Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 21

Μέλος
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Όλα εντάξει με την τελεφουνκεν άλλαξα μετασχηματιστή υψηλής και δειχνει σαν καινουργια....σχετικα με τη σονυ καποιος αν μπορει να μου πει το βερτικαλ αν εκει υποθέσω οτι είναι η βλάβη σε ποιο σημείο της πλακέτας ειναι?έχει κάποιο χαρακτηριστικό τρανζιστορ η κάτι αλλο για να το βρω?υποθέτω οτι δεν είναι η πλακέτα στο πισω μέρος της οθόνης σωστα?σχετικα με το λεντ φλασ που μπορώ να βρω τι σημένει καθε επαναληψη? Αυτα και παλι ευχαριστω

Το avatar του χρήστη east electronics
    Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή μαθηματα τηλεορασης απο το ιντερνετ

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από giorgos Εμφάνιση μηνυμάτων
    μαλιστα ευχαριστώ για τις πληροφοριες....αλλα τώρα αρχίζω και εγω τα πρώτα μου πειράματα σε τηλεοράσεις...οπότε καταλαβένετε τυχεροι οι συγγενεις μου που θα αδειάσουν οι αποθήκες τους απο χαλασμένες τηλεορασεις....

για να μην ανοίγω άλλο θέμα πού μπορώ να βρω μανθαλ με τα διαγνωστικα των τηλεοράσεων σχετικα με το λεντ πόσσες φορές αναβοσβήνει? και συγκεκριμένα μια sony kv-m1400 μετά απο πέσιμο και λίγο βροχη....(ήταν έξω) ανοίγει με μια ασπρη γραμμη στη μέση και ανάβοσβήνει 1 φορα το λεντ τι είναι η μια επνάληψη?
    www.fastfoodelectronics.gr
    το λοιπον ..... ενα αναβοσβυσμα σημαινει overvoltage protection και αφορα τα 130 βολτ του τροφοδοτικου .....διοδος r2k κλασμενη, str, πυκνωτες τροφοδοτικου και αλλα

λευκη γραμμη στη μεση = βερτικαλ ψυχρες κολλησεις, ολοκληρωμενο, πυκνωτες γυρω απο το βερτικαλ αλλα και ενας διπλα στο μσ υψωλης καθως και μια ασφαλειο αντισταση στην τροφοδοσια μετα το μσ υψωλης που τροφοδοτει το βερτικαλ ....συνηθως 4,7 ωμ

τελος για τον φιλο που σχολιαζει τις telefunken ειναι μια χαρα τηλεορασεις αλλα εχουν δικο τους θεο στις βλαβες ....ειναι απλα ενα αντικειμενο που πρπει να το ξερεις ..... ( αν και τις σημερινες μερες δεν υπαρχει και κανενας λογος να το μαθεις μια και το να ξανασυνατησεις τετοια τηλεοραση ειναι μαλλον ακραιο εως απιθανο )
    SERVICE ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΧΟΥ
    east_electronics@yahoo.gr
    www.eastelectronics.gr ε

Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

Όλα εντάξει με την τελεφουνκεν άλλαξα μετασχηματιστή υψηλής και δειχνει σαν καινουργια....σχετικα με τη σονυ καποιος αν μπορει να μου πει το βερτικαλ αν εκει υποθέσω οτι είναι η βλάβη σε ποιο σημείο της πλακέτας ειναι?έχει κάποιο χαρακτηριστικό τρανζιστορ η κάτι αλλο για να το βρω?υποθέτω οτι δεν είναι η πλακέτα στο πισω μέρος της οθόνης σωστα?σχετικα με το λεντ φλασ που μπορώ να βρω τι σημένει καθε επαναληψη? Αυτα και παλι ευχαριστω

κοιτα ....ανοιγεις το σασσι συνηθως εχει εξι βιδες γυρω γυρω ξεσκονιζεις καλα φροντιζεις να μην ειναι μεσημερι και μπηγης μια τρελλη φωνη :
    verticaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllll
    μπορει να χρειαστει να το κανεις κανα δυο φορες ....

μετα απο λιγο θα βγει απο μεσα μια φωνη και θα σου πει

γεια σου γιωργο !!!!!!!
    www.eastelectronics.gr ε

Το avatar του χρήστη xrhstos1978
    Μέλος
    Όνομα
    ΧΡΗΣΤΟΣ
    Περιοχή
    ΠΕΡΑΜΑ

Προεπιλογή

Χιουμορ!!!!!!!!!!!

