Για το συγκεκριμένο όχι, αλλά είμαι τεχνικός πλυντηρίων. Συνήθως ξεκινάει από το κάτω μέρος του κάδου και φτάνει ψηλά.
Για το συγκεκριμένο όχι, αλλά είμαι τεχνικός πλυντηρίων. Συνήθως ξεκινάει από το κάτω μέρος του κάδου και φτάνει ψηλά.
Το έλεγξα το σωληνάκι και τον πρεσοστάτη και είναι οκ!μετά πάτησα 2 κοθμπια για 6 δευτερόλεπτα για να απενεργοποιησω τον σπαστικό ήχο που κάνει οταν τελειώνει!μετλα απο αυτό λειτουργεί κομπλέ!δεν ξέρω για πόσο βεβαια ακόμα....
Αν πείραξες έστω και λίγο το σωληνάκι μερικές φορές είναι αρκετό.
αφού έβγαλα το σωληνάκι απο την πάνω μεριά γιατί απο κάτω δεν μπορούσα να το βγάλω έπρεπε να το γυρίσω τούμπα γιατί το καπάκι το διπλανό δεν βγαίνει,το φύσηξα με το στόμα ακουγώνταν σαν μπουρμπουλήθρα,μετά φύσηξα με ενα λαστιχάκι στον πιεζοστάτη και ακουγώνταν που έπαιζε η επαφή...μετά που το δοκίμασα όμως έκανε πάλι τα ίδια και επειδή όταν ξεκινάει δουλεύει πρώτα η αντλία και μετά πέρνει νερό να ξεκινήσει το πρόγραμμα,τώρα που έχει βλάβη μετά την αντλία σφυρίζει το μπιπ κατευθείαν και ήταν σπαστικο στον έλεγχο και τις δοκομές και το απενεργοποίησα και μετά δούλεψε οκ!Υπάρχει κανένας συνδυασμός για κανά reset στην πλακέτα η δεν χρειάζεται?να δούμε τι θα δείξει η πορεία...!