Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 22

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Δράμα

Προεπιλογή !

Πωπώ!! Αυτό κι αν ήταν γρήγορο!

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση μια απόψυξη να λύσει το πρόβλημα; Αν δεν ξέρεις όλα περίεργα σου φαίνονται...!

Ο θερμοστάτης είναι κάτι που αλλάζει εύκολα; Υπάρχουν universal ανταλλακτικά ή πρέπει να βρω συγκεκριμένο για το δικό μου ψυγείο; Ξηλώνεις τίποτα, που βρίσκεται;; Οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη!

Το avatar του χρήστη FILMAN
    Μέλος
    Όνομα
    Φίλιππος
    Περιοχή
    Δάφνη, Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από scooterlord Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πωπώ!! Αυτό κι αν ήταν γρήγορο!

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση μια απόψυξη να λύσει το πρόβλημα; Ναι, γιατί αν το σωληνάκι του θερμοστάτη είναι μέσα στον πάγο δεν αισθάνεται σωστά τη θερμοκρασία (ο πάγος είναι θερμομονωτικός) Αν δεν ξέρεις όλα περίεργα σου φαίνονται...!

Ο θερμοστάτης είναι κάτι που αλλάζει εύκολα; (Σχετικά...) Υπάρχουν universal ανταλλακτικά ή πρέπει να βρω συγκεκριμένο για το δικό μου ψυγείο; (Θα τον πάρεις με βάση το μοντέλο του ψυγείου.) Ξηλώνεις τίποτα, που βρίσκεται;; (Ακριβώς πίσω από το κουμπί ρύθμισης της θερμοκρασίας) Οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη!

Το avatar του χρήστη j kalai
    Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Κορωπι

Προεπιλογή

Για να σου λυσουμε το προβλημα πρεπει να μας πεις παραπανω πραγματα, οπως τι μαρκα ειναι, διπορτο, no frost, ο χωρος τις καταψυξη ειναι πανω ή κατω.

Βαλε και καμια φωτο.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Δράμα

Προεπιλογή ..

Λοιπόν, το ψυγείο μου είναι Sharp Non-CFC No-Frost SJ-24G-S μοντέλο... με τον καταψύκτη στην πάνω μεριά.

..επειδή ακριβολογώντας πετυχαίνεις εν τέλει καλύτερα αποτελέσματα, να διευκρινίσω πως ο χώρος του ψυγείου δεν έχει πάγο, απλά μου παγώνει τα τρόφιμα. Δηλαδή βάζω ένα γιαούρτι σήμερα, και αύριο τρώω γιαούρτι-γρανίτα. Ο καταψύκτης δουλεύει κανονικά, όπως θάπρεπε...

Επισυνάπτω φωτογραφία του θερμοστάτη..
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Κορωπι

Προεπιλογή

Πρεπει να βγαλεις το θερμοστατη ο οποιος ειναι μαζι με το κλαπετο και αυτος ειναι που κοβει τον αερα στην συντηρηση για να μην σου παγωνει τα πραγματα.
    Ανοιγοντας το θα κοιταξεις γρηγορα οπως θα ειναι παγωμενος ο χωρος αν το ταπερ εχει κλεισει τελειως την εξοδο του αερα. Αν ειναι κλειστο πιανοντας το πουρο του θα αρχισει να ανοιγει σιγα σιγα που σημαινει οτι λειτουργει λογικα.
    Για να σου δωσω ενα παραδειγμα σημερα πηγα σε ενα ιδιο το οποιο απο μεταφορα ειχε πεσει μια βιδα απο καποιον αλλον που το ειχε λυσει και ειχε μπλοκαρει το ταπερ με αποτελεσμα να μην κλεινει και ειχε τα ιδια συμπτωματα.
    Κοιτα αν εχει πιασει και παγο σε αυτο το σημειο γιατι και αυτος δημιουργει προβλημα.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Δράμα

Προεπιλογή

..κλαπέτα, τάπερ, πούρα... τί είναι αυτά ρε παιδιά; Απλά ελληνικά κανείς;; Κανένα σαιτ που να εξηγεί τα μέρη του θερμοστάτη;

Σόρι παιδιά είμαι πραγματικά άσχετος.. να μου λέγατε κατι για computers, εκεί μάλιστα...

