να τον αποκολλήσω και τι να κάνω βερνίκι η σιλικόνη?
Όπως είναι πάνω ριχτού ζεστή σιλικόνη να είναι κλειστή η τηλεόραση κάλυψε το όλο
αμα του βάλω την κανονική που έχω σε σωληνάριο όχι σε πιστόλι? ειναι καλή ειναι 100% σιλικόνη!έχει καμιά διαφορά και αν ναι ποιά?έτσι να μαθαίνουμε και καινούρια πράγματα!
Θυμιζει κορεα η φωτογραφια (θα συμφωνησω με τον Σπυρο) και φυσικα αλαγη σε πυκνωτες,ομως και κατι αλλο.Τσεκαρε αν υπαρχει τριμμερ στην τροφοδοσια...Ισως να εχει ερθει η ωρα του (ανοιγεις την συσκευη και μετρας αν ειναι 110 τα βολτ π.χ στον πυκνωτη μετα το τροφοδοτικο) αν και θα χριαζοταν το σχεδιο για περαιτερω διαδικασιες.
xaxaxaxa ναι γιώργο κάργα κορέα τουλάχιστον για την samsung ειναι η μαμά!είναι η μόνη tv που έχω δεί που να έχει οθόνη samsung και όχι άλλης εταιρείας!τωρα για βρές κορεάτικη(δηλαδή αυθεντική) samsung!λοιπόν το βρήκα το service manual αλλά δεν μπορώ να το κατεβάσω!
http://elektrotanya.com/samsung_cx-5.../download.html
Εγώ λέω να του ρίξει μονωτικό σε σπρέι μήπως εισχωρήσει και μέσα, αν κα όπως "μαντεύω" θα έχει και ψυχρές.
alex504 (19-10-11)
Παίδες η tv τα έπαιξε τελείως...ξέρω δεν αξίζει να ασχολείσαι πλέον με επισκευές παλαιών tv αλλα άμα φτιάχνετε οικονομικά why not?Λοιπόν ανοίγω από τηλεκοντρόλ, ανοίγει και η οθόνη παραμένη μαύρη...την άνοιξα έστριψα δεξιά την βίδα screen του μ/ς υψηλής πήρε φωτεινότητα και είναι έτσι...![]()
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός τ.ε