Το avatar του χρήστη KOKAR
    Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Αργυρουπολη

Προεπιλογή

μαλιστα ευχαριστώ για τις πληροφοριες....αλλα τώρα αρχίζω και εγω τα πρώτα μου πειράματα σε τηλεοράσεις...οπότε καταλαβένετε τυχεροι οι συγγενεις μου που θα αδειάσουν οι αποθήκες τους απο χαλασμένες τηλεορασεις....

για να μην ανοίγω άλλο θέμα πού μπορώ να βρω μανθαλ με τα διαγνωστικα των τηλεοράσεων σχετικα με το λεντ πόσσες φορές αναβοσβήνει? και συγκεκριμένα μια sony kv-m1400 μετά απο πέσιμο και λίγο βροχη....(ήταν έξω) ανοίγει με μια ασπρη γραμμη στη μέση και ανάβοσβήνει 1 φορα το λεντ τι είναι η μια επνάληψη?
    έχω το σχηματικό, το θέλεις ?
    μαλλον ναι.....click εδώ για το σχηματικό kv-m1400
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KOKAR : 17-02-09 στις 22:09

Μέλος
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

έβαλα τελικα τη φωνή και μου μίλησε οντως οπότε βρήκα σε ποια περιοχή είναι το κομματι του βερτικαλ...
    τελοςπάντων δεν νομίζω να είναι κακο να ρωτάμε πράγματα αυτονόητα για κάποιους δεν γεννηθήκα μαθημένος γιαυτο ρωτάω αν είναι κακο......
    ευχαριστώ και για το σχεδιο και για τις συμβουλες σακη και κοκαρ

Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

να γελαμε και λιγο ..... μακραινει την ζωη !!!! τουλαχιστον εκτος απο το καλαμπουρι πηρες και ολες τις απαραιτητες πληροφοριες

καλη δυναμη καλη επισκευη !!!!
    www.eastelectronics.gr ε

Προεπιλογή

sakis respekt εκλασα στο γελιο πρωινιατικα νασαι καλα!

εμενα σε μια phillips 21" 20ετιας που ειχα ανοιξει,το βερτικαλ ηταν σε μια ορ8ια πλακετα καθετα φορεμενη στην μεγαλη.επισης εγραφε πανω στο psb vertical+IF.προφανως ταχε μαζι αυτα τα 2.

Μέλος
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Τελικά λύθηκε και σε αυτη το προβλημα και βρηκα και το βερτικαλ μπορει να αλλαξα και τρανζίστορ τροφοδοτικου και κάποιους πυκνωτές αλλα τελικα ήταν θέμα κωλήσεων σε 2 ολοκληρωμένα που δεν μπορούσα να τις προσέξω (σαν άπειρος και εγω ) αλλά πιέζοντας σε διάφορα σημεία και κοιτώντας ποιο προσεχτικά τις βρήκα....οσο ζεί μαθαινει κανείς....
    ευχαριστω για το ενδιαφέρον

Υ.Γ.1 πως ψάχνω καναλια σε αυτην την τηλεοραση χωρις τηλεκοντρολ ξέρει κάποιοσ?έχει 3 κουμπια μπροστα έχω δοκιμάσει διάφορα να κρατάω πατημένα και τα σχετικά αλλα μόνο φωνη κοντράστ και τέτοια μπορώ να βγάλω

Υ.Γ2 μια η αποροία μου πάντως πώς μια τηλεόραση που ειναι πεταμένη έξω στο κήπο και βρέχετε 3 μήνες ανοιξε και δούλεψε.....οχι ακατόρθωτο αλλα είναι καπωσ....
    Μάλλον τα πολλα σαλιγγαρια που υπήρχαν μέσα όταν την άνοιξα έπιναν όλο το νερο της βροχής ....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giorgos : 18-02-09 στις 21:43

Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

ολα καλα λοιπον ....αρχοντας ο γιωργος ολα του καλα ....

η υγρασια και τα νερα φιλε γιωργο δημιουργουν πολυ ευκολα ψυχρες κολλησεις ....οποτε πριν την κλεισεις τσαψανισε την καλα .... και μετα εισαι οκ

ενας ωραιος τροπος για να ανακαλυπτεις ψυχρες κολλησεις οταν ο ματης δεν βοηθα ειναι το φλογιστρο ....το εργαλειο το STEINEL που ειναι για τα θερμοσυστελομενα εχει και στο ALEX PACK της φτηνιας και μια χαρα δουλευει οποτε με αυτο ζεσταινεις την πλακετα παθαινουν διαστολη οι κολλησεις αν εινα τζουφιες και ετσι τις βρισκεις ....

προσοχη να μην καψεις την πλακετα
    www.eastelectronics.gr ε

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Πρόβλημα με TV Telefunken
    από smartech στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-12-08, 22:39
  2. Telefunken - Ραδιο με λυχνιες
    από lynx στο forum Ραδιόφωνο & CD Player