Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 42

Θέμα: SAMSUNG LE40R86

Μέλος
    Όνομα
    123
    Περιοχή
    122

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από palmoservice Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε ξερω κατα ποσο ειναι "ευγενεια ψυχης" να δημοσιοποιειται
    η διαδικασιας επισκευης/προγραμματισμου μιας σύγχρονης
    τηλεορασης σε ατομα οπως ο supermanboy που το πρωι
    δουλευουν στον ΟΤΕ και το απογευμα επισκευαζουν τηλεορασεις.
    Υπαρχουν και καποια ορια. Δε νομίζετε?
    μα ο Γιαννης αλλα λεει.για τα ορια/τοτε γιατι και εσυ μπαινεις σε καποιο σαιτ για να μαθεις κατι;εχω μεγαλωσει μεταξυ των ρωσων και συγνωμη ομως σκεφτομαι διαφορετικα.
    σε ανθρωπους που δεν εχουν καμια σχεση με τα ηλεκτρονικα συμφωνω.οταν ομως εχουν, εαν ξερω θα τους βοηθησω.
    το μεγαλο μας προβλημα ειναι οτι εχουμε λιγα βιβλια για τα ηλεκτρονικα.η εαν υπαρχουν πρεπει να τα αγορασεις.ενω οι ρωσοι τα εχουνε ολα και λιγοι ειναι που τα αγοραζουν.εκει την γνωση την μοιραζονται.για αυτο και μαθαινουν ολοι τους παρα πολλα.

και δεν νομιζω να επισκευαζεις μονο τηλεορασεις ;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mystaki g : 11-05-11 στις 13:40

Μέλος
    Όνομα
    123
    Περιοχή
    122

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από palmoservice Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εφοσον αναφερθηκα συγκεκριμενα στον supermanboy,
    του στελνω με μηνυμα οτι εγραψα για αυτον. Λυπαμαι
    αλλα για την βλαβη που αναφερει ο teo966 δεν εχω κατι
    να προσθεσω.
    μα δεν ειπες και τιποτα κακο.μια γνωμη ηταν.εδω ολοι μας περιπου ετσι σκεφτομαστε νεο-Ελληνικα.

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

επειδή δεν έδωσα απάντηση για το πώς γράφεται η μνήμη γιατί ο φίλος δεν μάθαμε αν άλλαξε την μνήμη να πώ το εξής πολλές φορές προσπαθούμε να βοηθήσουμε στα τυφλά αλλά συγκεκριμένα για το που να ψάξει αλλά πετάγονται οι ειδήμονες και μπερδεύουν και αυτόν που έχει τη βλάβη και εμάς το σωστό θα είναι όταν δεν ξέρουμε κάτι δεν απαντάμε εγώ αυτό κάνω,αυτός που θέλει να επισκευάσει θα κάνει μεγαλύτερη ζημιά.
    τώρα για το πως γράφεται η μνήμη θα φέρω ενα παράδειγμα:για να γράψεις μια sony π.χ χρειάζεται το trace με την καλωδίωση κόστος 600€ και on line με την εταίρεια για να κατεβάσεις αρχείο πρέπει να δώσεις σειριακό αριθμό,έχω δει σε ποστ να γράφεται κάνε software update και στο τέλος τίποτα.
    όσο για αυτούς πού ρωτήσανε για τα αρχεία ήδη τα γνωρίζουν πώς γίνεται η αναβάθμιση
    τέλος μήν το έχει η μοίρα της tv και πέσει κανένα αρχείο hex ή eep σε κανένα αρχάριο και τη δώσει με σειριακό
    χωρίς τον εξοπλισμό

Το avatar του χρήστη supermanboy
    Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΑΝΝΗΣ
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προεπιλογή

μα δεν ειπες και τιποτα κακο.μια γνωμη ηταν.εδω ολοι μας περιπου ετσι σκεφτομαστε νεο-Ελληνικα.

Γιώργο μου όπως βλέπεις ο νεο-έλληνας έτσι έμαθε να σκέφτεται και να βλέπει μόνο το δέντρο και ποτέ το δάσος.Επίσης να είναι παρτάκιας και πονηρός όπως ο φίλος μας παραπάνω που κατευθείαν θεώρησε πως το απογευματάκι έχω εργαστήριο,την dsl γραμμή ενεργή και το site αυτό στην οθόνη και αρχίζω να βγάζω δευτεροκάματο!!!.Αν επισκεύαζα τηλεοράσεις ή άλλες συσκευές θα περίμενα από εσάς να μου "τις κάνετε"?Μπορεί κάποιος από εδώ να βγάλει λεφτά?Αν ναι ρε παιδιά τότε τι να πω!Α ρε αθάνατε έλληνα με την ευστροφία σου.Κρατάτε τα λοιπόν για εσάς μήπως αν τύχει και τα μάθει άλλος χάσετε τα πρωτία!

