δοκιμασες να καθαρισεις την θερμοαγωγιμη παστα και να βαλεις καινουργια? (μπολικη μην την λυπηθεις!)
σε 2 laptop φιλων αυτο ηταν το προβλημα.Δεν το βρισκω απιθανο να συμβαινει και στο δικο σου και απ οτι ακουω ειναι συχνο φαινομενο
δοκιμασες να καθαρισεις την θερμοαγωγιμη παστα και να βαλεις καινουργια? (μπολικη μην την λυπηθεις!)
σε 2 laptop φιλων αυτο ηταν το προβλημα.Δεν το βρισκω απιθανο να συμβαινει και στο δικο σου και απ οτι ακουω ειναι συχνο φαινομενο
1) θα βάλεις μια σταγόνα αλοιφή στο κέντρο του τσιπ και θα απλώσει μόνη της όταν καθίσεις την ψυκτρα. (μην βάλεις πολύ δεν κάνει)
2) πρέπει να εχει κοντά θύρα usb οπότε παίρνεις απο εκεί τα 5 volt
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xrhstos1978 : 17-11-11 στις 14:57
memoslar (18-11-11)
έχω ασχωλιθεί με το συγκεκριμένο πρόβλημα και η άποψη μου είναι να μην δώσεις ούτε ένα ευρώ.
Αφού και εγώ επισκεύασα τη κάρτα , έκανα μερικά με τεστ με ένα πρόγραμμα που σου δείχνει διάγραμμα της θερμοκρασίας
σε realtime ενώ κάνει test στα γραφικά.
Αυτό που διαπίστωσα είναι οτι οι στροφές στο ανεμιστηράκι πέφτουν όταν η θερμοκρασία ανέβει πάνω απο ένα υψηλό όριο
νομίζω γύρω στους 75βαθμούς, είχα βάλει το τελευταίο bios αλλα το πρόβλημα δεν λυνόταν,
η μόνη λύση ήταν να πατας το κουμπί του ανεμιστήρα που είχε το λαπτοπ, αλλα κάθε φορά που ξεκινάει το λαπτοπ πρέπει να το πατάς, αν το ξεχάσεις και τρέξεις κάτι βαρύ η κάρτα θα ανεβάσει θερμορκασία
Ενας άλλος τρόπος που είχα βρει ηταν να βάλεις bios άλλης εταιρείας που το σασί του λαπτοπ ήταν ίδιο, αλλα και εκεί το παίζεις
κορόνα γράμματα γιατί τα λαπτοπ δεν είναι ακριβώς ίδια.
Μην τα πολυλογώ αλλά η κάρτα ξαναχάλασε,
δοκίμασε να τη βάλεις στο φούρνο αντί να πληρώσεις για το reballingμπορεί να φτιάξει
**νομίζω οτι υπήρχε ένα παλιό bios που δούλευαν πάντα φουλ οι ανεμιστήρες