Πρωτοχρονιά, μπας και μου φέρει άλλο ο Αι-Βασίλης! ! Αλλιώς πάω για οικολογικό (καρβουνάκια κλπ ,όπως εκανε και η γιαγιά μου) χαχααχα
ΚΑΛΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣDSC00151.jpg
Ετσι απο περιέργεια....αν το άλλαζες με χάλκινο ίδιας διατομής τι θα χάλαγε?.....τίποτα απλά θα εβγαινε στα ρούχα ή μουτζούρα του χαλκου...οπότε εχω λύση...παιρνεις ενα θερμοσυστελλομενο ακομη και διάφανο για να βλέπεις τι γίνεται και όταν ξαναχαλάσεις βάζεις το χάλκινο με ακριβώς ίδιο λύγισμα (εννοειται οτι θα βαλεις αμμο μεσα να μη στραβώσει....και μετα το λυγίζεις όσο πρέπει σε μια μέγγενη αλλά με οδηγό μια μεταλλική μπαλιτσα......που θα βρεις μεταλλική μπαλίτσα μα στα ειδη αλιείας θα πάρεις ενα στρογγυλο μολύβδινο βαρίδι στη διάσταση της καμπύλης που θέλεις.....(περίπου 1 ευρώ). Μετά ντύνεις το σωλήνα με θερμοσυστελλόμενο και τον βάζεις στη θέση του.....εχω φτιάξει ετσι τετοια σίδερα δυό τόννους......
Κρατήστε μια αντίσταση... στους χαλεπους καιρους