Η σε ένα επίσημο sony service για upgrade μέσω jtag.
Η σε ένα επίσημο sony service για upgrade μέσω jtag.
Εγώ πάντως έχω οδηγία από Την Sony ότι το θέμα έχει να κάνει με την digea αλλά όχι θέμα λογισμικού της δικής σου sony
Έχει συμβεί και σε άλλους πολλούς πελάτες μας
Kαλησπερα,κανε μια δοκιμη να αλλαξεις την γλωσσα σε αγγλικα και παρακολουθισε το λιγο.τα λεμε.
alex504 (18-10-11), GeorgeVita (21-10-11)
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!! Το πρόβλημα αυτό μου το έκανε μια KDL-52W4000 που έχω, για πρώτη φορά προχθές, αλλά με πλήρη blackscreen, και δεν επανερχόταν η τηλεόραση παρά μόνο μετά από μισή ώρα εκτός ρεύματος! Από το επίσημο service μου είπαν οτι "αν βαλω την tv να παίξει γυρω στις 19:00 που βάζει και το "... της Εδέμ", Θα ξανακολήσει σίγουρα!...
Μικρό το κακό λοιπόν και αφού δεν υπάρχει νεο firmware... περιμένουμε την digea να λύσει το πρόβλημα με τα data της!!!
Είπαμε πως το πρόβλημα (αν δεν το κάνει σε όλες της τηλεοράσεις) δεν είναι της digea αλλά της τηλεόρασης σου,
σε εσένα από ότι κατάλαβα σου βρήκαν και το πρόβλημα
η τηλεόρασή σου συχαίνεται το "... της Εδέμ" και σβήνει .
Κύριοι, σας ανέφερα ΑΚΡΙΒΩΣ το τι μου ανέφεραν από το ΕΠΙΣΗΜΟ service! Δεν έβαλα τίποτα δικό μου.
GeorgeVita σ'ευχαριστώ για το καλωσόρισμα αλλά δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο, γιατί δεν την χρησιμοποιώ μόνο για ταινίες HD στην κρεβατοκάμαρα.
(Στο σαλόνι υπάρχει προβολέας).
Δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση και κατά τύχη έβαλε η σύζυγος το Mega και κόλλησε, σε σημείο να μην μπορεί να δείξει τίποτα ούτε στο HDMI.
Σας ευχαριστώ όλους για την ενημέρωση
... αλλά ψηφιακή τηλεόραση σημαίνει και "ψηφιακά βοηθήματα" όπως ένδειξη προγράμματος, περίληψη / συντελεστές ταινίας, χρονοδιακόπτης κλπ. που είναι πιο χρήσιμα στα Ελληνικά και επειδή προβλέψαμε ότι μπορεί να "Φεύγουν τα greeklish γιατί έρχονται τα english!" μη το κάνω μόνος μου ...
Συμπέρασμα: φεύγει το MEGA από τα ψηφιακά της δικής μου TV μέχρι διορθώσεως του προβλήματος
G
.