σιγη ιχθυος ....να ανησυχω ?????
σιγη ιχθυος ....να ανησυχω ?????
κατσε.. ειμαστε καρφουρ για νεα τιβι..![]()
φανατικος αντιαεικινηστης....
δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...
Αν και νέο μέλος , σας παρακολουθώ από καιρό (3 μηνες) .
Πιστεύω ότι κάθε μέλος έχει δικαίωμα να πάρει έστω και μια απάντηση στο ερώτημα που θέτει , ότι ερώτημα και αν ειναι .
Πιστεύω ότι αυτή είναι και η ιδεολογια ενος forum ολοι να παιρνουν αυτο που θελουν !!
θα πω λοιπών και εγώ στο μέλος «gorger 77» αυτό που νομίζω ότι θα τον βοηθήσει και σίγουρα η ευθύνη για οτιδήποτε αποφασίσει να κάνει φέρει αυτόν και μόνο.
«πρώτα ξεχωρίζεις το πάνω μέρος της ΤV (τον καθρέπτη με την οθόνη) πρέπει να το έχεις Ίδη κάνει , έπειτα θα ξεβιδώσεις την «ΛΑΜΠΑ» που θέλεις αφού έχεις βγάλει όλα τα καλώδια από πάνω της και την τραβας πρως τα πανω μαζί με τον φακό που είναι εγκατεστημένος πανω στην λαμπα (εχει περειπου μηκος μισο μετρο) ο φακός έχει μπέρδεμα να τον βγάλεις όμως είναι απαραίτητο γιατί έχω την εντύπωση ότι αν βρεις «ΛΑΜΠΑ» που σου το εύχομαι θα είναι χωρείς τον φακό .
Για να βγάλεις τον φακό πρέπει πρώτα να τον αδειάσεις από το υγρό που έχει μέσα (ο φακός δεν είναι μασίφ –γεμάτος από γιαλέ κρύσταλλο) από τα πλάγια έχει μια φιάλη εκτονώσεις από εκεί θα κάνεις την αρχή βγάζοντας το υγρό μετά βγάζεις όλες της βίδες ξεμοντάρετε ο φακός και σου μένει σκέτη η «ΛΑΜΠΑ»
Πριν κλείσω επισημάνω ότι :
1)για τα χρώματα δεν χρησιμοποιούν κάποιο φίλτρο , το χρώμα έρχεται κατευθείαν από την «ΛΑΜΠΑ» .
2)αν μπορείς κάνε αλλαγή στα καλώδια που πάνε σε μια «ΛΑΜΠΑ» που δουλεύει στην ελαττωματική έτσι ώστε να είσαι σίγουρος ότι το πρόβλημα δεν είναι κάπου αλλού .
Καλή δύναμη και καλή τύχη και τα δυο σου χρειάζονται !!!
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΟΜΠΛΕ !!!!
ΑΦΟΥ : αρχικος μας συνομιλητης εχει "λακισει"απο το ποστ του αφου προφανως εχει καταλαβει την εκταση της ασχετοσυνης του το οποιο στην τελικη δεν χαθηκε και ο κοσμος μια και κανενας απο εμας δεν γεννηθηκε να τα ξερει και απο την αλλη ολοι οπως και να το κανουμε ξεκινησαμε απο το μηδεν ...και σιγουρα σε καποια ηλικια καποια τετοιου ειδους χοντραδα την εχουμε πει ...
ΑΦΟΥ : ενα νεο μελος ...ενας νεος φωστηρας συμπερανε απο μονος του οτι η τηλεοραση ειναι οπισθιας προβολης και αρχισε να δινει οδηγιες για αντικατασταση "λαμπας" με ολη την μεθοδολογια ..... η οποια πουθενα δεν αναφερει ας πουμε οτι η βεντουζα της υψηλης μπορει να εχει χωρητικη συμπεριφορα και το ρευμα αυτο δεν σκοτωνει αλλα σιγουρα τιναζει παρα πολυ για λοιπους κανονες ασφαλειας τιποτις
μπραβο παιδια ...μια χαρα τα παμε .... και ειναι πολυ ομορφο να βλεπεις οτι τα ποστ απαντανε καταλληλοι ανθρωποι με καταληλες γνωσεις , τεχνικη αποψη,ασφαλεια και προσφερουν στον νεο χρηστη , πληροφοριες με ουσια νοημα και δραστικη λυση και ολα τα αλλα τα σαλτσερα ...
![]()
Είχα την εντύπωση -όπως ανάφερα και στην αναφορά μου ποιο πριν- ότι κάθε forum έχει άλλη ιδεολογία από αυτή προσπαθείτε να περάσετε, την καθαρά επιστημονική .
Το ότι κάποια μελή γνωρίζουν σαφώς περισσότερα από τα υπόλοιπα , αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς οι «άσχετοι» πρέπει να παραμένουμε απλοί «ακροατές» .
Το κάθε μέλος έχει το ελεύθερο να συλλέγει και να επεξεργάζεται της πληροφορίες που βρίσκει με προσωπική του ευθύνη και όπως εκείνο νομίζει, ΔΕΝ πραγματοποιούνται κατασκευές η΄ επισκευές μέσο του forum ,
απλά προτείνουμε-ται ιδέες .
Αν είναι κάθε φορά που κάθε νέο μέλος θέλει να πει οτιδήποτε ,να πρέπει πρώτα να μελετήσει τη πρέπει να πει για να μη ενοχληθούν κάποιοι (δεν μιλάμε για ακατάλληλες φράσεις) τότε λυπάμαι αλλά θα είμαι το πρώτο μέλος με το ποιο μικρό χρόνο παραμονής στο forum (ως ενεργό μέλος ενώ ,γιατί θα συνεχίσω να παρακολουθώ αυτά που νομίζω εγώ ότι με βοηθάνε κάπου) .
πολυ σωστα !!!!! και μια και δεν εχει ενοχληθει κανεις πρεπει οι ιδεες που προτεινουμε-ται να εχουν καποια λογικη, ταξη ,σειρα ,ασφαλεια και με λιγα λογια να μην κανουμε τηλεεπισκευες μεσω φορουμ αλλα να παρεχουμε τουλαχιστον τις πληροφοριες ωστε να μπει ο συνομιλητης μας σε εναν σωστο δρομο αν δεν εχουμε κατι ουσιαστικο να πουμε απλα δεν γραφουμε .....
Παιδιά μην το κουράζουμε το θέμα. Αφού αυτός δεν έχει ασχοληθεί και δεν τον ενδιαφέρει καθόλου το ζήτημα μην συνεχίζουμε να του προτείνουμε διάφορες ιδέες. Αν τον ενδιάφερε θα έλεγε τουλάχιστον για τι συσκευή πρόκειται.