καμμενος υψηλης
Η δικιά μου γνώμη είναι πως μαζί με το μ/σ υψηλής καεί και το tda8362.
Για όσους έχουν χρησιμοποιήσει παλμογράφο :
Εχουμαι ενα σημείο στο service manual που πρέπει να βάλουμαι παλμογράφο με τις ρυθμίσης -Volt,div κ.λ.π. που λέει o κατασκευαστής για να δούμαι την εικόνα που μας έχει στο manual.
Γνωστό οτι το - του παλμογράφου είναι η γείωση του σπιτιού .... Φυσικά η TV δεν κάνει χρήση της γείωσης .... Αρα βάζω το - και το + εκεί που μου λεει ο κατασκευαστής ???
σωστά ή θα κλαίω τον παλμογράφο μου ....
Αν θέλεις να πάρεις μετρήσεις από το πρωτεύων του παλμοτροφοδοτικού η γείωση είναι το πλήν του μεγάλου πυκνωτή αλλά θα πρέπει να αποσυνδέσεις την γείωση του δικτύου από τον παλμογράφο.
Αν θέλεις να μετρήσεις στο δευτερεύων σε μια γείωση του δευτερεύοντος (ας πούμε στο μεταλλικό του tuner).
Κοίτα εδώ αν έχεις κάποια επιπλέον απορία ρώτα http://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=58040
Εχουμαι και λέμε Καμένα ήταν
το TDA8362E
to TDA3654
μετασχηματιστής υψηλής .
Απο μεταχειρισμένη τηλεόραση πήρα τα παραπάνω εκτός το tda3654 που ήταν καινούργιο .
Αποτέλεσμα :
Με το που έβαλα την τηλεόραση στην μπρίζα άναψε !!! . ρύθμισα το focus k.l.p. .
Οταν την έσβησα και πήγα να την ανάψω πραμένει στην αναμονή .
Το led φωτοβολή εντονα σε κατάσταση αναμονής και όταν δείνω σήμα να ανάψει αναβοσβήνει το led . Φαίνεται κοινός ότι πάει να ανάψει αλλα κάτι βρήσκει και μπαίνει σε κατάσταση αναμονής .....
κανείς καμία ιδέα .... Πρέπει να είμαι στην ουρά οτυ γαιδαριού αλλα δεν ξέρω τι άλλω να κάνω ..... μάλλον θα πάει για ανακύκλωση και το γ...ω είναι οτι χρόνια δεν έχεο δουλευτεί ολα είναι καινούργια μέσα της ...
Όταν αναβοσβήνει το led σου ρίχνει και την τροφοδοσία της υψυλής B+.