Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 7 από 7

Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Κρητη

Προεπιλογή SONY KV-21M3D TRINITRON

Μια μικρή βοήθεια για αυτήν την τηλεόραση και το ανώμαλο τροφοδοτικό της . Σε αυτήν την tv δεν ανάβει το λεντ όταν την βάζω στην πρίζα ούτε ακούγεται κάποιος θόρυβος από το τροφοδοτικό της , έχω ελέγξει την τάση που πάει στο str 5706 και είναι στα 310 περίπου , επίσης έχω μετρήσει όλες τις διόδους και είναι όλες ok .από τις μετρήσεις που έκανα το τροφοδοτικό δεν βγάζει καμία τάση ,ούτε και τα 200 volt φυσικά .όλα ψόφια δηλαδή. Το μόνο που έκανα ήταν να βγάλω το μετασχηματιστή υψηλής στον αέρα και να της βάλω γλόμπο για φορτίο και άλλαξα και του μικρούς ηλεκτρολυτικούς που είναι γύρο από το str , βρήκα και το σχέδιο της και το ανεβάζω.
    Συνημμένα Αρχεία Συνημμένα Αρχεία

2. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον sv9gph για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

mix31 (22-10-17)

ΚΥΡΙΑΚΟΣ 69

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sv9gph Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το μόνο που έκανα ήταν να βγάλω το μετασχηματιστή υψηλής στον αέρα και να της βάλω γλόμπο για φορτίο και άλλαξα και του μικρούς ηλεκτρολυτικούς που είναι γύρο από το str
    Και τι συμπέρασμα έβγαλες ?

Το avatar του χρήστη jim philips
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Καματερο

Προεπιλογή

Αλλαξες το str?εγω απο εκει θα ξεκινουσα,και κοιταξε αν κατω απο τον μ/τ/σ/ τροφ/ιας εχει μια αντισταση,αν εχει τσεκαρισε την γιατι ανοιγει.τα λεμε

Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Κρητη

Προεπιλογή

Όλες οι αντιστάσεις είναι πάνω στο σασί και είναι όλες εντάξει , συνήθως όταν έχει πρόβλημα το str ανατινάζεται και είναι αυτό που με έχει προβληματίσει , προς το παρόν την έχω βάλει στην άκρη ώσπου να πάω να της πάρω το ανταλλακτικό .απλά αυτό που σκέπτομαι είναι ότι μπορεί να μην είναι από εκεί η βλάβη στραβοκοιτάζω και το tda …..

Το avatar του χρήστη jim philips
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Καματερο

Προεπιλογή

Δεν ειναι απολυτο αυτο εγω θα αλλαζα str μου εχει τυχει πολλες φορες να ειναι νεκρη tv απο str χωρις να το εχει τιναξει.

Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Κρητη

Προεπιλογή

Χθες έκατσα και την έβαλα στον πάγκο και της έριξα μια ποιο προσεκτική ματιά , υπομονή θέλει και πείσμα ,από την έξοδο του τροφοδοτικού έχει κάψει δυο τρανζιστορακια που πάνε προς το dta όπου κραταει το σταμπαι και άλλο ένα τρανζίστορ που δίνει τάση σε ένα ολοκληρωμένο τύπου mc .... δεν θυμάμαι τον υπόλοιπο κωδικό του και δεν είμαι στο εργαστήρι για να τον γράψω ολόκληρο…. Να πω επίσης ότι το τρανζιστορ που πάει ταση προς το mc το δουλεύει σαν οδηγό και υπάρχει και άλλο ένα τρανζιστορακι από το οποίο καταλήγει η τάση στο ολοκληρωμένο και είναι οκ . το μόνο που απομένει τώρα είναι η αγορά των αναταλακτηκων και βλέπουμε ….πρέπει να κάνω 150 χιλιόμετρα για να τα πάρω…..αυτό είναι το πρόβλημα της επαρχίας…..

Νέο Μέλος
    Όνομα
    βαγγελης
    Περιοχή
    χαλκιδα

Προεπιλογή

καλησπερα μηπως ξερεις κατι για την βλαβη της SONY KV-21M3D ; αναβοσβηνει 4 φορες το λαμπακι και εχει τασεις στην εξοδο του τροφοδοτικου

Παρόμοια Θέματα

1. Βλάβη σε Sony KV-21M3D (παραμορφωμένη εικόνα)
    από gsmaster στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-06-08, 20:38
  2. Πρόβλημα με sony trinitron
    από chris_20 στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-12-06, 02:23
  3. service manual sony trinitron kv-m1400u
    από baios στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-01-05, 16:15

Δικαιώματα - Επιλογές