φίλε Nemmesis, έχω ήδη επισυνάψει φώτο...

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Δράμα

Προεπιλογή ..

...παιδιά, έχω την αίσθηση πως βοήθησε πολύ η άποψη του φίλου που είπε πως κυρίως ρυθμίζεται η θερμοκρασία από το θερμοστάτη του καταψύκτη.

Πραγματικά, χαμήλωσα τη ρύθμιση του καταψύκτη και φαίνεται πως ήδη έχει χαμηλώσει η θερμοκρασία στη συντήρηση! Θα το επιβεβαιώσω λίγο αργότερα γιατί τώρα είμαι στη δουλειά και θα σας πώ!

Να σας ευχαριστήσω όλους για τη βοήθεια που προσφέρατε, και μακάρι να διορθώθηκε το πρόβλημά μου!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Καλησπέρα σας παιδιά,

Μια ανάλογη κατάσταση αντιμετωπίζω και εγώ με το ψυγείο μου εδώ και 2 μήνες.
    Έχω ένα Kelvinator KNT1500JME 18 χρονών, no frost, δίπορτο: η κατάψυξη πάνω και ο χώρος του ψυγείου κάτω

Το πρόβλημα είναι ότι τους τελευταίους 2 μήνες το ψυγείο σταματάει να παγώνει τα τρόφιμα, αλλά η κατάψυξη είναι μια χαρά.
    Του κάνω απόψυξη και μετά από 2-3 βδομάδες πάλι τα ίδια. Μετά ξαναδοκιμάζω απόψυξη και είναι ΟΚ και μετά πάλι τα ίδια....
    Μάλιστα όταν του κάνω απόψυξη ξεβιδώνω το καπάκι στο χώρο της κατάψυξης εκεί που είναι οι αντιστάσεις και τα πάντα είναι καλυμένα με πάρα πολύ πάγο(σε διάστημα 2-3 βδομάδων).Να φανταστείτε για να μην περιμένω πολλή ώρα παίρνω το πιστολάκι των μαλλιών....

Να υποθέσαω από αυτά που γράψατε θα φταίει και σε μένα ο θερμοστάτης;
    Έχει 1 θερμοστάτη στο ψυγείο και 1 στην κατάψυξη.
    Επισυνάπτω και τις παρακάτω φωτογραφίες:
    Η πρώτη με το φωτάκι στο χώρο του ψυγείου και η δεύτερη στη κατάψυξη
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Κορωπι

Προεπιλογή

Στην δικια σου περιπτωση τρια πραγματα θα φταινε.

1. Ο χρονοδιακοπτης που κανει την αποψυξη και βρισκετε μαλλον στο πισω μερος του ψυγειου κοντα στο μοτερ. Για να σε βοηθησουμε πρεπει να τον βρεις και να τον κανεις να κανει αποψυξη χειροκινητα γυρνωντας ενα ροδακι που εχει, μεχρι να ακουσεις να σταματησει το μοτερ. Το αφηνεις ετσι μεχρι να παρει μονο του. Ο χρονος τις αποψυξης θα ειναι απο 30λεπτα ως κανα διωρο μεχρι να λιωσει ο παγος.
    Για να το δοκιμασεις ετσι δεν πρεπει να ξεβιδωσεις τιποτα απο μεσα.

2. Το θερμικο ασφαλειας που υπαρχει μεσα στον χωρο τις καταψυξης και βρισκεται πανω στο στοιχειο αυτο δηλαδη που βρισκεις παγωμενο.

3. Αντισταση.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
    Βρήκα το ροδάκι και το γύρισα,το μοτέρ σταμάτησε και μετά από λίγο ξαναπήρε.
    Τώρα το αφήνω όπως είναι; Μήπως πρέπει να το βγάλω από την πρίζα;

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. ψυγείο intesit 13 nf πρόβλημα απόψυξης
    από Antonis12 στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-03-09, 19:38

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι