Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 16 από 16
    Το avatar του χρήστη stafidas
    Μέλος
    Όνομα
    Μαρίνος
    Περιοχή
    Περιστέρι Αττικής

Προεπιλογή

Αν είναι έτσι, ίσως να αξίζει να το φτιάξεις. Ελπίζω μόνο μην σου βγει και τίποτα άλλο στην πορεία...
    Εγω είχα ένα ψυγείο με παρόμοια προβλήματα. Ο ψυκτικός μου είπε για μοτέρ. Βρήκα ένα από κάποιο γνωστό ένα μοτέρ με 50€ και το έβαλε πάνω αλλά τελικά το πρόβλημα δεν φτιάχτηκε. Τελικά κατέληξε ότι χάνει υγρά από κάπου. Είχα ήδη ξοδέψει αρκετά όμως (μοτέρ και 3 επισκέψεις του ψυκτικού) για αυτό το ψυγείο και τελικά το πέταξα (το μοτέρ το κράτησα).
    Δεν θέλω να σε αποπάρω με αυτά που λέω αλλά ελπίζω μην μπλέξεις κι εσύ σε τέτοιες ιστορίες. Μακάρι να ξεμπερδέψεις εύκολα

2. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον stafidas για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

kabamarou (12-11-11)

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Μανώλη ... Με κλειστά μάτια πάρε άλλο . Εγώ ήμουν πρώην ψυκτικός και ένα πράγμα σου λέω . Η σκέψη για το αν συμφέρει ή όχι η επισκευή (ότι και να έχει) είτε υγρά είτε μοτέρ . επειδή έχεις ψυγείο μίνι .... είναι και ότι χειρότερο γιατί τα μικρά ψυγεία σε τέτοιου είδους βλάβες "πλησιάζουν " στο καινούριο το κόστος επισκευής
    Αυτό συμφέρει ( το να αλλάξεις μοτερ κτλ ) σε μεγάλα δίπορτα ψυγεία και ακριβά. πάνω από 350 - 500 ευρώ.
    Με κλειστά μάτια λοιπόν βρες έστω μεταχειρισμένο.

4. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον Κυριακίδης για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

kabamarou (12-11-11)

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Μανώλης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Ευχαριστώ.
    Απλά και μεταχειρισμένο στις προδιαγραφές αυτού του ψυγείου που έχω τώρα είναι λίγο δύσκολο να βρω σε τιμή κάτω από 70 ευρώ αλλά είναι και αυτό που λέει ο stafidas ότι παίρνεις κάτι που λειτουργεί ενώ στην επισκευή είναι και το ρίσκο του ότι μπορεί να
    "φτιαχτούν" τα υγρά αλλά δεν είσαι σίγουρος ότι θα είναι όντως αυτό το πρόβλημα και θα δουλέψει μετά τέλεια.Βέβαια και για το μεταχειρισμένο δεν ξέρεις πως θα δουλέψει στην πορεία.Αστα να πάνε...

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kabamarou Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστώ.
    Απλά και μεταχειρισμένο στις προδιαγραφές αυτού του ψυγείου που έχω τώρα είναι λίγο δύσκολο να βρω σε τιμή κάτω από 70 ευρώ αλλά είναι και αυτό που λέει ο stafidas ότι παίρνεις κάτι που λειτουργεί ενώ στην επισκευή είναι και το ρίσκο του ότι μπορεί να
    "φτιαχτούν" τα υγρά αλλά δεν είσαι σίγουρος ότι θα είναι όντως αυτό το πρόβλημα και θα δουλέψει μετά τέλεια.Βέβαια και για το μεταχειρισμένο δεν ξέρεις πως θα δουλέψει στην πορεία.Αστα να πάνε...
    Για μεταχειρισμένα σου υπενθυμίζω ότι καμιά φορά υπάρχουν και επαγγελματίες ψυκτικοί που πουλάνε μεταχειρισμένα , αν και σπανίζει τώρα τελευταία. θα έχεις την "επγγελματική εγγύηση" τουλάχιστον.

7. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον Κυριακίδης για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

kabamarou (14-11-11)

Το avatar του χρήστη Nikos Anagnostou
    Μέλος
    Όνομα
    νικος
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kabamarou Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστώ.
    Τα υγρα φιλε μου δεν φτιαχνονται με την ενοια που ενοεις γιατι εαν δεν ερθει να το δει ψυκτικος να βγαλει συμπερεσμα τι ειδους βλαβη ειναι μην κανεις ικασειες απο μονο σου,γιατι εαν εχει διαροη(που με την συμπληρωση φρεον αυτο σκεφτομαι)τοτε θελει αλλη διαδικασια επισκευης κοινως πολλυ ψαξιμο.Αλλα επειδη ειναι μικρο ειναι ευκολο στο ψαξιμο,αλλα για μεταχοιρισμενο δεν στο συνιστο,γνωμη μου βεβαια.

9. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον Nikos Anagnostou για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

kabamarou (14-11-11)

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Μανώλης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Μπερδεύτηκα λίγο είναι η αλήθεια για το τι πρέπει να κάνω αλλά σας ευχαριστώ πάντως.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. ψυγείο samsung sr-368
    από thomasg24 στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-07-11, 17:46
  2. Πρόβλημα με το ψυγείο μας!
    από scooterlord στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-06-11, 16:27
  3. Πρόβλημα με το ψυγείο
    από nik3 στο forum Ψυγείο