Για τους ρώσους Γιώργο μου σου είπα πως γνώρισα μερικούς και χαίρομαι που μοιράζονται μαζί σου γνώση και θεωρία.Το ίδιο κάνουν γερμανοί,γάλλοι και ιδίως ιταλοί.Κάθονται από πάνω σου και αν δουν πως κάπου κάτι δεν κυλάει σωστά τότε σου το δείχνουν ξανά και ξανά μέχρι να καταλάβεις τον λόγο που γίνεται και όχι να το μάθεις εμπειρικά ώστε αν οι παράμετροι κάποια στιγμή αλλάξουν να μη σηκώσεις τα χέρια και να μπορείς να δώσεις λύση!Οι δε άγγλοι που τους λέμε τα τόσα μα τόσα χλευαστικά σαν τεχνικοί είναι 2 φορές καλύτεροι από τους γερμανούς για εμένα γεμάτοι ευγένεια και θεωρητικά κατερτισμένοι.

Σαν επίλογο και κλείνω όταν παιδιά βλέπεις κάποιον που γνωρίζει και ξέρει να ζορίζεται και να κάνει πέρα την περηφάνεια του διότι σε αυτά τα πράγματα δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα,να ρωτάει για να μάθει περισσότερα εε αυτό είναι ευγένεια ψυχής κατα εμέ και όποιον δεν τον αρέσει ας μην με συμμεριστεί.Τέτοιους ανθρώπους τους βοηθας και δεν τους κόβεις τα πόδια όπως μάθανε εδώ να κάνουν σε όποιον βλέπουν πως προκόβει!Δηλαδή αν με ρωτήσει εμένα κάποιος πως δουλέυει μια κάρτα euro-isdn σε σχέση με μια pri-30 ή pri-23 να μην του πω εε?Ή το vdsl που βασίζεται και πως δίνει 50Mbps σε σχέση με το dsl+2 να το κρατήσω!Θα το μάθει λέτε και κινδυνέυω να χάσω τα πρωτία εε ή ίσως την θέση μου διότι είναι κρατικά μυστικά και υπάρχουν και πάροχοι πια.Α ρε καλά μας κάνουνε και μας χλεύαζουν έξω!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη supermanboy : 11-05-11 στις 17:22

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

αν ενοείς εμένα προσπαθώ πάντα να βοηθώ μόνο όταν γνωρίζω και υπάρχει και διαθέσιμος χρόνος

Το avatar του χρήστη supermanboy
    Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΑΝΝΗΣ
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν ενοείς εμένα προσπαθώ πάντα να βοηθώ μόνο όταν γνωρίζω και υπάρχει και διαθέσιμος χρόνος
    Νίκο όχι φυσικά!Δεν εννοώ εσένα.Εσύ πάντα βοηθάς και είσαι πολύ συγκεκριμένος στο τι λες και σε ποιον το λες.Ξέρει αυτός ποιον εννοώ.

Μέλος
    Όνομα
    123
    Περιοχή
    122

Προεπιλογή

Α ρε καλά μας κάνουνε και μας χλεύαζουν έξω!
    εναξει μπορει να ειμαστε για .... ομως σαν λαος ακομα μας αγαπανε.τωρα τελευταια σε ενα σαιτ τουρισμου ενας ,πρεπει να ηταν ρωσος.γραφει:ο ελληνας ειναι ο ποιο φιλικος λαος.και το λεω εγω που εχω κανει ταξιδια και ταξιδια.και κανενας δεν του ειπε οτι ειναι λαθος.
    τετοια διαβαζω και χαιρεται η ψυχη μου.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mystaki g : 11-05-11 στις 19:57

Το avatar του χρήστη her
    Μέλος
    Όνομα
    Ηρακλής
    Περιοχή
    Αργυρούπολη

Προεπιλογή

Ο Νίκος πράγματι βοηθάει όσο μπορεί. Δίνει πολύ εύστοχες απαντήσεις και είναι από τους top. Τον ευχαριστούμε.

Το avatar του χρήστη leosedf
    Συντονιστής
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Σε αυτό το site http://dump.elektroda.pl/main.php έχετε ψάξει για τα αρχεία bin, hex κλπ?
    900MHz-64GHz

Το avatar του χρήστη spiroscfu
    Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Κέρκυρα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από leosedf Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε αυτό το site http://dump.elektroda.pl/main.php έχετε ψάξει για τα αρχεία bin, hex κλπ?
    Αυτό το site έχει αρχεία για crt για lcd ελάχιστα.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. LE40R86
    από teo966 στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-09-11, 16:40
  2. samsung
    από akisssssssss στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-01-11, 23:45
  3. ΕΠΙΣΚΕΥΗ SAMSUNG LCD
    από pavlopou στο forum Τηλεόραση