Ψάξε και με τον κωδικό του στο ebay.
Ας είναι και heat directly, ποτέ δεν ξέρεις...
900MHz-64GHz
Κωνσταντίνε έχω βάλει link παραπάνω.
ευχαριστώ παιδιά.... τα έχω δει αυτά...
θέλω τη γνώμη σας για τα σετ που περιλαμβάνουν και το κιτ reballing όπως έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα..reballing+kit
νομίζω ο κωνσταντίνος είχε γράψει οτι είναι καλύτερα να είναι και για solder paste και για reballing
"Δεν απέτυχα. Απλά βρήκα 10.000 τρόπους που δεν δουλεύουν!" Thomas Edison
Απ'οτι καταλαβα δεν γινεται να ειναι και για solder paste και για μπαλλακια..Αυτα που γραφουν heat directly ειναι μικρα, ισα ισα με το τσιπ γιαυτο μπορει να θερμανθουν, αρα ειναι για solder paste.
Τα αλλα που μπαινουν στη βαση δεν κανει να θερμανθουν γιατι παραμορφονονται οποτε κανουν μονο για μπαλλακια.
Δεν εχουν διαφορετικο υλικο αλλα διαφορετικο μεγεθος.
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Με την πάστα κόλλησης σε συμφέρει να είναι πιό μεγάλο για να μπορείς να το σταθεροποιείς στη θέση του και όσο πιό επίπεδα πάνω στο τσιπάκι γίνεται. Με τη χρήση μαγνητών, clamps κλπ.
900MHz-64GHz
Παιδιά είχα πετύυχει αυτό το βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=Nf-BspBQ-bk
Με αφορμή το βίντεο λοιπόν,
Τί γνώμη έχετε για τα universal stencil? κάνουν όντως γι όλα η μόνο για τα μεγάλα bga?? Θα δουλέυε με παστα το ίδιο?τα μπαλακια που βάζει ο τύπος τα έχετε συναντήσει ποτε?περι τίνως προκειται?
@ leosdef: Το εχεις δοκιμασει αυτο; Εγω καναδυο φορες που προσπαθησα μου παραμορφωσε το στενσιλ(μιλαω για στενσιλ 80*80). Οσα heat directly stencils εχω δει ειναι μικρα, ισα-ισα με το chip.
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Παιδιά και τα heat directly παραμορφόνουν σε σχετικά μεγάλη θερμοκρασία (φυσικά ποιο δύσκολα λόγο μεγέθούς),
με τα universal είναι πολύ ποιό δύσκολο γιατί κολάνε τα μπαλάκια αναμεταξή τους
Καλημέρα σε όλους!
Δεν είναι λίγο "τσιμπιμένες" οι τιμές της WARTON???
- Kapton tape 12mm width rolls (1) - £12.76/each
- Future HF Rework Jelly -30g syringe with manual plunger - £21.00/each
Future P2003 No Clean Solder Paste - do you require leaded or lead free?
Τους έστειλα ξανά email για tax-free προσφορά και περιμένω απάντηση...
"Δεν απέτυχα. Απλά βρήκα 10.000 τρόπους που δεν δουλεύουν!" Thomas Edison