Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chip
Επίσης έλεγξε για σπασμένο connector τροφοδοσίας (συμβαίνει).
Το ειδα και ειναι οκ...

Μέτρα την τροφοδοσία, αν μπορείς, με το πολύμετρο πάνω στις γραμμές του τυπωμένου αμέσως μετά τον connector τροφοδοσίας.
Παιρνει ρευμα δεν ειναι εκει

Έλεγξε και τον διακόπτη On off. και αν είναι μέρος του πληκτρολογίου την καλοδιοταινία.
Δεν ειναι μερος του πληκτρολογίου ειναι μια μικρη πλακετούλα με 4 διακόπτες απο αυτούς ο 1 ειναι το ον οφ και παιζει μια χαρα...

Επίσης, η μπαταρία ήταν εντάξυ λίγο καιρο πριν σταματήσει να εργάζεται το μηχάνημα? Η είχε πρόβλημα φόρτησης? Η μήπως το αφησες για μήνες ξεχασμένο?
Βα ο ιδικοτήτης (φίλος μου) μου ειπε οτι δεν ειχε κάποιο πρόβλημα με την φόρτιση

Κάποια φορητά θέλουν μπαταρία για να εκοινήσουν.
Εβαλα και απο το δικο μου λαπτοπ που ήταν σίγουρα γεματη (και τα 2 λαπτοπ acer)

Και ταυτόχρονα η μπαταρία δεν φορτίζει αν αδειάσει εντελώς (δεν την αναγνορίζει το κύκλωμα φόρτισης).
Η λύση είναι η αποσυναρμολόγηση της μπαταρίας, αφαίρεση την στοιχείων τής, μερική φόρτιση αυτών με εξωτερικό τροφοδοτικό και στη συνέχεια ξανασυναρμολόγηση και κανονική φόρτιση με το φορητό.
Αφου δοκίμασα και με την δική μου και δεν εγινε τπτ... Και στο κατω κατω ουτε που φορτίζει την μπαταρια οταν το εχω στον φορτιστή. Ειναι τελειως νεκρο... Δλδ ειτε βαζω ρευμα ειτε οχι μια απο τα ιδια ειναι...

Βρήκα ενα παιδί παντως και θα το κοιτάξουμε μιας και αυτος εχει πολυ περισσότερη πείρα στα ηλεκτρονικα και στις πλακέτες απ'οτι εγω και αν βγαλει καποια ακρη θα σας ενημερώσω!