Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 15

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη dant3
    Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Οταν λεω παιζει κανονικα εννοω δεν παραμορφωνει.τωρα σε οποια εισοδο και να το βαλω πανω απο το 1/4 της εντασης τις διακοπες παντα τις κανει!καμια ιδεα για το τι μπορει να ειναι?

Μέλος
    Όνομα
    ΘΥΜΙΟΣ
    Περιοχή
    ΑΓΡΙΝΙΟ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dant3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οταν λεω παιζει κανονικα εννοω δεν παραμορφωνει.τωρα σε οποια εισοδο και να το βαλω πανω απο το 1/4 της εντασης τις διακοπες παντα τις κανει!καμια ιδεα για το τι μπορει να ειναι?
    Παμε παλι ενα ενα ,αν σε μια εισοδο παραμορφωνει ενω σε αλλη οχι τοτε το μονο που μπορει να φταιει ειναι ο επιλογεας ειδοδου.Ο μεταγογικος διακοπτης δηλ. που τις περισσοτερες φορες και σε παλια μηχανηματα δημιουργει προβληματα λογω του οτι και η παραμικρη βρωμια-οξειδωση ειναι αντισταση στα μικρα ρευματα [ΜV] που χειριζεται.Αν λοιπον υποφεσουμε πως ο επιλογεας εχει προβλημα και εμεις οδηγησουμε το παραμορφομενο σημα στην εξοδο με μεγαλη ενταση τοτε ειναι πιθανο, αναλογα με τη σχεδιαση να δρα το κυκλωμα προστασιας.
    Τι μπορεις να κανεις;Αν λεω αν σε μια εισοδο παραμορφωνει ενω σε αλλη οχι π.χ η aux και η tape πρεπει με την ιδια πηγη να παιζουν ιδια αν οχι τοτε παρε ενα σπρευ καθαρισμου με λαδι απο καταστημα με ηλεκτρονικα ανταλλακτικα ΒΓΑΛΕ την πριζα απο τον ενισχυτη πατα η στριψε τα κουμπια που γραφουν tape cd aux tuner και δες που βρισκονται οι διακοπτες αυτοι μεσα στον ενισχυτη.Εκει λοιπον μεσα στο διακοπτη ριξε σπρευ και συνεχιζε ν'αλλαζεις συνεχεια την πηγη εισοδου ,να πατας δηλ τα κουμπια.Προσοχη απ'οτι θυμαμε ο συγκεκριμενος ενισχυτης εχει συρομενα volume αν ριξεις και σε αυτα σπρευ μπορεις να κανεις και καλο και κακο.
    Καλο γιατι θα καθαρισουν και δεν θα κανουν διακοπες αλλα και κακο γιατι δεν θα κυλανε ελευθερα.

Μέλος
    Όνομα
    ΘΥΜΙΟΣ
    Περιοχή
    ΑΓΡΙΝΙΟ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΘΥΜΙΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παμε παλι ενα ενα ,αν σε μια εισοδο παραμορφωνει ενω σε αλλη οχι τοτε το μονο που μπορει να φταιει ειναι ο επιλογεας ειδοδου.Ο μεταγογικος διακοπτης δηλ. που τις περισσοτερες φορες και σε παλια μηχανηματα δημιουργει προβληματα λογω του οτι και η παραμικρη βρωμια-οξειδωση ειναι αντισταση στα μικρα ρευματα [ΜV] που χειριζεται.Αν λοιπον υποφεσουμε πως ο επιλογεας εχει προβλημα και εμεις οδηγησουμε το παραμορφομενο σημα στην εξοδο με μεγαλη ενταση τοτε ειναι πιθανο, αναλογα με τη σχεδιαση να δρα το κυκλωμα προστασιας.
    Τι μπορεις να κανεις;Αν λεω αν σε μια εισοδο παραμορφωνει ενω σε αλλη οχι π.χ η aux και η tape πρεπει με την ιδια πηγη να παιζουν ιδια αν οχι τοτε παρε ενα σπρευ καθαρισμου με λαδι απο καταστημα με ηλεκτρονικα ανταλλακτικα ΒΓΑΛΕ την πριζα απο τον ενισχυτη πατα η στριψε τα κουμπια που γραφουν tape cd aux tuner και δες που βρισκονται οι διακοπτες αυτοι μεσα στον ενισχυτη.Εκει λοιπον μεσα στο διακοπτη ριξε σπρευ και συνεχιζε ν'αλλαζεις συνεχεια την πηγη εισοδου ,να πατας δηλ τα κουμπια.Προσοχη απ'οτι θυμαμε ο συγκεκριμενος ενισχυτης εχει συρομενα volume αν ριξεις και σε αυτα σπρευ μπορεις να κανεις και καλο και κακο.
    Καλο γιατι θα καθαρισουν και δεν θα κανουν διακοπες αλλα και κακο γιατι δεν θα κυλανε ελευθερα.
    Συγνωμη αλλα οτι ειπα παραπανω ....ξεχνατα.Ο ενισχυτης σου εχει ηλεκτρονικη επιλογη εισοδων ,με ολοκληρομενο και οχι με μηχανικο διακοπτη ,οποτε ασε τα σπρευ......και τη δουλια σε μαστορα.

Το avatar του χρήστη dant3
    Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Οπως ειπα ακομα και σε εισοδο που δεν κανει παραμορφωση παλι κανει τις διακοπες πανω απο το 1/4 της εντασης...αυτο που παραμορφωνει σε καποιες εισοδους δεν με ενοχλει.αυτο για τις διακοπες πιο πολυ με ενδιαφερει να ξερω τι εχει...

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Κορυδαλλος

Προεπιλογή

τωρα εγω που εχω ενα luxman και μου κανει ακριβως το αναποδο τι να πω? δηλαδη ξεκιναει πεζει χαμηλα μεχρι τη μεση της εντασης και απο εκει και πανω σαν να "κσυπναε" και παιζει κανονικα αλλα παλι εχω την εντυπωση πως δεν δουλεβει το loudness!!!!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νικος
    Περιοχή
    Ν. Κοσμος

Προεπιλογή

Καλημερα στην ομορφη παρεα σας.
    Εχω και εγω εναν marantz pm 340 που ειε παρουσιασει τα ιδια συμπτωματα.
    Τελικα μετα απο καποιο καιρο εσβησε εντελως. Δεν θυμαμαι εαν τα συμπτωματα αυτα των διακοπων ηταν πριν αντικαταστησω τα ηχεια η μετα.
    Χτες το βραδυ μετα απο εναν ελεγχο που εκανα εντοπισα την βλαβη στο θερμικο που βρισκεται πριν τον μετασχηματιστη και μετα την ασφαλεια, Γεφυρωσα το θερμικο και ολα οκ. Τορα θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου πει εαν το αφησω ετσι θα ειμαι οκ? ή μπορει να παθει μεγαλυτερη ζημια? Καποια ιδεα? Και αν πρεπει καλυτερα να το αντικαταστησω που μπορω να απευθυνθω?
    Ευχαριστω εκ των προτερων.

Μέλος
    Όνομα
    Νικος
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

να μην ανοιγω αλλο θεμα!!!Μηπως εχει καποιος service manual απ τον εν λογω ενισχυτη???

Παρόμοια Θέματα

1. επισκευη πλασμα τν
    από STALKER IX στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-12-10, 16:44
  2. επισκευη σε μικρο usb.
    από thanosgen στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-10-09, 23:59
  3. Σχέδιο ενισχυτή ήχου Marantz
    από siolosni στο forum Eνισχυτής, Home Cinema & HiFi
    Απαντήσεις: 10