-
ΤΗΛΕΧΕΙΡΗΣΤΗΡΙΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ
Εχω ενα τηλεκοντρολ απο συναγερμο αυτοκινητου gemini και δουλευει οποτε θελει,για να το αντικαταστησω απευθυνομαι στην εταρεια ή κανουν και του εμποριου π.χ εχω ενα RMC600 μπορει να προγραματιστει ή ειναι για γκαραζοπορτες;και κατι αλλο στους συναγερμους αυτοκινητων τα κοντρολ σε τι συχνοτητες δουλευουν.
-
-
αν ειναι κυλιομενης συχνοτητας δεν γινεται..αυτα που χρησιμοποιουν στις γκαραζοπορτες ειναι αντιγραψιμα.gemini,elser κτλ μαρκες δεν αντιγραφονται παρα μονο στην αντιστοιχη εταιρια
-
-
Βαγγελη δεν νομιζω να ειναι με κυλιομενους κωδικους ,ειναι τουλαχιστον τετραετιας ο συναγερμος και ο κωδικος που γραφει το κοντρολ ειναι tx id :0b8fw-06.Πως θα καταλαβω αν ο συναγερμος ειναι με κυλιομενους κωδικους ή οχι
-
-
θα πας σε ενα μαγαζι που αντιγραφει τηλεκοντρολ..μολις το βαλει πανω στο μηχανηματακι (αντιγραφεα) θα σου πει επιτοπου αν ειναι η οχι...αν δεν ειναι..σου βγαζει και αντιγραφο με την μια....αλλα τωρα που το θυμηθηκα..ριξε ενα καθαρισμα το τηλεκοντρολ στις επαφες τις μπαταριας....αν και ενα που επεσε στα χερια μου περυσι και το εφτιαξα..του αλλαξα διακοπτακι..αυτα τα μικρα τα ασπρα με δυο ποδαρακι που ειναι
-
-
Βαγγελη ειμαι επαγγελματιας ηλεκτρονικος με εργαστηριο τοχω λυσει,κολλησει αλλα ρωταω γιατι με τους συναγερμους εχω μεσανυκτα μονο με κεραιες τηλεορασεις ασχολουμαι.
-
-
παω πασο τοτε Γιαννη....το κακο με τα τηλεκοντρολ ειναι το εξης.πεφτουν σε ολους μας τα κλειδια κατω...κατα την πτωση αλλαζει η χωριτικοτητα των smd πυκνωτων αρα αλλαγη στην συχνοτητα....αρα η κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη
-
-
Με το λογότυπο της gemini κυκλοφορούν μαϊμουδες (made in greece). Σε ένα τέτοιο μαϊμού τετραετίας τηλεκοντρόλ (με μέγεθος όσο μια μπαταρία ΑΑ) άλλαξα το saw για να παίξει. Ήταν κυλιόμενου κωδικού το δικό μου.
-
-
αυτο με την πτωση το επαθα και εγω στο toyota μου.και απο οτι μου ειπαν πρεπει να αλαξω συναγερμο γιατι χαλασαν και τα 2 κοντρολ.
-
-
Κοντρολ εχω να δουλευει αυτο ειναι το δευτερο και μεσα εχει ενα μεταβλητο πυκνωτη σαν αυτο που χρησιμοποιειται σε τηλεορασεις διπλα στο ολοκληρωμενο χρωματος tda 4650.To προβλημα βρισκεται μαλλον σε σπασιμο πλακετας και αν ειναι ελληνικος ο συναγερμος ή οχι που να το ξερω.
-
-
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης