Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 11

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη classic
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Καρδιτσα

Προεπιλογή

Φιλε αυτα τα μηχανηματα αξιζει σιγουρα να τα συντηρησεις.
    Δεν χρειαζεται να αλλαξεις σχεδιο, φτιαξε τη βλαβη του και εισαι ενταξει. Για να εχει βομβο σημαινει κακη τροφοδοσια οποτε ξεκινα αλλαζοντας τους ηλεκτρολυτικους στην τροφοδοσια. Γενικα κρινεται σκοπιμο να γινει αντικατασταση ολων των πυκνωτων.

Το avatar του χρήστη NOE
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

φίλε μου το μηχάνημα είναι παλιό, γιαυτό σίγουρα μερικοί απο τους πυκνωτές δέν θα είναι στη καλύτερη φυσική κατάσταση. Θα σου έλεγα να αλλάξεις όλους του πυκνωτές με καινούριους, καλής σχετικά ποιότητας. Αν μετά από αυτό εξακολουθεί να μήν παίζει καλά τότε ίσως έχει πεσμένες λάμπες. Αν αλλάξεις λάμπες θα πρέπει να είναι ματσαρισμένες (αυτές που είναι σε push pull).

Για να απαντήσω στην ερώτηση σου: Όχι, δεν την ξέρω αυτή τη μάρκα, αλλα σε παροτρίνω να τον επισκευάσεις. Αν παρόλα αυτά απόφασίσεις να τον πετάξεις τότε μήν το κάνεις, σίγουρα εδώ υπάρχουν αρκετοί που θα ήθελαν να τον υοθετήσουν και να τον επισκευάσουν (μεταξύ αυτών είμαι και γώ. )

καληνύχτα και καλή επισκευή. Δημήτρης,

Το avatar του χρήστη badsak
    Μέλος
    Όνομα
    ΣΑΚΗΣ
    Περιοχή
    SERRES

Προεπιλογή

Αξιζει να ασχοληθεις!! Αλλα προσοχη στις τασεις γιατι αυτοι οι ενισχυτες κρηβουν Δρακους αν δεν γνωριζεις απο λυχνιες!!!!
    Τωρα το να τον διαλυσεις για να κανεις καποιο αλλο κυκλωμα νομιζω οτι ειναι αμαρτια!!!!
    Αν ειναι να τον πεταξεις οπως ειπες να μας πεις που να παμε να τον παρουμε μαζι με τον Παναγιωτη τον phat!!!!
    Greek AM test broadcast portal
    www.anodos.tk
    http://anodos.freeforums.org

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία