-
στην σελιδα 88 εχει μια πολυ καλη πατεντα για reflow
με ενα εξαρτημα που στελνει την ροη του ζεστου αερα κατευθειαν κατω sτις μπιλιες
χωρις ετσι να ταλαιιπωρητε το ιδιο το bga
αραγε υπαρχει κατι τετοιο στην αγορα ?
διαφορετικα βλεπω οι τορνοι να περνουν μπρος!!!
-
-
Κάποια DIY πατέντα θα είναι αυτό που λες με μικρές πιθανότητες επιτυχίας.
Τι νομίζεις να γίνει αν στήλης ζεστό αέρα κάτω από το bga,
για reflow χλομό το βλέπω το πιθανότερο μετά να θέλει και rebaling.
-
-
αγαπητοι φιλοι ανακαλυψα ισως το καλυτερο forum για reballing
www.reballing.es
ειναι στα ισπανικα αλλα με ενα translation tool καντε μετατροπη στα αγγλικα και ειστε οκ
oποιος εχει ορεξη και δειψα....για reballing.......σιγουρα κατι θα κερδισει απο αυτο το forum
τελικα οι ισπανοι ειναι πολυυυυυυυυυυυ μπροστα !!!
μετα απο ωρες μελετης αυτου του forum.....παω σφερα για
ACHI PRO SC......ενα κινεζακι.....που για τα λεφτα του ειναι οτι καλυτερο
-
-
-
-
Και ο Jovy είναι αρκετά καλός για τα λεφτά του, το θέμα είναι οτι οι τιμές σε αυτά τα stations είναι στο χιλιάρικο και άνω.
Αν το κάνεις επαγγελματικά η γενικά βγάζεις συμφωνώ για αγορά.
Δεν μπορεί όμως ο καθένας να πάρει στο σπίτι του.
Οι Ισπανοί απλά χρησιμοποιούν soldering profiles κλπ, έχει μερικά καλά tips μέσα.
900MHz-64GHz
-
-
α ρε κωστα ποροθηκες πολυ.....
-
-
η καλυτερη τιμη που βρηκα για το ACHI PRO SC ειναι 800+φπα+ 50 ευρω μεταφορικα.....περιπου ολα
δηλαδη 1000 ευρω παραδοτεο εδω.......απο ισπανια......ετσι δεν εχουμε προβλημα τελωνειου
απο κινα το βρηκα 650 ευρω παραδοτεο εδω.....αλλλα δεν εχω ορεξη να μαλωνω με τελωνεια
ειναι τεραστιο και βαρι......25 κιλα......οι τελωνιακοι θα το περασουν για αξονικο τομογραφο.....και καταλαβενετε!!!
-
-
ο Jovy ειναι 50% ακριβωτερος χωρις να εχει κατι καλυτερο επανω του......η μαλλον για μενα αρνητικα εχει
ποια ειναι τα αρνητικα του για μενα ?
1) εχει ασπρο irda και οχι dark......μαμαει τα ματια
2) εχει μικροτερο προθερματηρα......ο achi εχει τεραστιο .....σε μεγαλες πλακετες.....λαπτοπ.....νομιζω κανει πιο ομοιομορφη προθερμανση
3) o achi οτι και να παθει βρησκεις πιο ευκολα ανταλακτικα.....το ebay βρωμαει.....απο ολα τα κομματια του......βασικα παθαινουν οι 2 εγκεφαλοι θερμοκρασιας που ο ενας ειναι για την προθερμανση και ο αλλος για το irda.....με 100 ευρω εκαστος τους αλλαζεις
αν καποιος φιλος ενδιαφερετε για αγορα .....ας ενωθουμε για καλητερες τιμες.....εγω θα το ψαξω καμια 10-15 μερες και μετα θα προχωρησω
-
-
Όντως φαίνεται αρκετά καλός αλλά
1. Η εστίαση μάλλον θα είναι ποιο δύσκολη εκτός αν την κάνεις με το computer
2. Αρκετός είναι και του jovy
3. Και με τον jovy δεν νομίζω να μην υπάρχουν (είναι αρκετά γνωστός)
Κώστα μην νομίζεις πως μόνο με irda heater μπορείς να κάνεις reballing (θέλει και αρκετή προσπάθεια).
Εγώ πάντως είχα πάρει αυτόν http://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=54107 και για απλά πράγματα είναι οκ,
και κάτι άλλο θετικό για τον achi, ο δικός μου (T862) έχει 100W λάμπα ο jovy 150W και ο achi αν κατάλαβα καλά 400W (πολύ θετικό για μεγάλα bga).
-
-
αγαπητε σπυρο σαφεστατα και τον καλυτερο σταθμο να παρεις.....το reballing δεν μπορει να γινει με το πατημα ενος κουμπιου.....
ειναι δουλεια...του χεριου και του μυαλου
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης