Στο μόνο που δεν αναφέρει τάσεις είναι στο τελευταίο τύλιγμα (AC3), το πρόβλημά είναι να υπολογιστούν οι ισχύς των τυλιγμάτων.
Στο μόνο που δεν αναφέρει τάσεις είναι στο τελευταίο τύλιγμα (AC3), το πρόβλημά είναι να υπολογιστούν οι ισχύς των τυλιγμάτων.
duomax03 (04-11-11)
Οι τάσεις μετά την ανόρθωση.
Capture.JPG
δεν περίμενα να μου απαντήσετε γιατί γράφω ελάχιστα για το θέμα. Έβγαλε καπνούς μόλις το σύνδεσα και στη συνέχεια βέβαια είχε ανυπαρξία τάσης. Μπορούμε ρε παιδιά να βρούμε άκρη παρακαλώ γιατί δεν θέλω να επιστρέφω πράγματα χωρίς να τα έχω επισκευάσει. Πως μπορώ να βρω άκρη ;
duomax3
Ο μετασχηματιστής αυτός εάν δέν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί καινούργιος από την αντιπροσωπεία η επόμενη λύση είναι να ανακατασκευαστεί
Και εξηγούμαι
Υπάρχουν εργαστήρια που κάνουν περιελήξεις μετασχηματιστών και στα οποία πάς τον μετασχηματιστή 'καμένο' και σου ξανακάνουν καινούργια περιέλιξη και γίνεται καινούργιος απο την αρχή
Συνήθως τα καταστήματα ηλεκτρονικών έχουν και κάποια συνεργασία με τέτοια εργαστήρια
Θα πρέπει όμως να καταλάβεις πρώτα γιατί ο μετασχηματιστής 'κάηκε'
Δηλαδή αφού τον επισκευάσεις η ακόμα καλύτερα από πρήν να κάνεις έναν έλενχο του κυκλώματος για να βρείς την βλάβη που προκάλεσε το 'κάψομο'
τον βλεπω για
115 πρωτευον
2χ32 μεγαλο δευτερευον
2χ18 μεσαιο δευτερευον
οσο για το μικρο απο ( 5 - 6,3 - 9,6 - 12 ) για καποια απ αυτες ! ???
το υπολοιπο σχεδιο θα βοηθουσε αρκετα.