κοιτα οσον αφορα τον driver και το δευτερευον του, οταν το ειχα στα 2,5ΚΩ η διαμορφωση ηταν χαμηλοτερη και δεν επερνε αλλο απο προενισχυτη γιατι παραμορφωνε. στα 3,5 ΚΩ δε το δοκιμασα καθολου. δεν ειχα και πολυ χρονο ηταν και βραδυ και το χαμηλωσα στα 1,5ΚΩ οπου εβγαλε δυνατοτερη διαμορφωση με την ιδια οδηγηση απο το προενισχυτη.
οσον αφορα το πρωτευον το εχω στα 4Ω. δε δοκιμασα στα 8Ω η στα 16Ω. για τα Ω αυτα εχει και εξοδους ο προενισχυτης. σκεφτομαι βεβαια αν το εβαζα σε περισοτερα Ω αν θα καθαριζε ακομα κι αλλο η διαμορφωση. απο τους δικους σας πειραματισμους ποια η γνωμη σας?

οσον αφορα το διαμορφωτη το πρωτευον το εχω στα 12,4ΚΩ οπως προτεινει ο κατασκευαστης των 811 γι αυτη την ταση λειτουργειας περιπου. εχω μια ακομα ληψη στα 9ΚΩ την οποια δε δοκιμασα. φανταζομαι στα 9ΚΩ θα αναιβει κι αλλο η διαμορφωση.
τωρα το δευτερευον το εχω στα 9ΚΩ το οποιο το υπολογισα με βαση το φορτιο της 813 (1400 βολτ/0,16Α -->8750Ω)
εχω επισης ληψεις στα 5ΚΩ, 7ΚΩ, 11ΚΩ. καποια στιγμη που θα εχω χρονο θα πειραματιστω.
παντος η αυτη τη στιγμη διαμορφωση ειναι πολυ ισχυρη ανταξια των 2 κρατικων θεσσαλονικης 1044 και 1179 αν και θεωρω οτι ο 1179 εχει ανωτερη σε ποιοτητα διαμορφωση του 1044.
Για οσους ειστε Θεσσααλονικη με εχει εντυπωσιασει απο πειρα(ματισ)τες η διαμορφωση του Super Sound που βγαινει βραδυα για συνομιλιες. εχω παθει πλακα με τον ηχο που βγαζει.